Kako nema utjecaje politike u zadnjih 5 godina hajduk ima proracune izmedu 30-40 milijuna eura,oni sigurno tolike prihode nemaju svake godine minusi,inspekcija da proceslja hajduk ima kriminala za 100 godina zatvora.Nista Primorac nije slagao kad je rekao da su oni spasili hajduk
Nek Rijeka dobije danas, a magarad izgubi li remizira, lakše će biti gledati tablicu večeras. A onda u idućem kolu nek spuše i jedni i drugi (a mogli bi jer magarad ide u Varaždin, a Rijeka u Pulu).
Al ne bih se čudio nekakvom remiju na Rujevici i pobjedi magaradi 1 0 na Poljudu...
Poraz Hajduka nas ostavlja na -5 od njih, neriješeno Rijeke nas dovodi isto do -5 bodova od njih, ali Rijeka preuzima vodeće mjesto na ljestvici, tako da je bar tablicu biti malo lakše gledat. I onda je sve otvoreno do kraja.
Nažalost mislim da nema nikakve šanse da Magarad izgubi danas. Jedino ako Mudri bude imao inspiracije kao i lani na Poljudu. Očekujem lošu tekmu i jedne i druge ekipe, Loksa bu vjerojatno imala par zicera koje će fulat/ "influencer" će im obranit, a Magarad to riješava Livajinim penalom ili Domaćicinim slobodnjakom.
Realno, kolko god su užasni, jako su male šanse da će tovari danas kiksati. Još Lokomotivi ne igraju Sigali i Goričan zbog 3 žuta.
Rijeka isto vjerojatno dobija, al su puno veće šanse da Varaždin iščupa neki X nego Lokomotiva.
Nemoj to vise pisati ... zgadili mi se budu onak fini keksi..
dns sam videl njegovu reklamu za onaj šugavi ducan..
dobil sam odmah proljev i pocel intenzivno razmisljati o samoubojstvu iz zasjede.