• Zagi
    9.5k
    Varaždin je baš tvrd orah. Danas maznu Riječanima bodove, idući vikend doma tovarima .

Možda tablica izgleda grđe nego to realno je...
  • Filip 91
    1.3k
    Mozemo ocekivat Antunovica umjesto njega, sto je jos veca steta.
  • The Undertaker
    7.6k
    Po stoti put, ne postoji pravilo zadnjeg igrača.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Nema zaleđa Mikića Mozemo ocekivat Antunovica umjesto njega, sto je jos veca steta.Filip 91

S obzirom kako se rastao s njima, siguran sam da mu motiva nece nedostajati.
  • Blueshadow86
    3k
    Po stoti put, ne postoji pravilo zadnjeg igrača.The Undertaker

Ne postoji pravilo zadnjeg igrača? Zbog čega je onda sudac gledao taj start Selahija?
  • prefontaine
    1.6k
    opet kmečaona na maksimalno. Pa kako vam se da više?! Kme, suci ih guraju. Kme, svi protiv njih spuštaju gaće. Kme, uvijek protiv njih ima netko suspendiran. Kme, ukralo pokralo. Išao sam provjeriti na kojem sam forumu, ali evo, piše zonadinamo.com a ne sportnet hajduk pa mi ništa nije jasno.
  • emilperska
    9.5k
    Fake Varteks protiv jogurta bez Lamine Ba i Dabre.
    Rekao bi da jogurt pobjedom danas, a nakon toga iskartonirani fake Varteks radi trokorak i skok u dalj prema naslovu..

Mislim da Rijeka ovo nazalost ne dobiva..
  • Blueshadow86
    3k
    Kolko god je Dabro komičan, za onog Antunovića je space shuttle. Taj ni sam ne zna kako se bavi nogometom.
  • austrijanac
    6.4k
    Ne postoji stručno kao zadnji igrač, nego dogso:

1. Denying an Obvious Goal-Scoring Opportunity (DOGSO):
    A player must be sent off (red card) if they commit a foul that denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity. This often happens when the defender is the last man and fouls the attacker who is through on goal.

Key factors referees consider:

Distance to goal

General direction of the play

Likelihood of controlling the ball

Number of defenders (usually if it’s just the attacker and the goalkeeper)

2. Double Jeopardy Rule (Clarification):
    If the foul occurs inside the penalty area and it was a genuine attempt to play the ball, only a yellow card is given (not red), even if it denies a goal-scoring opportunity. This rule is meant to avoid a "double punishment" of red card + penalty kick.

Examples:

If a defender trips a player outside the box with no one else between the attacker and goal = Red card.

If the same happens inside the box and the defender tried to play the ball = Yellow card + penalty.

If it's a deliberate foul (pulling shirt, pushing, no intent to play the ball), it's still a red card, even inside the box.

IFAB LAWS OF THE GAME
  • The Undertaker
    7.6k
    Ne postoji, postoji samo sprječavanje izgledne prilike što je procjena suca (da li je lopta pod kontrolom, da li igrač ide prema golu, da li ga drugi protivnički igrač može sustići, itd...)
  • Blueshadow86
    3k
    postoji samo izgledna prilika što je procjena sucaThe Undertaker

Aha, a to nije bila izgledna prilika za igrača Varaždina što bi sam po sredini išao na golmana da nije fauliran? Nogomet je otišao u teški racku. Još samo fali da uvedu pravilo 3 kornera - penal.
  • rakurs
    1k
    Rekao bi da jogurt pobjedom danas, a nakon toga iskartonirani fake Varteks radi trokorak i skok u dalj prema naslovu..emilperska

Nažalost, slažem se. Rijeka nema snagu redovno uzimati ove 'male' utakmice, a hajduk će prema naprijed uvijek izvući nešto, obrana im je čvrsta, jbga mora se priznati. Ali ne pamtim da su ijednu utakmicu ove sezone odigrali na intenzitetu kao Rijeka današnju, iako ni Rijeci ovo nije najbolja utakmica, dapače.

Hajduk neću ni ispratiti, sve će po starom, 45 minuta negledljivog nogometa, a onda u drugom po starom receptu. Krumpir, livaja ili penal, a golove stvarno teško primaju.
  • don
    12.2k
    ova Rijeka ne bi uzela titulu da ima +10 isprid nas i hajduka.
  • Ivdzo11
    6k
    E moj Radeljicu
  • don
    12.2k
    kakva debilčina je ovaj Radeljić. Ne bi mi zaigra više minute do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.