• Filip85
    110
    Smeta deckima sto je nosio grb Dinama, da su zvezda ili partizan u pitanju odveli bi ga na pice.Jay

Pošto su dotični odvedeni u Gračac, moguće je da se i radi o navijačima zvezde ili partizana, a ne torcidi. Ako se utvrdi da je tako to bi trebalo u sve mainstream medije, jer da netko napadne navijača zvezde slušali bi u Otvorenom kako poopovac priča o puzajućoj "fašizaciji" Hrvatske...
  • gaTeDZG
    832
    PiouB6.jpg

Dinamo prema Transfermarktovoj procjeni vrijednosti ekipe premašuje brojku od 80 mil. €.

U usporedbi s prosjekom proteklih pet sezona prije tekuće, pad je u vrijednosti od 48 mil. € a istovremeno prosječna dob igrača cijelog rostera porasla je sa 24.6 na 26.5 godina.

Dovoljno porazni podaci koji moraju probuditi čelne ljude i upozoriti one koji će to tek postati u sportskom sektoru.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    a što će tek biti kada odu Baturina i Sučić? Padamo na 50 mil. Jedini kome će skočiti cijena, barem bi trebala, je Stojković. On bi sljedeće sezone mogao biti jedini "dvoznamenkasti".
  • DrawTube
    6.7k
    I ok, igramo kao momčad od 30 mil, a kamoli 50
  • Izet Hajrović
    4.8k
    puno si rekao, i 30 mil. je previše.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Slaven Belupo - Rijeka, 14.5., srijeda, 18 sati
    Rijeka - Slaven Belupo, 29.5., četvrtak, 19 sati

Rijeka 4 dana prije Poljuda ima finale kupa.
  • Felip
    417
    Scenarij u kojem bi Rijeka i SB međusobno igrali vezane 3 utakmice zaredom na Rujevici (prvenstvo, kup, superkup) nije uopće nerealan.
    Dapače, Rijeka bi sad morala sve karte dati na prvenstvo, a SB za ovakvu sezonu zaslužuje trofej kupa.
  • Ivdzo11
    6k
    https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-lokomotiva-jos-ceka-slaven-i-sibenik-u-kranjci-od-23-travnja-seli-na-maksimir-1044036

Ipak, sad je sve dogovoreno, Lokomotiva će u Kranjči još ugostiti Slaven Belupo (18. travnja) i Šibenik (22. travnja), a onda seli na Maksimir.

I tamo će završiti aktualnu sezonu, na Maksimiru će biti domaćin Istri 1961 (3. svibnja) i Dinamu (17. svibnja). Dinamo i Lokomotiva tako će u samom finišu prvenstva dijeliti stadion, iako će "lokosi" cijelo vrijeme, za razliku od "modrih" trenirati na Kajzerici.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Nadam se da smo na toj tekmi na jugu. Ako se ne varam tijekom cijele svoje navijacke karijere BBB su bili samo jednom na jugu i to protiv Izraelaca u europskim kvalifikacijama, a tu tekmu sam propustio jer nisam bio u Zagrebu :monkey:
  • Droljo
    14.8k

Sto puta bili na jugu devedesetih. Šta pričaš ti?
  • NitkoBitan
    25.3k
    Pricam za sebe, otkad sam ja aktivan na utakmicama.
  • Droljo
    14.8k

Aha. Sori onda :wink:
  • Ijayi Atiemwen
    2.4k
    BBB su bili samo jednom na juguNitkoBitan

Bili smo i na otvaranju sezone 19/20. Baš protiv Lokse. https://www.badblueboys.hr/slike/dinamo-lokomotiva-19-07-2019/
  • NitkoBitan
    25.3k
    E bravo, ali ni na toj nisam bio :monkey:

Ma imam peh da sam prije vecinu ljeta bio van Zagreba, a oba "juga" pala na ljetne dane. Eto, sad bi mi mogla bit prilika, uostalom svima nama... proprilicno sam siguran posljednji put BBB na jugu Maksimira :smile:
  • NVKOD
    4.2k
    Šarani nakon teškog sramoćenja protiv Šibenika imaju muda na IG stavljati "najbolje trenutke" i svoje golove protiv nas na Maksimiru. I to 4/5 zadnjih objava... još k tome stave onaj AI crtić stil slavlja, a sjever u pozadini

Jbga imaju pravo to stavit, iako mogu samo nas pobijediti... :vomit:
    Ako izgubimo od njih u subotu, gasi sve, ključ u bravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.