• Mr Anderson
    11.2k
    Tak da nemoj pametovati drugima kaj iznose svoja mišljenjanemapredaje

Nikome ja ne pametujem, pa nemoj ni ti meni pogotovo jer me prozivaš za isto.
  • Droljo
    14.7k

Nek se ozljede fruk i livaja kroz tjedan dana i gdje su te ekipe na mapi onda? Mi smo pola sezone igrali bez tri naj bolja igrača (petko, mišić, sučić) Sve je moguće i ima još za igrati...
  • Mr Anderson
    11.2k
    Sve je moguće i ima još za igrati...Droljo

Pa naravno da je sve moguće, samo su neke stvari više realne, neke manje.
  • NKDZ86
    3.4k
    a jesi frustriran čovječe, žao mi je...
  • db-izbjeglica
    17k
    rijeka i magard (ako se ne dogodi čudo) će do kraja sezone izgubiti i više bodova nego što dinamo zaostaje za njima.

pitanje je ima li dinamo snage napraviti takav odličan niz do kraja sezone.
    lako je napisati, teže ostvariti sa igrama koje momčad pruža ove sezone.
  • LA BOMBA
    20
    Teoretski, ako Hajduk uđe u poslednju utakmicu sa Šibenikom kao prvi na tabeli na +1 izpred Dinama/Rijeke i treba mu pobjeda, koliko šansi bi dali Šibeniku da im spriječi slavlje i izvuče neki remi?
  • Georg Koch
    5.7k

Gle malog LA BOMBE poslije kise
    Pun je komentara pa se njise.
  • Paggini
    44k
    Teoretski, ako Hajduk uđe u poslednju utakmicu sa Šibenikom kao prvi na tabeli na +1 izpred Dinama/Rijeke i treba mu pobjeda, koliko šansi bi dali Šibeniku da im spriječi slavlje i izvuče neki remi?LA BOMBA

Pa platili smo suce za ovakve situacije
  • Danko
    1.9k

Obećao bih im premiju od milju eura.
    Mislim da je to legalno, ispravite me ako griješim.
  • Droljo
    14.7k
    ChatGPT veli ovak:
    Dinamo Zagreb ima realne šanse za osvajanje naslova, ali će morati pokazati značajan napredak u nadolazećim utakmicama kako bi sustigao Hajduk i Rijeku. :lol:
  • nemapredaje
    4.8k

Opet govorim, tvoje subjektivno mišljenje, kao i naše.
    Što prije se prestane vjerovati u bajke biti će nam svima bolje i lakše. Treba se okrenuti budućnosti, sljedećoj sezoni, prvenstvo smo izgubili još u prošla dva derbija.Mr Anderson

Ovo je pametovanje. Ti svoje misli kak hoćeš, ali nemoj drugima govoriti kaj da oni misle.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Ti svoje misli kak hoćeš, ali nemoj drugima govoriti kaj da oni misle.nemapredaje

Oni koji bi mislili onako kako im ja ili bilo tko napiše na nekom forumu su u najmanju ruku potkapacitirani. Ovo je forum, svi pišu ono što misle u datom trenutku, zato sjaši malo s tim prozivanjima.
  • nemapredaje
    4.8k

Ok odustajem, piši kako ti srce želi.
  • Droljo
    14.7k
    Jel nije netko od kolega ovod nedavno napisao da se za direktni crveni dobiju dvije utakmice kazne automatizmom? Evo šta sportske vele za lučića:

'Iako Disciplinska komisija SuperSport HNL-a još nije objavila kakva kazna čeka Lučića zbog izravnog isključenja, u sustavu Comet pored imena vratara Hajduka, u rubrici "sankcije", stoji da se radi o suspenziji od jedne utakmice'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.