• Nogo
    6.1k
    Trebao je Ademi biti trener igrač, Rile i Petko pomoćnici. :lol:
    Ništa tu Perković neće promjeniti! :shade:
  • fakin
    302
    Znaci pusacka soba opet pobijedila :rofl:
  • Felip
    417
    Idu Perković i Pero Bočkaj kao faktor X za okrenuti sezonu
  • keppi
    333
    Glup i gluplji....sve niže tonemo.
    Razočaran sam izborom Perkovića, bez obzira na izgubljenu situaciju ili ajmo reći 99 % izgubljenu.
    Nemam ništa protiv njega kao pomoćnika, ali....onaj poraz u Koprivnici obrazac je njegovog...prije bi rekao utjecaja na igrače nego li stručnosti.
    Točno se sjećam da se nakon izgubljene lopte pola njih nije vračalo u obranu ili su se vračali u laganom trku što nas je po meni tada i koštalo poraza.
    Mislim da nas očekuje još veći kaos jer on jednostavno nema personality da se nametne igračima, a osobito "senatorima".
  • Felip
    417
    Razočaran sam izborom Perkovićakeppi
    I ja, ali možda pozitivno iznenadi...
  • keppi
    333
    Ako je već sve ionako gotovo izgubljeno moj je prijedlog.....Ademi u mirovinu.... i do kraja sezone preuzmi ekipu.
  • Jay
    1k
    Perkovicu odlazi!

Evo ja cu probit led.
    Senatori nas ocito vode do kraja sezone i neka im je, sami su se doveli do ovoga jer izgleda ne postoji trener koji im odgovara. Samo je problem sto im ni suigraci ne odgovaraju. Neka stave svoje glave na panj i izvuku sto su sjebali, a nama preostaje uplatiti misu za dolazak nekoga tko ce svemu tome stati na kraj.
  • Noel
    10.7k
    Di ste vi svi pročitali da Perković vodi do kraja sezone? Piše privremeno u nastavku sezone a također piše da je prvi posao novog SDa izabrat novo trenersko rješenje.
  • Odani Zgd
    357
    Možda dodaju još nekoga uz Perkovića da nas vodi do kraja....malo optimizma nebi škodilo
  • CUCAK
    461
    Igor Bišćan
  • Nogo
    6.1k
    Dinamove otpremnine trenerima ove sezone:
    Sergej Jakirović (kolovoz 2023. - rujan 2024.), 350 tisuća eura
    Nenad Bjelica (rujan 2024. - prosinac 2024.), 2 milijuna eura
    Fabio Cannavaro (siječanj 2025. - travanj 2025.), 700 tisuća eura
  • tp1997
    1.2k
    Piše privremeno u nastavku sezoneNoel

Krznar je bio privremen, Čačić je bio privremen, Kopić je bio privremen, a sportski direktor je trebao biti imenovan prije dva tjedna.

Ti stvarno vjeruješ da ćemo mi brzo i efikasno naći trenera? Oprosti, ali čini mi se poprilično naivno.
  • Zg123
    1.5k
    pa to nam se dogadja cijele sezone, vezni ne trce i svaka povratna lopta nam je opasnost
  • keppi
    333
    Daj Bože da smo se većina ovdje koji kukamo protiv Perkovića prevarili, ali bojim se da on nema ni minimum autoriteta prema "ekipi, osobito ovih starijih " koja radi onako kako oni žele.
    Mislim da "dotični" Perkovića neće "zarezivati" niti 0%.
  • Neron53
    1.5k

Znaci ako SD-a nemamo do jeseni...sa Perkovicem jurisamo u Europi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.