• BBBaranja
    3.3k

Tko ce ga znat vise :lol:
  • Paggini
    44k
    Sezonski posaoPacho

:lol: :lol: :lol:

Lik udara na SC ugovor laganini
  • E46
    1.3k
    on im je i bio najbolji SD.
  • LA BOMBA
    20
    Ako Dinamo pobjedi sve utakmice do kraja bit će sigurno prvak.

7 utakmica, 7 finala.

Dinamo mora te utakmice odigrati sa istim mentalitetom kao City i Liverpool u zlatno vrijeme Guardiole i Kloppa, preprosto moraš pobjediti sve do kraja bez ikakve druge kalkulacije.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Ako Dinamo pobjedi sve utakmice do kraja bit će sigurno prvak.LA BOMBA

Kak si to zaključio? I da dobijemo sve, Rijeka mora još negdje prosuti 5 bodova. Tovari 4, mada za njih to i nebi bilo iznenađenje, ali mi nećemi dobiti svih 7. Što prije se prestane vjerovati u bajke biti će nam svima bolje i lakše. Treba se okrenuti budućnosti, sljedećoj sezoni, prvenstvo smo izgubili još u prošla dva derbija.
  • Droljo
    14.7k
    Treba se okrenuti budućnosti, sljedećoj sezoni,Mr Anderson

Dok smo još itekako živi u ovoj?! Strašno
  • Mr Anderson
    11.2k
    Dok smo još itekako živi u ovoj?! StrašnoDroljo

Je, živi smo, ali na aparatima.
  • Laugreano
    3.8k
    Nadam se da se vise nece događati da Pašalići i Ivanovići zavrsavaju u Rijeci i ostalim klubovima.
  • NORTE
    14.7k
    Je, živi smo, ali na aparatima.Mr Anderson

Vidiš da jedno kolo mijenja sve, guba je kiksala doma kad je malo tko to očekivao.

Sad ide kolo gdje se pak očekuje novi pomak za nas.

Bili smo na aparatima, ali stvari su se ipak malo okrenule.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Vidiš da jedno kolo mijenja sve, guba je kiksala doma kad je malo tko to očekivao.NORTE

Kak mijenja? Pa Rijeka nam je ostala na +7. Pusti tovare, oni ni sami ne znaju kako su tu gdje jesu s takvom igrom. Ključna stvar za dohvatiti naslov je u tome što mi nećemo dobiti svih 7. Daj Bože da griješim, ali ja ne znam kako su ljudi postali takvi optimisti odjednom. Radi smjene Cannavara il iradi pobjede nad Osijekom. Isto sam govorio nakon pobjede protiv Lokomotive kad se krenulo maštati.
  • NKDZ86
    3.4k
    daj molim te ak ti ne vjerujes, ne truj svojim pesimizmom forum navijača čiji je slogan nema predaje.
    sve je itekako moguće
  • nemapredaje
    4.8k

Ni ti nemaš činjenično stanje, ni mi optimisti nemamo. Tak da su i jedni i drugi donekle u pravu.

Tak da nemoj pametovati drugima kaj iznose svoja mišljenja, a ne fakte, koje nemreš ni ti iznositi.

Jedini fakt je da je moguće da završimo prvenstvo na svim mjestima tablice osim zadnjem.
  • marcio amoroso
    40.8k
    Sve dok dobijamo utakmice živi smo. Ako dobijemo u Šibeniku i u Gorici vidjeti ćemo gdje smo i šta smo. Ako se do tada prednost još malo smanji tresti će se i Rijeka i tovari. Daleko je ovo još od gotovog, ali realno prvi naš kiks znači kraj nadanjima.
  • vjeko1701
    13.4k
    Tu se slažemo. Dal ćemo dobiti sve do kraja nitko ne može znati. Ali ako dobijemo Šibenik i Goricu a konkurenti barem jednom kiksaju protiv Varaždina, Istre ili Osijeka, tik pred direktne utakmice protiv njih smo itekako živi (uz dodatak da je njihova međusobna odmah kolo iza). Kako će proći te utakmice ne može nitko znati. AKO dečki uspiju izvući 12 bodova iz naredna 4 kola, mi smo maksimalno na 2 boda od prvog mjesta. Ako ne uspiju, zasluženo do kraja ispadamo iz utrke za naslov.
  • Mr Anderson
    11.2k
    ne truj svojim pesimizmom forum navijača čiji je slogan nema predaje.NKDZ86

Ti ćeš mi valjda reći što ću i kako pisati. Dok sam ja mjesecima bio tu dežurni optimist i pokušavao gledat sve pozitivno i branit svakog igrača i trenera, hrpa vas se samo natjecala u pljuvanju i omalovažavanju svega i svačega. Sad kad smo tu gdje jesmo odjednom se probudio optimizam, a ja trujem pesimizmom jer pokušavam biti realan umjesto da se po stoti put ove sezone razočaram. Ajde, okani me se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.