• Mr Anderson
    11.3k
    Odličan izbor za registrirat se na forum.
  • Paggini
    44.8k
    Albert Riera je novi trener Dinama.PlavoProljece

Nije, ali hvala na registriranju i trošenju bandwitha
  • Dugi86
    24
    Gonzalo Garcia jedino logično rješenje, vrijeme je za brz i napadački nogomet uz veliki posjed i lako izlaženje iz presinga, i Šikić za SD
  • Paggini
    44.8k
    Gonzalo Garcia jedino logično rješenje, vrijeme je za brz i napadački nogomet uz veliki posjed i lako izlaženje iz presinga, i Šikić za SDDugi86

Vrijeme je za brz i napadacki nogomet sa igracima koji nisu triput ove sezone istrcali kontra tranziciju, a za SD nam dovedite covjeka koji pije kave s pripuzima i jelavicima i drzi njihove igrace u klubu.

Probaj opet
  • austrijanac
    6.4k
    Koliko ih trenera tjera na tranziciju, do sad bi i Paggini u kaputu uspio istrčat barem 45min nakon 8 mjeseci slušanje iste retorike...
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Želim iskazati svu sreću i podršku Sandru Perkoviću. Siguran sam da je x puta bolje rješenje od slatkorječivog kvazi stručnjaka iz Italije. Očekujem da će osvajati više od bijednih 1.70 bodova po utakmici, a ako se momčad malo zainati da prestigne i Jakirovih ovosezonskih 2.17.

Sandro, povedi nas!
  • Dugi86
    24
    znači trebamo nastavit sa dosadnim nogometom koji smo igrali pod zadnja 3 trenera koji nikako ne leži statusu našeg kluba, a šikić kuži šljaku bolje nego svi sportski direktori koji su kandidati, a kaj se tiče zajeca, toliko očito radi kombinacije i želi mažnjavat sa strane da je to ružno
  • tp1997
    1.2k
    Osvrtnik predlaže Ćorluku.

Ajmo, Ćarli za trenera i Tanac za SD-a, pa da uživamo u kompletnom raspadu.

Što sve ljudima neće pasti na pamet.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Nazovite me ludim... Samir Toplak!

Za ovih 8 utakmica idealan, prava sok terapija vadenja pred kraj prvenstva.
  • Brusa
    2.8k
    lud si! :razz:
    A i ja sam napisao prije nekoliko dana da je možda vrijeme za nekakvu ludost :grin:
  • Dugi86
    24
    Isto tako govoriš da nemamo igrače za taj način igre, a pošto smo u teškom raspadu vrijeme je da krenemo ispočetka na ljeto, odjebat sve polu igrače i krenut kupovat igrače za nogomet koji sam reko i koji pašu garci-i za taj način igre
  • ElDorado
    3.1k
    Jasamo znam da je 90% sansi da ce ovih zadnjih 8 tekmi bit užas a grozim se tekme u tovariji
  • Jos-Optimus
    5k
    Bože, molim te Bože, stvarno te molim da je Perković samo izbor za odraditi treninge i možda Osijek. Molim te Bože, ne mogu ovo više gledati, pa kao da namjerno ovo rade. Dovedi Vahu za 8 kola pa ako rasturi neka i ostane
  • Odani Zgd
    359
    I ja sam ga maloprije predložio,teško ćemo i naći boljega za zadnjih 8 kola.Kasnije bih ga prebacio u Školu nogometa,neka radi s klincima,nije čovijek uopće loš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.