• ElDorado
    3k
    Meni se čini da oni razgovaraju s dosta ljudi jer žele pojačati sportski sektor u cjelosti i koga god doveli žele da uz njih uče neki naši proje svega bivši igrači s ambicijom.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Nesto u meni zeli vidjeti Sopica na klupi Dinama makar mi zdravi razum govori da to ne moze proc dobro :lol:
  • fakin
    302
    Kad su jurcic i cacic vodili Dinamo igrali smo stoput bolji nogomet nego pod biscanom, fabiom i bjelicom u zadnjem mandatu. A na jurcica i cacica gledali smo kao na trenere koji srozavaju ugled kluba. I umjesto nakon što je klub izgubio 3 milijuna eura na otpremnine mi napokon iz 4. pokusaja probamo naci normalnog trenera spominju se perkovici, corluke, biscani... nevjerojatno
  • Paggini
    44.5k
    Pa zar svi zaboravljaju kako smo izgledali pod njime? Ona sramota od aeka dugo ce se pamtitifakin

Ako se nekog bušilo, to nije bio Jakir nego Bišćan nakon 4 tekme i nesretnog ispadanja od AEKa, a ne sramote kako se ovdje pise.

Doduše, zaslužio je da ide, ali samo kad pričamo o bušenjima jel.
  • ElDorado
    3k
    staribpod Jurcicem smo igrali najgori nogomet u povijesti. Pod Čačkom je bilo ok al se lik posvadjo sa svima i potero par igraca bezveze
  • gledatelj
    831
    stalno spominjes da smo izgubili 3m eura na te trenere, a ne spominjes da su isti donijeli skoro 40mil eura koru lp. Nije da ih branim, ali naporan si sa tih 3mil
  • Odani Zgd
    357
    Kruno je realno za neke koji su u zadnje vrijeme doktor nauka.Sammir je u jednom podcastu izjavio da je najbolje i najzanimljivije treninge imao kod Jurčića,te da mu je to najbolji trener s kojim je radio.....Krunin jedini krimen je što je zna se čiji,ljudi su od čovjeka napravili sprdačinu na račun kontroliranog nogometa,romba, izgleda i one slike s Mourinhom.....
  • ElDorado
    3k
    pa jeote bilo je vise povratnih lopti neg progresivnih
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    bilo je vise povratnih lopti neg progresivnihElDorado

Kontrolirani nogomet.
  • Zvone92
    72
    Daj Sopu da razbije svlačionicu!
  • fakin
    302
    je, je fabio je donio 40 milijuna eura da ne kazem cega
  • Odani Zgd
    357
    Gori nogomet smo igrali sada pod Fabiom,Kruno nije top trener,ali je Dinamu donio Ligu prvaka nakon ohoho godina,a da ne govorimo koliko je nogomet napredovao.I sa Slavenom je imao solidan rezultat,al sigurno nismo igrali"najgori nogomet u povijesti"
  • Olmic
    4.4k
    Novog trenera MORA birat novi SD, sve ostalo su gluposti
  • Noel
    10.7k
    Koji god trener bude izabran. Želim par stvari. Da upravu nije briga što kaže forum,fejsbuk komentari,24 sata komentari. Uprava i sportski direktor moraju maksimalno stat iza njega kao projekt kluba. Osigurati mu prava pojačanja na ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.