• Paggini
    44.8k
    Jutarnji piše o Ćorluki...Keyser Soze

Pa ako je plan da vodi maksimalno 8 utakmica te uđe kao pomoćni trener idućem treneru, plus od mene. Sigurno je bolja opcija od Sandra Perkovića
  • ElDorado
    3.1k
    Eto ipak sam imao dobru info jutros. Bila je Perković i Ćorluka.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Za Corluku od mene veliki plus. Moze se vidjet u ovih 8 utakmica kako to izgleda. Gore od Perkovica nece bit. A onda kao sto Paggini kaze ili pomocnik ili ak bas razvali neka slobodno ostane glavni. Samo ne znam od koga je to mogao naucit nekaj, jer od Dalinja sigurno nije :lol:
  • don
    12.3k
    Jutarnji:
    • Vrhuška Dinama blagonaklono gleda prema tandemu Ivanković - Ćorluka, najizglednija je varijanta da će upravo njih dvojica surađivati u nastavku njihovih karijera.

s obzirom da se spominje Ivanković kao SD, vijest nema veze sa vezom.

Pa ako je plan da vodi maksimalno 8 utakmica te uđe kao pomoćni trener idućem treneru, plus od mene. Sigurno je bolja opcija od Sandra PerkovićaPaggini

ali ovo :up:
  • FelceAzzurro
    321

Nek odu prekoputa stadiona po kakvog merkata, bolje će voditi od Sandra Perkovića.
  • fakin
    340
    Jebote mislio sam da nema gore od perkovica onda se ukaze corluka. Dajte ipak onda perkovica

Sta nam rade od kluba
  • Dinamosaur
    2.1k
    Dino Drpic je isto zasluzio jer je pokazao guzicu tovarima nasred poljuda
  • Nogo
    6.1k
    Dok čekamo hoće li Giraldi konačno biti 'taj', ili će ipak to biti netko drugi, već su krenule špekulacije oko izbora novog trenera. I uza sva ona imena, koja se već danima spominju, pojavilo se u srijedu i jedno novo. Naime, svjedoci kažu da su u Maksimiru, na razgovoru u klubu, vidjeli Vedrana Ćorluku!

Dinamo, očito, ne želi predugo čekati s izborom novog trenera, Sandro Perković vjerojatno neće ostati do kraja sezone na klupi, što znači da bismo ubrzo mogli dočekati Cannavarova nasljednika. Gonzalo Garcia, koji je u subotu onako dominantno 'rasturio' Modre (3-0) u Puli, svakako je i dalje vrlo jak kandidat, spominje se opet i trener Celja Albert Riera, svoje zagovornike ima i Željko Sopić, bez obzira na to što je tek sjeo na klubu poljskod Widzewa. No, to bi bila ozbiljnija opcija na ljeto. Kao i Igor Bišćan, koji je i dalje tiha patnja nekih ljudi u Maksimiru. Njemu na ljeto istječe ugovor u Kataru... No, teško da će Dinamo čekati do ljeta, žele u Maksimiru što prije imati jasnu sliku tko će voditi momčad iduće sezone! Čeka nas, očito, još dana neizvjesnosti u Maksimiru.

#germanijak
  • Odani Zgd
    359
    Čorluka:Jutros sam pio kavu u Derventi,popodne vodio Dinamov trening....on i Sandro za zadnjih 8 kola,teško će i naći ikoga za zadnjih par kola
  • NitkoBitan
    25.3k
    Sandro Perković vjerojatno neće ostati do kraja sezone na klupi, što znači da bismo ubrzo mogli dočekati Cannavarova nasljednikaNogo

5 trenera u jednoj sezoni :rofl:
  • fakin
    340
    Odakle sad biscan bokte hahah

Pa zar svi zaboravljaju kako smo izgledali pod njime? Ona sramota od aeka dugo ce se pamtiti
  • Brusa
    2.8k
    to kao neki trust mozgova zajedno?
  • don
    12.3k
    Vedrana ĆorlukuNogo

Gonzalo GarciaNogo

Željko SopićNogo

Igor BišćanNogo

:lol: :lol: :cry: :cry:
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Uvijek radije Ćorluka za ovih 8 kola nego Perković. Pa ako smo smijenili već 3 trenera kojima je on bio pomoćnik, nešto je sigurno i do njega, zar ne?

Ajde da maknemo i onaj Slaven di smo dobili 4 komada pod njegovim vodstvom, ali mi smo s njim na klupi jedva prošli Banjole u kupu... I sad treba očekivati da ćemo se vratit u borbu za titulu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.