• Izet Hajrović
    4.8k
    Index kaže da su kao kandidati ostali Mauro Leo i Filippo Giraldi.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Vrijeme je da dignemo “vojnika kluba” na razinu više, i da imenujemo Sandra Perkovica za novog SD-a.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Zvonimir Boban će bit novi sportski direktor (nadam se).
  • Toni90d
    1.5k
    Ne bi me cudilo da Manenica dobije otkaz na mjestu predsjednika uprave a da ga zamijeni Vlatka PerasDani Olmić

Nemoj prizivati požar svečane lože i prostorija kluba. Neki bi mogli dobiti prekrizenu glavu, sličnu kakvu smo godinama svugdje nosili, pa kolika god legenda bila.
  • Dani Olmić
    1.3k
    a brate cuj, volio bi i ja da ne moram lupat takve komentare, ali gledajuci sta se sve isdesavalo ove sezone, vise me nista ne bi cudilo
  • Dudu 9
    630
    Kakve pizdarije lupa Zajec, ne vjerujem što čitam od predsjednika Dinama.
  • crophantom
    85
    Možda sam totalno u krivu, ali pod pretpostavkom da nismo kompletni idioti, najrealniji scenarij mi je taj da je klub živio u uvjerenju da mi okrecemo sezonu i da su tražili SDa koji će se s budgetom iz LP u miru poigrati s ekipom. A sad kad je jasno da smo sve popušili je lagani panic mode, jer, ako smo realni, kakav mazohist će ti sad doći, kad nema para od LP, kad najvrijednijem eksponatu cijena samo pada, kad je atmosfera u totalnoj banani, a ipak imaš 1000 problema, počevši od toga da moraš promijeniti jedno 10 do 15 igrača, a neznas s kojim parama, ako i zanemarimo školu, filijalu i sve ostalo. Neznam, ovo je moj dojam kad trezveno razmislim.
    Možda bi se moro napit ko Zeko pa bi onda nešto drugačije vidio, ali odbijam vjerovati da su svi kompletni idioti.
  • Dudu 9
    630

I još dobiješ ugovor na samo dva mjeseca :rofl: .
    Očekivano sam greške novih ljudi u klubu i bio sam spreman na to, ali ovo je stvarno sramota.
  • Fan
    954
    Index kaže da su kao kandidati ostali Mauro Leo i Filippo Giraldi.Izet Hajrović

Ne vjerujem da je ovo istina.
    S nijednim ne bih bio zadovoljan.
  • crophantom
    85
    Ma, tu Zekinu izjavu ću pripisati gemištu, jer ak tak tražimo SDa onda sve u kurac.
  • Zvonkec
    250
    Kako pocibonit dinamo ljudi moji ovo je krenulo bit teška crna komedija kaj su radili 2 mjeseca u ''razgovorima'' sa kandidatima pa ih sad odbijaju nakon 2 i pol mjeseca potrage kad je dogorilo do noktiju. Nažalost isti scenarij u 2 zadnja prijelazni roka sa napadačima isti scenarij kod izbora bjelice za trenera, a marića više nema i klubu. Ko sad odugovlači? Di je problem pa valjda si u 2 mjeseca imao vremena i razgovarao sa kandidatima, valjda si prekrižio nezainteresirane?
  • rioda
    8k
    Jel stvarno Boban veceras na RTLu? Ne vidim najavu nigdjeElDorado

Je, bila je na televiziji najava dnevnika
  • crophantom
    85
    sad ću morat i glupi RTL gledat da vidim neki tračak nade, mada neznam šta bi točno Boban sad tu mogao, lik sigurno ne želi biti SD. Ali indikativno je da je na telci, nije da često daje intervju.
  • ElDorado
    3.1k
    Problem je kae on vise neko mitsko ime no sto je sposoban za neku izvrsnu funkciju u svakom pogledu
  • Danko
    1.9k

Ma radili su kurac 2 mjeseca , nemojte bit naivni, pa za dva mjeseca nađeš premijera i kompletnu vladu a jednog usranog SD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.