• Danko
    1.9k

Zajec i suvislo? :smile:
  • dis
    35
    On je i previše pričao
  • Nolifer
    10.4k

Nisam htel bit neugodan
  • Dinamosaur
    2.1k
    Ima jedna stvar sa danasnje presice koja mi diže tlak, tice se Bobana.

Na upit Manenici -jeste ga kontaktirali, on - ja nisam. Usput je rekao da bi to trebali IO il predsjednik.

Pa jbmu jel ga zelite u klubu da vodi sportski sektor ili ne?
    Ako je odgovor -da;
    jel bi netko mogao naci Bobana i porazgovarat s njim vec isti dan il je covek na Marsu?

Ako je stvar u Bobanu, onda isto reci - pricali smo, nismo se dogovorili i zaboravite tu pricu.

Ovo prebacivanje i loptanje po medijima vise nema smisla.
    Neka netko napravi prvi korak jos danas, ako ima volje, dogovor ce brzo pasti a detalje stignete peglat do kraja sezone. Krenite više
  • ElDorado
    3k
    i meni. Ispada da Manenica ne smije razgovarat s Bobanom bez odobrenja IO i Zajeca. Ova pressica mi je samo potvrdila da je proces odlucivanja u klubu doista u trokurcu
  • pencilneck
    832
    Pitanje o Bobanu nije pitanje za Manenicu budući da članove Uprave ne dovodi on, već IO.

Jedino ako si mislio Bobana za sportskog direktora, to jest u nadležnosti Manenice, ali to sam 100% siguran da Boban ne želi biti.
  • ElDorado
    3k
    u pravu si. Al znas kak to kod nas ide. Medjusobno si prebacuju lopticu i onda na kraju prodje baba s kolačima jer nitko se čovjeku nije javio. Taj film smo vec puno puta gledali
  • Dinamosaur
    2.1k
    Pitanje o Bobanu nije pitanje za Manenicu budući da članove Uprave ne dovodi on, već IO.pencilneck

I to mi ide na onu stvar, opet prebacivanja. Jesu danas svi skupa bili tamo.. i Manenica i Zajec i Skender i jos neki -jesu.

Ko da se ne mogu dogovorit svaki dan jel bude netko otisao kod Bobana il ne bude. Koje vijece treba osnovati, a koje ce odlucit tko ce kome prvi pristupiti?! Nemoj me jbt
  • gledatelj
    825
    Očito oko Bobana ima nešto jer ne bi on slučajno baš sad završio u medijima i to sa onom izjavom. A i ne bi Manenica ovako okolišao oko odgovora. Rekao bi odma neće biti ništa da tu nema neceg
  • pencilneck
    832
    Ma siguran sam da se s Bobanom razgovara. On je od početka jako blizu Dinamovom proljeću tako da mi je nezamislivo da s njime nitko nije u kontaktu.

Ako u skorije vrijeme ne bude informacija po tom pitanju, to vjerojatno znači da Boban ne želi ući u Upravu, već isključivo na mjesto Predsjednika kluba. A za to su potrebni novi Statut i novi izbori, što je dug proces.

Ako pak Boban pristane biti Predsjednik Uprave, onda bi bijeli dim mogli imati vrlo brzo.
  • Ali
    2.6k

Gle iskreno onak iz dugogodisnjeg poslovnog iskustva , jebeš firmu gdje predsjednik uprave nemože dovesti ili dogovoriti člana uprave !
    Samo su tri objasnjenja.

Ili si "klaun" predsjednik , primas placu i u CV pise CEO a u stvarnosti nisi kapacitet ni za portira.
    Ili te libo racku za firmu i dugujes nesto clanovima nadzornih tijela koja su te imenovala i cekas da oni odrade sve a tebi tajnica donese na stol papire za potpis jer tak pise u statutu...
    I trece najcesce je da si u svadji sa ovima iz nadzornih tijela i da im tjeras inat jer su po tvom misljenju donosili krive odluke.

U svakom slucaju, ako si kalibar za CEO, preuzmes inicijativu, nazoves Bobana da popijete kavu i razmjenis misljenje i vizije i ili ga dogovoris ili kazes nismo uspjeli pribliziti stavove ...
    Ili napustis funkciju i kazes da nisi naisao na razumijevanje i da ides dalje u nove.izazove...
  • Dino
    3.5k
    Svaka čast Manenici! Borit se s ovakvim lešinarima, koji ti upadaju u riječ, navlače na odgovor koji žele čuti da mogu nabaciti novi clickbait i ciljano pokušavaju izbaciti iz takta, a opet ostati dovoljno priseban, zadržati stavove i uljudno odgovoriti odlika je iznimno stabilne osobe. Mene je iznerviralo samo slušati njihova pitanja...
  • Praskaton
    4.2k
    Pogledao sam video presice koju je izbacio klub.Ne vidim ništa dramatično kako su neki pisali.Staložen nastup Manenice ne vidim gdje to odaje nesigurnost pri odgovorima.Jednako tako novinarska pitanja standardno nemaštovita i dosadna.
    Ništa posebno.

Za Petka se zna da je slatkorječiv.Svjesni su i sami da je krajnje vrijeme da pokažu nešto na terenu.Bili su i prije Istre pa znamo kako smo prošli.Dosta je priče.

"A što ako uspijemo" bi mogla bit vrhunska priča u slučaju da se to stvarno dogodi.
    Za jednu orginalnu koreografiju i oproštaj toliko opjevanog "senatorskog klana".
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Manenica je najveći dobitak i jedan od rijetkih koji su ili pokušavaju dobro i pošteno odraditi svoj posao. Nema sumnje da je stručan ,a Petko i Ademi ??? Meni je dosta slatkih riječi, grebanja i života od stare slave . Uvijek kad je problem ,loši rezultati kao tu je Ademi ,moramo ovako moramo onako. Sramota me ,ovako ne možemo. Pa idi više kompa moj. Reci to je to , a i zeko umjesto da se blamira i na cigana sa novinarima ,bolje mu je da se pojavi na svakoj konferenciji i lupi šakom o stol . Nema dana kad nas ne posteri u 20 članaka dnevno. Nikad pročitati nešto lijepo o nama. Zabraniti pljuvačima blizu kluba. Pa kad se naučis ponašati izvoli
  • Borovljanin
    229
    Meni je žao što vrlo bitno pitanje nije potegnuto: koja je bila Cannavarova najveća mana?

Jesu li (pre)teški treninzi, režim prehrane, nepozvananje lige i igrača, taktična lutanja i traženje neizvedivog, loše vođenje utakmice?

Ozlijede nisu. Osim Petka, praktički je imao puni kadar cijelo vrijeme. Igra je progresivno - iz utakmice u utakmicu - izgledala sve gore. Igrači su izgledali nemotivirano i pogubljeno.

Na početku su izlazile priče da su svi igrači oduševljeni, da je trener koji se najviše posvećuje detaljima, video-analize brutalne, da je čovjek skroman i veliki radnik koji je po cijelo vrijeme u klubu. Gdje je, kada i zašto puklo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.