• Mladi Starac
    274
    Znači sutra imamo novi transparent na sjeveru.
    Bruno, velik si.
  • Noel
    10.6k
    Jel Perković došao do riječi? Tolko o tome kolko trener Dinama u ovoj svlačionici ima poštovanje pa makar se on zvao Sandro Perković.
  • Olmic
    4.4k
    pretjerujes, opet negativa
  • Crni86
    9.4k
    kakve to veze ima sa svlacionom? Svlaciona postavljala pitanja?
  • Kruno
    798
    Sad sam jos vise uvjeren da uzimamo naslov.
  • crophantom
    70
    jebem mu sve po spisku svake godine nakon jedno 30 utakmica. Al zbog onih drugih utakmica i zbog toga što jedini u klubu zna izaći i reci nešto zbog čega bi čovjek bio spreman kroz zid ići, neka nama Brune, nek nejde nigdje.
  • Noel
    10.6k

Samo nek oni u 8 kola sve pokažu na terenu kaj su danas pričali.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Ako nakon ovakve presice i ovakvih utučenih lica sutra opet odigraju za kurac, onda im treba dobro j**** mater.
  • PetkoDaniOršaGol
    177
    Bruno doktore, kakvo pišanje po stoci. Sve sam ti oprostio, ti jedna bitango moja najdraža. Sutra ćeš mi opet pokidat živce i bacit me u očaj i opet ću ti sve oprostiti. Ajd fino stav sa presice prenesite na teren i svi sretni, bez obzira kako sezona završi.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    e to je problem i sramota pojedinaca, kako ovdje, tako i u medijima i Facebook, Instagram, Youtube, Twitter komentarima. Sram može biti sve one koji su neutemeljeno vrijeđali, kaljali ugled Kapetana Brune Petkovića. Ako do sada nije bilo jasno, sada je jasno tko je pravi kapetan ove momčadi. Možemo biti zahvalni što u klubu već godinama imamo takvu veličinu od čovjeka i trebamo se nadati da će ostati tu još nekoliko godina.
  • crophantom
    70
    I samo da nadodam, nadam se da ćemo uskoro u klubu imati nekoga, bio to predsjednik, PU, SD il trener ko će bit sposoban doći na presicu i ovako s gardom, a i s dozom humora, odradi presicu dok je ovakva situacija. Prvi medijski istup nekoga iz Dinama nakon dugo vremena, a da mi ne dođe na plačem nakon toga.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Svaka čast Bruni što je napokon stao na kraj kako i sam kaže pokušajima destabliziranja kluba preko njega. Lijepo je da su svjesni da je odgovornost isključivo na njima, nadajmo se da je i u stvarnosti to tako, a ne samo pred novinarima.

I sam Bruno je rekao da će mjerilo biti sutra teren, a ne današnja press konferencija. Sutra ćemo već vidjeti što možemo očekivati do kraja sezone.

Što se tiče Manenice ne vidim razloga da ga se ovako pljuje, čovjek je normalno odgovarao na sva pitanja, isto kao i Ademi i Petković. Bitna će biti djela, a ne riječi tako da ćemo vidjeti i Predsjednika Uprave na djelu kada bude proglašen SD kako je i sam najavio za par dana, i igrače već sutra.

Nadam se da nisu samo jaki na jeziku jer i meni je Brunin istup malo donio optimizma. Nadam se da će takvi biti i na terenu.
  • Crusades
    15.7k
    Jeste zadovoljni oblekom Manenice?
  • Neron53
    1.4k

Ovo je bio "politicki" govor naivcima.
    Ne vrijedi pisljiva boba ako takvu odlucnost ne prikazu i na treningu i na terenu.
    Ovakve govore slusamo 30ak kola od senatora, trenera. . .Tko im je branio da se shodno ovoj izjavi ne ponasaju tako cijelu sezonu??
    Jesu ih Jakir, Bjelko, Fabio drzali na lancu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.