• Zagi
    9.5k
    volio bi da smo sad riješili sve probleme..IceMan
    Naravno da nismo ali ovo je nužan početak.
  • Brusa
    2.7k
    nismo ništa riješili. Al dobro da je otišao . Nikakve budućnosti ne bi bilo s njim.
    A sad još samo da nekoga umjesto Perkovića stave za ovih 8 utakmica. Navečer objava, bilo kakva.
  • IceMan
    2.7k
    Sve stoji, al ja i dalje tvrdim da uz sav cirkus u upravi i limitiranog trenera Fabia, najveću odgovornost snose igrači.
  • KtcGoat
    425
    Sokovnik kosta vise od mog zivota, a opet kurca nije doprinio
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Kakav Monty Python,da mi je neko rekao da će prije otići Fabio nego dodje sd ja bi mu rekao da je lud. Ko je rekao,zeko reko:lol:
  • Jurki
    16.8k
    Za ništa nisi kriv mister CannavaroMihaljević

Za nist nije kriv? Ko je treniral momcad? Tko je kriv kaj izgledamo ko crknuta kokos na terenu?
    Ja mozda?

Lik nije napravil apsolutno nist vrijednog spomena i on nist nije kriv? Za ovaj rezultatski debakl je kriv isto ko i primabalerine kojima se ne trenira, koje se ne trude na utakmicama.. i kojima je jedino bitno otici po placu.

Žao mi je jedino KTC-a koji mora te balerine gledati svaki dan i njihovu bolikurcinu.
  • OsamŠest
    4.8k
    Moj prijedlog je da @ksapi odredi jelovnik :smile:
  • Jurki
    16.8k
    za igrace.
    Dorucak - kondicijski trening
    Rucak - špagete (bez umaka).
    Vecera - dupli kondicijski trening sa torbom punom kamenja. Ko zabusava kaznjena bu kompletna momcad.
  • ksapi
    4.5k

IMG-0511.jpg

Da se ovak hrane nebi bilo problema
  • El Madrigal
    265

Više dosadne floskule! Tko će dati sve od sebe?
  • ShanKu
    1.5k
    Bil je na početku zanimljiv osječaj da jedan Cannavaro vodi i trenira Dinamo, ali nakon samo tri mjeseca mi je došlo mišljenje na : "f*ck Fabio". Tako da sprdnja ili ne, trebalo se to dogodit opet ;)
  • IceMan
    2.7k
    Znači li to da je bilo istine u poljskim medijima o Sopiću neki dan oko odštete? :lol:
  • gaTeDZG
    728
    Josip Paušić, član Sopićevog stručnog stožera kao analitičar je potvrdio u ponedjeljak da ne postoji nikakva klauzula u ugovoru koja ga samo tako odmah seli u Dinamo, ne vjerujte glupanskim i neprovjerenim (dez)informacijama.
  • IceMan
    2.7k

Oprosti, al malo mi je nejasan tvoj komentar.

Šta sad, posstoji klauzula ili ne postoji?
    Može doć danas već npr u Dinamo ili ne?
  • Fan
    950
    Oprosti, al malo mi je nejasan tvoj komentar.

Šta sad, posstoji klauzula ili ne postoji?
    IceMan

Koji dio toga da ne postoji nikakva klauzula je nejasan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.