• Cif
    429
    al je zato Kule jučer rasturio Istru ko i Petko.Oh wait
  • CastAway1986
    3.4k
    S tobom nemam volje ulaziti u rasprave , pljuvac Bjelice broj jedan , povedi si Kangu doma moje komentare preskoci naporan si
  • Droljo
    18.4k
    Stvarno kad zapnete za nekoga ne puštate. Kanga je naš kao i baturina ili pjaca i pustite ga na miru više. Nit si je sam dao ugovor nit se sam stavlja u igru. Ako je nama kanga glavni problem mi problema nemamo.
  • Paggini
    58.7k
    Prije Kange smo imali 20 bodova prednosti, hvala mu na ovoj situaciji!!!
  • Cif
    429
    u pravu si mislim da je Bjelica nepravedno dat otkaz kao i jakireviču.Trebalo je bandu igrača naljutiti prije
  • Patak
    3.5k
    Jučer nevidljivne znam je li taknuo loptu jednom.. U onoj jednoj akciji kad je pokušao doći do lopte se sam ozlijedio.
  • ElDorado
    4.7k
    Znači u najgorem smecu od igre di smo popusili 3 komada i 10 mrtvaca sad je Kanga kriv jer je bio nevidljiv. Dajte
  • Crusades
    16.8k
    Da nije ušao u igru, garantirano bi pobjedili.

Sigurno je svojom pojavom unio nesigurnost među igrače.
  • NVKOD
    5.8k
    Misliš si div prema izgledu, ali na svaki kontakt pada.

Pa kaj ima kamen u jednoj kopački da ga nosi na jednu stranu?
  • Orc123
    12.5k
    Opet odradio dobar poso danas, fale golovi ali covjek nije taraba i radi puno korisnih stvari u igri koje se ne vide, pogotovo ne vide ljudi kojima je trn u oku od kad je dosao u klub.
  • Dudu9
    1.9k
    Njega su doveli da zabija kako ne radi to promašen transfer, nažalost kriva procijena bivšeg SD, ovo što Kanga isporuči mogli smo lagano i više dobit od Čopa
  • Droljo
    18.4k
    Njega su doveli da zabijaDudu9

Kak znaš?
  • Patak
    3.5k
    Doveli su ga da zamijeni najboljeg strijelca Dinama, da taj najbolji strijelca Dinama ne ostvari status reprezentativca i da umjesto golova, puni statistiku tipa: mantinela, stativa, peta, odvlačenje, pad na prvi dodir s loptom, promašeni penali, crveni kartoni...

Nadam se da novi SD u slučaju odlaska Petkovića i Kulenovića ima neki plan za sljedeću sezonu...
  • Praskaton
    4.4k
    Najjača mi je priča da je svojom kretnjom dobro odvukao braniča pri prodoru i pogotku Sučića.Stvarno,šta je sljedeće?
    Pohvalit ćemo ga da je skočio u duelu?
    Ima ekipe koja pljuje samo da bi se pljuvalo al itekako ima ovih koji ne daju na nekog igrača i zasljepljeni su.

Ovo što on pruža na terenu je premalo al mi smo ove sezone toliko loši da nas bilo kakav pomak veseli.
  • Odani Zgd
    660
    Od kada ne igra spuštenih hlača,ništa od njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.