• fakin
    7k

Jbga drugaciji je pritisak kad igras u Dinamu i u manjem klubu
  • Mulec86
    571
    U ovo vrijeme prije dvije godine zabio je Menalo i za nas jako vazan gol u Kranjci koji je bio poprilicno kljucan za titulu.
  • tp1997
    3.5k
    prvenstveno jer ova Rijeka može samo slučajno dobit male utakmice — don

Mene zanima kad će više taj čuveni raspad Rijeke o kojem pričaš još od prije Nove godine.

Ljudi su prvi, i ostaju kiksa li Hajduk, sedam kola prije kraja, uz najbolju obranu i tamburanje i nas i tovara.

Da Rijeka dva kola prije kraja osigura naslov ti bi valjda i dalje tvrdio da će na kraju biti na -7 od nas
  • Klenx
    12.2k
    Trljam oči i ne vjerujem.
    Menalo preskoči loptu, stekne prednost pred stoperom, istrči 30 metara, odigra dupli pas, u primanju pređe drugog stopera i onda potkopa loptu preko golmana.

Luka Menalo.
    Koji kod nas ovo ne bi uspio napraviti i da je sam na terenu.
  • don
    22.7k
    Mene zanima kad će više taj čuveni raspad Rijeke — tp1997

nadan se nikad u ovoj sezoni, osim u slučaju da mi izvedemo čudo, naravno.

Ljudi su prvi, i ostaju kiksa li Hajduk, sedam kola prije kraja — tp1997

i šta je tu loše budući da mi još ne možemo matematički bit prvi? Da Bog da ovo kolo uzmu hajduku prvo misto i da ga ispuste jedino protiv nas.

inače, iznad san napisa da mislin da će bit ispod nas 7 bodova.
  • skener
    9.7k
    Nijs mi samo jasno kako je za nas bolje da je Rijeka na +7 u odnosu na eventualnih +5 ili +4
  • ElDorado
    15.8k
    Jbga ajmo realno i mi smo se krumpirali proslog proljeca pa se pricalo o mentalitetu pobjednika
  • Oluja
    7.5k
    nikako nije bolje za nas ali ljudi su jednostavno s razlogom izgubili vjeru u nas naslov i ne zele magarad na tronu. Vrlo jednostavno. Dok je matematike ja vjerujem u nas, ne zbog nase igre nego iskljucivo zbog matematike.
  • Nolifer
    15.8k
    Nadam se da će Loksi danas bar X odigrat
  • tp1997
    3.5k
    inače, iznad san napisa da mislin da će bit ispod nas 7 bodova. — don

To je bolesno podcjenjivanje Rijeke i ne znam kako uspijevaš i dalje gurati taj narativ. Da, baš će Rijeka od idućih 21 bodova prosuti 14 (i to ako mi dobijemo sve).

mi izvedemo čudo — don

Naše čudo ne znači ništa ako konkurenti ne prosipaju bodove.
  • Carrasco
    7.3k
    Imao je Menalo dobrih utakmica i za nas... gol ili asist svakih 157 minuta uopće nije loše.
  • NitkoBitan
    40k
    Ajmo Lokosi!
  • Blueshadow86
    5.8k
    ova Rijeka ne bi uzela titulu da ima +10 isprid nas i hajduka. — don

U kojem kolu predviđaš njihov raspad? U 48.? :grimace:
  • Mr Anderson
    22.8k
    Umjesto što smo bacili pare na Cordobu i Mbukua, mogao nam je i Menalo za džabe sjedit na klupi. Učinak bi mu bio tu negdje ko i ovoj dvojici.
  • NitkoBitan
    40k
    U kojem kolu predviđaš njihov raspad? U 48.? — Blueshadow86

Iduce kolo gube protiv Istre, Osijek se dize i nekako izvuce remi pa dolaze kod nas na Maksimir i to ti je to, vec smo isti sa bodovima.

Ali sad smo u mislima sa Lokosima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube