• Odani Zgd
    353
    Najjače ovo privremeno,kao da ima još 30 kola.Mogli su odmah napisati do kraja sezone
  • dinon7
    1.5k

Tu je samo Bjelica. Ali šanse za to ne postoje po meni
  • Slush
    907
    Sa imenovanjem Perkovica mi je umrla zadnja nada da cemo biti prvaci.

Hvala uprava.
  • NVKOD
    4.1k
    Meni samo nije jasno kako Zajec jučer kaže da će Canavaro voditi utakmicu protiv Osijeka i onda ovo danas. Jbt strašno!
    1mReplyOptions
    Nogo

Ako Zajec kaže nešto, onda znaš da će se suprotno dogoditi. Više puta dokazano...

Zeko je pogubljen u prostoru i vremenu.
  • NVKOD
    4.1k
    Kad otvaramo temu - "Trener - Sandro Perković"?Paggini

Sad kad nas iznenadi i umjesto "trenera" dobije epitet "general" :lol:
  • dinon7
    1.5k
    Neka daju momčad Cabraji u ruke do kraja sezone. Kakav crni Perkovic
  • Marktwain
    258
    Najsretniji bi bio kad bi imao prefiks bivši.
  • Paggini
    44k
    5 je rekord, ali ima jos 8 kola do kraja ehehe
  • Nogo
    6.1k
    Pitanje jel to zadnje ili će biti i 5-ti
  • Odani Zgd
    353
    Manenica-Bjelica,ne znam kakav je njihov odnos bio,ako su bili ok,možda ga vrbuje nazad ako je ovaj i dalje na plaći
  • Mr Anderson
    11.2k
    Treba organizirati neku lutriju za ovih 8 kola i da za svako kolo izvuku sretnog dobitnika koji će voditi.
  • Plava stijena
    396
    Perković hahahah pa taj tukac mora pitat za riječ Ademija! Petko bu ga slao na kiosk po cigare, a Rile ga šamaro ako ga krivo pogleda.
  • Neron53
    1.4k

Ako nista, naucili smo ove sezone da je ama bas sve moguce pa i povratak Bjelka , Cacica ... Dapace, logicno je a i pametnije vratiti one koje jos placamo.
  • dinon7
    1.5k
    Postavljanje Perkovica na klupu znaci samo jedno. Odustajanje od svih ambicija i vjerovanja u naslov.
    Ukoliko je takav mindset u klubu stavi sve senatore i one koji planiraju napustiti Dinamo na klupu ili tribinu i daj djeci neka krenu igrati. Mikic, Jakirović, Cordoba… tko god. Neka se razvijaju pa da na njih možemo od iduće sezone ozbiljnije računati.
    Ristovski, Ademi i ostala svita iz pušačke sobe nema sto raditi na terenu
  • Filip Međimurje
    92
    Ne znam kako drugima, ali meni baš smeta ova učestala promjena trenera. A i pogotovo ako u svlačionici nekaj ne štima, onda to nije problem trenera, tj. ako trener ne može to srediti, onda je problem puno veći. Jer ako je vjerovati ovim svim glasinama, ako senatori tu drže kolo, onda jedva čekam da se tih senatora riješimo. Kako mogu glavnu riječ voditi igrači, a ne trener? I huškati po svlačionici i birati trenere. Baš jadno, dno dna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.