• Orc123
    11.2k
    Svatko ima svoje misljenje i pravo na njega ali samo cu rec da sve kaj izlazi van je jasno da je Simic bio maksimalno bušen od strane tadasnje Uprave...sto bi bilo da je imao slobodne ruke ne znamo.....

I ja bi definitivno rađe nekog dokazanog i iskusnnog, tko je vodio velike supjesne sportske kolektive i ako je takav izabran od sadasnje Uprave nadam se da ce bit i postavljen a ne da sad opet gubiom dragocjeno vrijeme za trazenje istih. U HR ih nema, a mislim kao sto sam i rekao ne zelim potrositi Bobana na toj poziciji jer ukoliko i malo krene lose kokosari ce ga razapeti! On i tako direktno nije radio taj posao a On nam je od krucijalne vaznosti za druge sfere funkcioniranja kluba ali i sam renome kluba u HR i sire!
  • Captain America
    19.7k
    Svatko ima svoje misljenje i pravo na njega ali samo cu rec da sve kaj izlazi van je jasno da je Simic bio maksimalno bušen od strane tadasnje Uprave...Orc123

Kaneka, tech-entuzijasta iz Ukrajine i Bernauera su doveli Vlatka, Tomačić i Podnar, poznati ljubitelji japanske lige nakon Vojskinog monologa 2014.

Jedino nije doveo onog s alžirskih livada, a taj se ne bi ni naigrao kraj Sučića. Ili bi onda ko pokvareni jukebox ponavljao da trener buši Šimića?

I ja bi definitivno rađe nekog dokazanog i iskusnnog, tko je vodio velike supjesne sportske kolektiveOrc123

Sportski sindikat nije veliki uspješan kolektiv.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Šimić kao SD? Sačuvaj bože.
  • wolfgang14
    2.2k
    Tak nebitno ko će biti SD.... Bobanova će bit prva i zadnja i dobro. Kog boli kifla ko će na papiru bit SD
  • NKDZ86
    3.4k
    isto i ko je trener, ne trebamo se brinuti dok su u klubu ademi, petko i ekipa :grin:
  • Dudu 9
    616
    Ruku na srce. Sin mu je antialent. Uspio ga je uvaliti u RBS, a dalje je mali morao sam, a mali objektivno nije kvalitetan igrač.
    Njemu je sredina HNL-a krajnji domet.
  • Crni86
    9.4k
    bitno je bitno. Zasto Zvone ne bi imao adekvatnu pomoc i da odgaja buduci kadar?

Ne treba sve past na njegova leda. Ja se bas zato nadam nekim mladim potencijalima koji ce upijat od Zvone i uz njega stasat. Nekakvi mikici, boromise itd uz Zvonu imaju sada smisla.
  • masacusec
    5.1k
    Pa Manenica zna kaj radi. Dolaskom Bobana neće doći do revolucije u klubu niti drastične promjene konstelacije u hijerarhiji, već dodatnom učvršćivanju iste. I to je to. Slijedi ustoličenje sportskog direktora od kojega su velika očekivanja te potom imamo sve preduvjete za dugu i jaku dominaciju.
  • Facke
    5.6k
    Nesmeme gresku napraviti da Boban sam brine o celem sportskem sektoru. Trebala bu mu pomoc ili bi mogel zgoreti v kratke vreme. Pune je te obavezi. Igraci , ugovori, omladinska skola. Nadam se da bude dosel jos strucen covek teri bu zajedne s Bobanem brinul o sportske politike.

Treba nam Boban / sportski direktor i prava ekipa za scouting. I da se to lepe i strucne poslozi. El ak bu Boban se sam moral onda mislim da bu brze zgorel.

Boban je velik dobitak same ko osoba. Pa bile koga da bu on nazval , taj bu peski v Zagreb dosel.
  • Jurki
    16.8k
    denes bumo pametniji nakon presice.

Logicno bi bilo da se postavi jos netko jer vremena je jako malo.
    Prijelazni rok je jako blizu, a problema kolko hoces.
  • Dudu 9
    616
    U koliko sati je presica danas?
  • Facke
    5.6k

Da , bumo vidli kaj budu rekli na presice.
    Da vremena nema pune. Pa kvalifikacije za europu rane startaju. V 7 mesecu ak se ne varam. Se uvisi i teri bumo na kraju na tablice. Al potez s Bobanem je dober. El vidis da odluke jake duge trajaju. S Bobanem bi to sad trebale se iti dosta bolse.
  • Jurki
    16.8k
    jos vise od greski sportskog sektora me zdere ta inertnost i sporost.
    Kad je iscurilo neko ime u javnost.. to finisiranje posla je trajalo cijelu vjecnost.
    Al kak i sam velis sad bi stvari trebale ici brze.

Ne treba ljude idealizirati, ali ako netko ima nogometne kontakte u Europi, onda je to Boban.
  • Draž
    1.5k
    Kad je iscurilo neko ime u javnost.. to finisiranje posla je trajalo cijelu vjecnost.Jurki
    Iscurilo je od strane novinara, a novinari su Đuro šta?
  • Jurki
    16.8k
    znamo svi kaj su novinari...štakori.. ali opet.. je to sve skupa bilo sporo.. evo samo primjer malog Mikica.. Maric je bil tak brz da je Manenica popizdel i sam zavrsil tu sapunicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.