• pencilneck
    832
    Sa 7-0-0 bit cemo prvaci.

Sa 6-1-0 samo ako ovaj remi nije na Poljudu. Tovare cemo morati dobiti dole.
  • NORTE
    14.7k
    Možda bi za neke ovdje to bila nepotrebna stvar, ali kad je dinamova dobrobit u pitanju ništa nije nebitno.

S obzirom da je Boban čelnik dinama, jedna njegova javna izjava u kojoj traži strane suce za derbi pred sam kraj sezone dovoljna je da se to i dogodi.

Sama činjenica da guba ne želi strane suce dovoljno govori.

I u ovoj sezoni su imali određen sudački poguranac, nemojmo se lagat, ako ništa drugo zbog zaštićenog Livaje koji je trebao propustiti već par utakmica.
  • mlinchica
    2.7k
    S obzirom da je Boban čelnik dinama, jedna njegova javna izjava u kojoj traži strane suce za derbi pred sam kraj sezone dovoljna je da se to i dogodi.NORTE

Nisam baš sigurna s obzirom da je Kustić stao na stranu Čeferina u “onoj” situaciji i nagrađen je mjestom u instituciji.
    Tog lika boli briga više za HNS (nije da se i do sada pretrgao od posla), on je uhvatio poziciju za slikanje, ostalo nije bitno.

Ali svakako će mediji žurno prenositi Zvonine izjave pa će se bar stav Dinama prenositi u javnosti. Nadam se samo izjavama baš u Zvoninom stilu, bez okolišanja, ogoljeno i drito u metu.
  • Špan
    70
    Generalno si sve u pravu ali mislim da se Zvone neće dat zajebavati jer on može udarit šakom o stol jedini od ljudi iz kluba a Kusta neće ostat imun na takvo što. Zvone je čovjek jednostavno posjeduje liderstvo i prirodno je da on sada istupa kad je realno da Zeko nije takav tip osobe i karaktera. Kako god da bude i šta bude ja mislim da nisam jedini koji jedva čeka našu iduću sjednicu :lol:
  • mlinchica
    2.7k
    mislim da se Zvone neće dat zajebavatiŠpan

Ma to sigurno samo neće ići baš lako, kako bi to možda bilo prije nekoliko godina, prije nego se predsjednik naučio osmjehivati za fotoaparate.
    Kako god, najvažnije je da se čuje jasan stav iz kluba, da se začepe usta raznim pametnjakovićima koji vodstvo kluba nazivaju diletantima.
  • Jurki
    16.8k
    Kustic sigurno nebu mogel ignorirati Bobana koji ima kultni status u Hrvatskoj.
    Aj ti ignoriraj bivseg kapetana Hrvatske reprezentacije koja nas je postavila na nogometnu kartu svijeta.
    Da bumo realni.. da se Boban odlucil kandidirati za predsjednika Hnsa ... Kustic bi imal šanse ko glineni golub na streljani.
  • Felip
    417
    Iskreno me strah poljudskog derbija i toga da ćemo opet upasti u njihov mlin. Likovi će nas dočekati sa grabljama i vilama, igrat će se preko 100 minuta, a na strane suce možemo zaboravit, debelo se zakasnilo s reakcijom.
    Hajduk je jučer bio zreo za raspad nakon crvenog i opet na guzove izvuku. Kao i prošle sezone kad im je Lučić cijelu utakmicu branio na jednoj nozi i onda ih mi jedva maznemo samo 0-1 umjesto da ih nabijemo. Možemo se mi busati da smo stoput kvalitetniji i bolji, ali njima to ludilo s Livajom na čelu prolazi protiv nas. Ne raspadaju se kao mi bezbroj puta ove sezone. Pa ni kad ih je Lokomotiva u onoj jednoj minuti okrenula nisu skroz potonuli.
    O Rijeci da ne pričam. Dali smo im gol na početku sezone i onda ništa-nula. Mi trebamo faktor x u obje utakmice da bi dobili. Ako ćemo ići s istim postavkama kao dosad, bez rizika i bez muda, loše nam se piše.
  • NKDZ86
    3.4k
    Iskreno me strah poljudskog derbijaFelip
    mene nije ,a ni nikog ne bi trebalo. igrači trebaju tu tekmu figurativno ući s nožem u ustima, bacat se na glavu i bit će dobro
  • Felip
    417
    Nemojmo se lagat, za pobijediti Hajduka na Poljudu nije dovoljno imati samo nož u zubima.
    Sve je to samo lijepo zvučalo prije svakog derbija ove sezone.
  • Toni90d
    1.5k
    Likovi će nas dočekati sa grabljama i vilamaFelip

Od naših očekujem onda u najmanju ruku sa kolcem, lancem i bokserom!
  • Paggini
    44k

Imaju jednak broj bodova kao i prošle sezone u ovom istom kolu. Samo je tad bio raspad, a sad je "karakter" i slične gluposti kad je jedina činjenica zašto im ovo nije raspad ta da smo se mi raspali već tri puta ove sezone
  • skener
    2.4k
    Ajmo mi prvo dobiti Šibenik pa nakon toga Goricu

Više me je strah tih utakmica nego onoga iza toga
  • Krizy
    54.5k
    Hjebate, koliko čuđenja na gol Menla ko da u Dinamu nije bio tolike godine pa nismo ustanovili njegove limite. Ovakvi i jos ljepsi golovi i prodori se mogu vidjet svaki vikend u zupanijskim ligama pa to me znaci da kreatori istih mogu igrat u Dinamu. Lijep gol ali ono nista sto vec nije viđeno.Orc123

Baš bi me zanimala tvoja reakcija da je ovo Kanga zabio.
    Može link od par ovakvih golova ovog vikenda?

Golčina i pol, sve je sam napravio.

Nije igrač za Dinamo, ali ne vidim što je čudno u hvaljenju fantastičnog gola.
  • Orc123
    11.2k
    doslovno sam isto napisao! Jel ces me opet banirat? Stalno trazis razlog da me provociras! Zadnji ban je bio na osobnoj razini, iako si bas ti istih primjera imao na tone ali ti si moderator. Jel Kanga tema? Ne izlazi ti iz usta, a meni zamjeras Kulenovica kojeg nisam spominjao ne znam od kad! Zalosno.....ako ti netko ne odgovara jednostavno preskocis i amen. Mogu prihvatiti to da ti ne odgovaram, ja npr. nemam peoblem tebe pohvaliti za stvari koje odlicno radis na forumu ali ako se ne slazemo u nekim stvarima, ne slazemo se...a ti doslovno cijelo vrijeme provociras.....sto bi bilo kad bi bilo......doslovno sam napisao isto za Menala, da je dobar igrac kojeg krasi agresija i brzina, da je dobio dovoljno prilika da se ustanovi da nije igrac za Dinamo.........

Nemam volje se prepirat s tobom.....neda mi se....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.