• rokikaciga
    820
    kako bi neki mogli reci...liga nikad jaca, svatko moze dobiti svakoga, nema favorita. Nesto kao championship u engleskoj
  • dzis
    1k
    Toliko o Garciji kao nasem treneru. Uozbiljite se
  • NVKOD
    4.1k
    Gorica eventualnom pobjedom protiv Osijeka gura šarane na 9. mjesto. Nadam se da neće prosipati bodove protiv tako malih ekipa.
  • Srelee
    22
    Kako nema utjecaje politike u zadnjih 5 godina hajduk ima proracune izmedu 30-40 milijuna eura,oni sigurno tolike prihode nemaju svake godine minusi,inspekcija da proceslja hajduk ima kriminala za 100 godina zatvora.Nista Primorac nije slagao kad je rekao da su oni spasili hajduk
  • Odani Zgd
    353
    Da Bog da imali i 100 milijuna proračun,meni bitno da ne budu prvi....a od kuda im novci,uopće me ne zanima jel to Sanader,Andabak,Tommy Mamić itd
  • Srelee
    22
    slazem se valjda ce opet zasrat ove godine
  • Odani Zgd
    353
    Držimo palčeve...
  • gaTeDZG
    729
    Ma ništa, umit se u cvijeću, naložit vatru za tepsiju, misa, 10ak piva i Mudri triple captain na fantasyu...
    Ja sam spreman.
  • Kruno
    798
    Danas bodrenje Varazdina i Lokomotive.
  • Toni90d
    1.5k
    Danas X na Rujevici i pobjeda Lokomotive na Poljudu :strong:
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Nek Rijeka dobije danas, a magarad izgubi li remizira, lakše će biti gledati tablicu večeras. A onda u idućem kolu nek spuše i jedni i drugi (a mogli bi jer magarad ide u Varaždin, a Rijeka u Pulu).

Al ne bih se čudio nekakvom remiju na Rujevici i pobjedi magaradi 1 0 na Poljudu...
  • Toni90d
    1.5k

Poraz Hajduka nas ostavlja na -5 od njih, neriješeno Rijeke nas dovodi isto do -5 bodova od njih, ali Rijeka preuzima vodeće mjesto na ljestvici, tako da je bar tablicu biti malo lakše gledat. I onda je sve otvoreno do kraja.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Nažalost mislim da nema nikakve šanse da Magarad izgubi danas. Jedino ako Mudri bude imao inspiracije kao i lani na Poljudu. Očekujem lošu tekmu i jedne i druge ekipe, Loksa bu vjerojatno imala par zicera koje će fulat/ "influencer" će im obranit, a Magarad to riješava Livajinim penalom ili Domaćicinim slobodnjakom.
  • Blueshadow86
    3k
    Realno, kolko god su užasni, jako su male šanse da će tovari danas kiksati. Još Lokomotivi ne igraju Sigali i Goričan zbog 3 žuta.
    Rijeka isto vjerojatno dobija, al su puno veće šanse da Varaždin iščupa neki X nego Lokomotiva.
  • Jurki
    16.8k
    Domaćicinim slobodnjakomSibirski plavac

Nemoj to vise pisati ... zgadili mi se budu onak fini keksi..
    dns sam videl njegovu reklamu za onaj šugavi ducan..
    dobil sam odmah proljev i pocel intenzivno razmisljati o samoubojstvu iz zasjede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.