• Dzg69
    69
    Nema govora o crvenom
  • Paggini
    51.2k
    Ovo ne da nije crveni, sta pricate vi. Eventualno žuti, ali ne moze nista svirati ako nije crveni.

Odlicna odluka Ercega
  • Filip 91
    1.6k
    Mamić bi produžio prema golmanu da ga Selahi nije zahvatio po nozi, čisti crveni.
  • Logistika
    1.4k
    Ovo je crveni kao suza. Lik sutnuo loptu i ovaj ga udari totalno se saplete. Sami ne znaju kako nisu dobili crveni jer se 2 min po reakciji trenera vidjelo da ga sama RI očekuje
  • Švabo86
    141
    zašto, zadnji čovjek pravi faul? Šta tu nije crveni
  • rakurs
    1.4k
    Stvarno ne znam, meni je ovo crveni, pa Mamić je prvi došao do lopte, Selahi ga evidentno udara po nozi i ovaj pada. Vidjet ćemo što kaže Skomina večeras
  • Pesca90
    79
    U svakom slučaju bila bi zanimljiva reakcija Dalovica da je bilo obratno,još otkad je bio igrač mi je bila iritantna ta njegova histerija i dramaturgija
  • Logistika
    1.4k
    Koliko mi Dalovic ide ne na zivce nego na k.rac
  • Dani Olmić
    1.5k
    Nema Ba-a protiv Hajduka….
  • Klenx
    7.9k
    Nema Ba-a protiv Hajduka….Dani Olmić

Lako za njega, imaju opcija.
    Međutim od 11 njih na terenu 7 ima prijetnju kartona za tovare.
  • rakurs
    1.4k
    Nema Ba-a protiv Hajduka…Dani Olmić

Možda i bolje s obzirom koliko je nesiguran... Igrat će Barać umjesto njega, čini mi se sigurniji dosta
  • Marcinko
    703
    Nema Ba-a protiv HajdukaDani Olmić

To je već standard postao, danas Loksa bez Sigalia(plus Goričan), prošli tjedan Slaven bez Božića, čudno bi bilo da neka ekipa izađe s istim stoperskim parom protiv njih.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Više se ne zna šta je crveni karton, a šta ne. Kao ni što se ne zna kad je penal u slučaju igranja rukom. Ovo postaje lakrdija. Jednostavno se počelo suditi kako tko hoće.
    Po meni je ovo bio crveni karton za Selahija. Kao i ono jučer što je trebalo biti crveni kad je Kanga sam krenuo na golmana.
    Jesi napravio faul? Jesi zadnji igrač? Crveni bez razmišljanja.
  • Goran86
    232
    Je li moguće da Radomir Đalović još nije dobio žuti karton?
  • Filip 91
    1.6k
    Nema ni Dabre protiv ajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.