• Do kraja2023
    283
    Nama treba trener koji ce dobit slobodne ruke za potjerat 5-10 igraca iz kluba zbog nediscipline (nebitno zvali se oni Pavic ili Ademi npr.).Postoji li takav trener i takav klub? U teoriji da al u praksi tesko.
    Morat cemo neko vrijeme patit dok se to ne isfiltrira.
  • Kreten
    145
    U teoriji ti to može Sopić al mislim da on ne bi izdržao ni 10 utakmica i da bi ga igrači odmah išli sjebati kaj ranije moguće. Po pričama ono kaj on radi je granično mobing tak da to ne prolazi sa ovim zvjezdicama.
  • Nolifer
    10.5k
    Kakav Ćorluka, pa nebu se on učio u Dinamu, ne vjerujem da može nešto korisno napravit. Svaka njemu čast ko igraču, ali to nije pomak...
  • LaznjakProsineckog
    883
    Jučer sam stavio soma eura da osvajamo, sada sam još bliže lijepoj cifri (Cannavaro je još jucer bio trener), osvajamo! Šta se tresete bez veze, pa Hajduk je koma, Rijeka Lokomotivi jedva gol dala, gazimo sve do kraja!
  • Do kraja2023
    283

Zato sam i napisal da je to u praksi tesko jer igraci su tolko zasticeni u danasnjem nogometu da su postali veci od klubova. Ziva lova koju se klubovi boje izgubit pod cijenu rezultata, tuzno.
  • Olmic
    4.4k
    Npr osvojimo naslov. Kaj cemo s Perkovicem?
  • Time
    1.1k
    Pa to je logicno, vratit ga za pomocnika.
  • Kruno
    821
    Dati mu Dinamo 2 za nagradu.
  • Odani Zgd
    357
    Dat mu pripreme,pojačanja i u Ligu prvaka po 30 milja š njim
  • NVKOD
    4.2k
    Npr osvojimo naslov. Kaj cemo s Perkovicem?Olmic

Raskid ugovora. Njemu i svima sličnima koji se godinama provlače kroz sistem.
  • Enco
    200

Jelavicem nogometasom ?
  • NKDZ86
    3.4k
    stari moj pa ovo će biti u rangu 1. zagrebačke lige, mislim na treninge i tekme, laganini cigara, piva, treneru odi doma i sl.
  • Noel
    10.7k

Dobit će i službeno mjesto u klubu. Odnosno bit će voditelj odbora za vojnike kluba. Mislim da više nego i korektno.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Jutarnji piše o Ćorluki...
  • Nogo
    6.1k
    Prema njima, naime, u plavom mravinjaku tijekom srijede, bez obzira na komuniciranu informaciju da će se o odluci oko novoga trenera pričekati novi sportski direktor, itekako se pričalo o Cannavarovu nasljedniku. I dok su se isticale sve vrline Istrina Gonzala Garcije, koji ima sve više zagovornika unutar kluba, u klubu se ukazao - Vedran Ćorluka!

Da, sadašnji pomoćnik Zlatka Dalića, bivši igrač Dinama i osvjedočeni dinamovac, odjedanput je iskrsnuo kao potencijalni kandidat za trenera. O njemu su, doduše, već razgovarali u "plavim dvorima".

Bije ga glas talentiranog trenera koji ima ambiciju iskoračiti u samostalne vode i u klubu se vodile priče koju mu poziciju naći: kao pomoćnika novom treneru, potencijalno trenera B-momčadi, no zaključeno je da četvrti rang natjecanja nije adkevatan, zatim i mjestu unutar škole, pa i treneru tog i dalje traženog kluba-partnera (u Sloveniji). No, neočekivani obrati, kako stvari stoje, istaknuli su ga i kao kandidata za klupu prve momčadi!

Ćorluka je, prema našim saznanjima, uzeo predah, što je i logično, jer radi se o velikom zalogaju, pogotovo u ovakvoj kaotičnoj situaciji. Konačno, ni za njega, ali ni Dinamo ne bi bilo mudro i njega brzo potrošiti. Kadra, takvog, talentiranog i plavo obojanog, koji priču zna iznutra, naime, i nema baš mnogo... I stoga, treba dobro razmisliti. I on, ali i ljudi u klubu...

#sportske
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.