• doubletrouble
    1.4k
    Igor BišćanCUCAK

Ajde kad već pišeš na ovakav način barem napiši jel to tvoja želja, neka insajderska info ili je novo ime koje je izašlo u medijima. Ako je ovo treće onda barem stavi link jer sumnjam da ovdje itko ima moć čitanja misli
  • Dani Olmić
    1.3k
    I kaj nam sad znaci Perkovic? … nikaj

On sigurno nije taj koji moze preokrenit sezonu
  • keppi
    333
    Ne znam zanima li recimo Z.Bobana trenerski posao?
  • don
    12.3k
    Sandro, dobrodoša u najveći hrvatski klub.
    kod Dinama, privremeno postaje stalno.

Perkoviću, poludi! :fire: :fire: :fire:
  • ElDorado
    3k
    Jel Krki slobodan
  • Odani Zgd
    357
    Marka Marića za ovih 8 kola,poznaje momčad,bio pomoćnik Ivanu Leki,valjda je naučio neki k....
  • FelceAzzurro
    321
    Jedva čekam vidjeti na treningu Sandru Elkasević
  • Viola
    434
    Ako bude Eduardo Macia vaš novi sportski direktor, onda sam ja siguran da bude vaš novi trener Albert Riera. Oni dva so u odličnem odnosu i mislim da su več radili skupa negdje. A i Riera je bio spominjen kao kandidat za vašeg novog trenera.
    Pozdrav iz Slovenije.
  • Dinamovo proljeće
    8
    Ljudi, pa dajte se odlučite. Koliko sam po komentarima shvatio većina nas je protiv Sandra Perkovića, i privremeno, a kamoli nešto više. S razlogom i argumentirano. A opet, dosta ako ne i većina nas se slaže da bi dovođenje novog trenera za (samo) zadnjih 8 tekmi bilo loše, da bi ga vrlo vjerojatno "potrošili", kao i još dio reputacije. Po meni, ponovo ispravno mišljenje. Nadalje, svi razumno razmišljamo - novog (stalnog, nadam se dugovječnog) trenera trebao bi postaviti, tj. u najmanju ruku predložiti novi SD.
    Smatram da unatoč 2-3 dobre osobine tj. stvari koje je pozitivno izveo, Fabio nije trener za Dinamo, tj. za ostati njegov trener u ovom trenutku, a ni iduće sezone. Jer jednostavno nije uspio upravljati kormilom Dinama kako je bilo očekivano! Unatoč tome što mu igrači i uprava nisu pomogli u tome. Zašto onda toliko groženje da je Sandro P. privremeni trener Dinama?
    Mislim da nema manje izglede da dovede Dinamo do naslova, barem od FC ili nekog dr. ad hoc privremenog rješenja. Ti su izgledi mizerni ovako ili onako. Pa je na kraju možda to i najmanje zlo trenutno. Ne očekujem od konfuzne vlasti (i tu se nadam da će proraditi savjest I razum i da će se posložiti organizacijski, plus stručniji sportski kadrovi da zamjene one štetne, ČIM SEZONA ZAVRŠI) neke velike pozitivne obrate u par dana, ali ako novi SD bude izabran do npr. idućeg kola, možda dobijemo i ubrzo novog trenera. No dobili ga mi sad, ili 10.6., prvenstveno se nadam da će izdržati najmanje godinu i pol. Što znači da iduće sezone osvajamo.
  • vlatkomarkovic
    792
    Molio bi samo da novog trenera odabere novi SD koji ima ipak neke ovlasti
  • zg041
    320
    a da se zeko spusti na klupu za zadnjih 8 kola? :lol:
  • Odani Zgd
    357
    Samir Toplak napet ko puška,čeka u niskom startu,dat mu da vodi do kraja,a onda neka mu nađu mjesto u Omladinskoj školi
  • znajdatevolimja
    293
    Da nazovu Sopića, garantiram da bi raskinuo ugovor u Poljskoj i došao.
  • tp1997
    1.2k
    Ne bi. Možda voli Dinamo, ali nije idiot.

Čovjek ima ambicije u karijeri, raskinuti ugovor nakon tri utakmice i mjesec dana na klupi pokazuje izrazit manjak profesionalizma i popriličan je red flag bilo kojem budućem poslodavcu. Nitko ne radi trenerski posao samo iz ljubavi
  • PlavoProljece
    10
    Albert Riera je novi trener Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.