• marcio amoroso
    40.8k
    Treba se zapitat kako i zašto dobar dio ljudi ulazi mimo čitača. Uvijek se nađe džabalebaroša i vip ekipe koja ulazi na mig, ali neshvatljivo je da barem tisuću ulaznica ne prođe kroz skener.Felip

Evo jučer su moja žena i dvoje djece ušli mimo čitača. Išli smo na onaj krajnji ulaz prema jugu gdje je ulaz samo za godišnjake i čovjek ih je pustio kroz vrata. Meni je godišnju očitalo normalno. Nisu samo VIP ekipa i džabolebaroši, ima i ovakvih slučajeva.
  • jedan u nizu
    12.6k
    Zato mi je drazi broj izdanih karata nego ocitanih,
    I u jednom i u drugom se grijesi, ali mi se izdane cine tocnije.
    Osim kada je lose vrijeme, onda veci broj ljudi odustane od utakmice.

Ako vec ne mozemo reci tocan podatak onda, kako jei kolega gore napisao, mozemo napisati broj koji je ''izmedu'', a koji je tocniji od izdanih i ocitanih.

Uostalom, zasto se ne mogu skolovati redari da obave posao kako spada?
    Zar ne postoji nekakav ''univerzalni'' barkod, koji bi redar ocitao ako pusti ljude mimo brojaca, ili ako se to radi za loze ili nesto. Samo odstancas ljude koji su prosli i bok.
  • barbax
    307

Treba se zapitati zašto ljudi iz Uprave zaduženi za takve stvari ne mogu, ne znaju ili ne žele riješti taj problem.

Ako se na brojci posjete redovito izgubi po 1k-2k to je i s marketinške strane neodgovorno da si klub to dopušta i ustvari sam sebe zakida. Uopće mi nije jasno to. Pozvati na odgovorne na odgovornost!

Da imam svoju firmu i da statistički gubim toliki broj korisnika dao bih otkaz odgovornom u firmi jebomepas.
  • SAS1987
    16.9k
    Treba se zapitati zašto ljudi iz Uprave zaduženi za takve stvari ne mogu, ne znaju ili ne žele riješti taj problem.barbax

To je za upravu i operativu kluba svakako "low priority" task - Ja bi objavljivao, poput mnogo velikih europskih klubova broj izdanih ulaznica i problem rješen.
  • barbax
    307
    Šta znači low priority task!? U klubu postoje ljudi koji su zaduženi za marketing i infrastrukturu. Ako je njima njihov posao low priority onda ne znam di smo. Pa nismo u komunizmu di radiš posao pro forme preko partijske veze pa ako imaš gubitke to će se pokriti iz državnih rezervi.

Imaš svoju firmu i dobar dio prihoda ti dolazi od privačenja sponzora i marketinga. A sponzore privlačiš na osnovu statistike i broja korisnika koje privlačiš. I onda si praktički dopustiš da godišnje izgubiš 20k istih zbog toga jer ih nisi u stanju izbrojiti kako treba. Potpuno suludo i neozbiljno.
  • ShanKu
    1.5k
    Meni jučer nikako nije htjelo učitat kartu na sjeveru, imal sam ekran na najsvjetlije, jasno vidljivo... probalo par ljudi sa mojim mobitelom i niš, nije bilo druge nego pored čitača proć... Prvi put da sam imal problem takav
  • NitkoBitan
    25.1k
    Meni godisnju nije htjelo 2-3 puta ocitat, i taman da odustanem i cimnem zastitara pojavi se zeleno za prolaz. Pitaj Boga jesam li uracunat u brojku ocitanih...

Sve u svemu meni je tak nebitna ta brojka ocitanih. Nek se objavljuje brojka izdanih kao sto rade drugi veliki klubovi po Europi i bok.
  • Rex Ramae
    3k
    Očito postoji problem sa skenerima jer ni meni isto nije očitano na ulazu na sjever s mobitela pa me cura koja radi sa zaštitarima izdvojila sa strane i pustila kroz drugi ulaz.
  • mlinchica
    2.7k
    Jučer je bilo problema sa skeniranjem ulaznica s mobitela pod zapadom. Puno ljudi je zapelo da bi im onda dečec kaj je bio tamo za pomoć, očitao s nekim svojim čitačem.
  • skener
    2.4k
    Zašto se jednostavno zaštitarima na ulazu ne nabave ručni čitači i stvar riješena?

Sigurno će brojevi biti točniji, a i sve će ići puno brže.
    Pokažeš kartu, oni to kliknu i ideš na pregled.

Ako može to funkcionirati na futsalu može i na Maksimiru.
  • Niko1986
    1.2k
    Link za utakmicu Šibenik - Dinamo, samo i dalje nema karata za istok.

https://shop.adriaticket.com/event-details/3831/hnk-sibenik---gnk-dinamo
  • rkru
    17

kakav post i kakav nick xD pravda za skener!!
  • IvanPerić1945
    91
    Nedostupne ulaznice za Šibenik
  • rkru
    17
    adriaticket call centar izdrzite danas xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.