• Sibirski plavac
    4.7k
    Nadam se da novi SD u slučaju odlaska Petkovića i Kulenovića ima neki plan za sljedeću sezonu...Patak

U tom slučaju ja bih ovako: Miereza kao prvu opciju, Grgića iz Sturma kao drugu, a Kanga nek bude rezerva njima dvojici.
  • Blueshadow86
    3k
    Meni je on promašaj samo takav. Smiješno izgleda s loptom u nogama.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Nažalost i ja počinjem misliti da je veliki promašaj njegovo dovođenje. Čekao sam da ga "odčepi",i stvarno jest, ali nakon toga opet ništa... Meni je misterij kako je on uspio postići dvoznamenkaste cifre golova u ligama koje su jače od HNL-a (Belgijska i Švicarska), a u našem moćnom HNL-u, nemre niš? :roll:
  • Rex Ramae
    3k
    Šteta što RPG nije uspio zabiti, bila bi vrhunska asistencija Kange petom…
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Čuva se Willy za Rijeku i magarad... Ne bih se čudio da zabije nekom od njih i tko zna, možda nam donese titulu? :cool: Jedino jače od toga bi bilo da se u zadnjem kolu odlučuje o tituli i gol za naslov zabije Samy Mmaee. Forumi i društvene mreže bi eksplodirali. :lol:
  • Droljo
    14.7k
    Meni je misterij kako je on uspio postići dvoznamenkaste cifre golova u ligama koje su jače od HNL-a (Belgijska i Švicarska), a u našem moćnom HNL-u, nemre niš? :roll:Sibirski plavac

Možda su ekipe igrale nogomet pa je dobio koju loptu a da nisu zalijepljena dva stopera za njega. Neke ekipe stvarno znaju složiti šansu napadaču. Krilo zna nekad nabaciti kad probije i tak to.
  • DiddyGuela
    3.1k

Droljkas pa jel ti kuzis da se napadac mora izboriti za prostor a ne samo stajati u krilu stoperima ko drvo. Meni je fascinantno kako bas Willy ne moze uhvatiti niti jedan nas centarsut. Uvijek stoji bas tamo gdje lopta ne dolazi.
  • ElDorado
    3k
    Lik svaki put nakon udarca ili pokusaja udarca padne na ledja. WTF?
  • Droljo
    14.7k

Od 549 traženja lopte u prostor i pokazivanja rukom veznima gdje da gurnu loptu dobio je jednu do dvije. Baturina i pjaca (pa i mišić) više lažnjaka prodaju njemu nego protivnicima. Možda da nekih 352 probamo sa njim i petkom gore jer petko zna podvalit loptu i odigrati dupli pas...
  • Danko
    1.9k

Nije baš 549 ali 6x sam vidio na svoje oči i vičem daj mu, daj mu ali ništa...
  • Dudu9
    1.6k
    Po tvome izgleda vezni red je nesposoban našem Ronaldu dodat loptu, jer bi onda on zabijao golove, mene čudi kako kulenović kojeg mnogi nazivaju svakakim imenom uspio u ovakvom dinamu zabiti toliko golova?
  • Droljo
    14.7k

Ma u pravu si. Sve pršti od centaršuteva na njega al jadan sve promašuje.
    Odustajem
  • Dudu9
    1.6k
    Iste te priče opravdanja su bila za Cordobu, Mbuku itd treba im dati priliku, neko ih sabotira nemaju lopte blaba, svi krivi jer takvi igrači ništa ne naprave
  • Brusa
    2.7k
    Nedaju mu loptu jer znaju da nezna...
  • Paggini
    44k
    Dobio je tri solidne lopte u prostor - jednu je sjebao, jedna je trebala biti crveni za igraca osijeka, a jednu je petom ostavio RPGu.

Nije da mislim da je neki masterclass, ali nije to toliko amaterski i klaunski. I da, ovo kretanje kod Sucica mozda nije imalo za namjeru otvaranje prostora Sucicu za šut, ali ispalo je fkt dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet