• El Madrigal
    273

To znači da će Rijeka izgubiti još 8 bodova od 24, a Hajduk 9. Je li realno? Je. Je li realno da Dinamo pobijedi svih 8? NIJE! NAŽALOST. Nakon poraza od Rijeke ili u najgorem slučaju remija s Hajdukom trebalo je raditi, kako bismo rekli, šok-terapiju! Sada je svejedno. I definitivno prekasno !
  • Peškaman
    6.6k
    Sva sreća pa su suzili krug ljudi i počeli završne razgovore. :lol:
  • Time
    1.1k
    Žao mi je sto ovo pisem ali Zajec mora ici.Sportski direktor za pocetak 8 utakmica,a on i Manenica razgovaraju čak i po pola sata.Ovo je grozno sta predsjednik Dinama izjavljuje.U šoku sam totalnom i panici.
  • Noel
    10.7k
    Ko nije dobio napadaj panike nakon pročitanog intervjua Zajeca ne voli Dinamo..
  • ElDorado
    3.1k
    Ja sam dobio upalu mozga
  • Nolifer
    10.5k
    Kaj ako Fabio izgubi iduću tekmu? Bitno da on idalje ima podršku
  • austrijanac
    6.4k

Zagužvalo se na zapadu ispred Sv.Duha

Čovjek kao da želi da ga nitko ne može smislit.
  • Marktwain
    262
    Zajeca istjerati ko Šoića.
  • The Octopus
    253
    i makne Fabia haha
  • NitkoBitan
    25.3k
    Pobjedujemo Osijek sa Fabiom, konkurenti kiksaju i dobijemo sinkopu te upadamo u kakvu takvu euforiju :point:

Ma vise me ne zanima ni SD ni Zajec ni nis, samo utakmica protiv Osijeka.
  • Toni90d
    1.5k
    Je li se može netko, da ne kažem bar malo normalan, pribran, svjestan situacije, javiti iz kluba? Manenica možda? Hoće netko presjeći ovaj gordijski čvor?
  • Jurki
    16.8k
    Ko nije dobio napadaj panike nakon pročitanog intervjua Zajeca ne voli Dinamo..Noel

U subotu srcani, danas mozdani i napadaj panike.

Jebote kad bu kraj ovoj nocnoj mori?

Jebote Zeko daj se makni.. idi na pecanje.. Atenu.. kam god samo se makni s te pozicije na kojoj ti nije mjesto.
  • El Madrigal
    273
    Sportski direktor pomoći će nam da kristaliziramo sportsku politiku, ali ne može računati na odriješene ruke. U ugovoru će imati klauzulu da je s nama do kraja sezone te kako ćemo onda procijeniti trebamo il nastaviti suradnju.Purgeri

Što stvarno se mi 2 mjeseca živciramo i onda lik hladno kaže doći će čovjek na 2 mjeseca pomoći, a onda cemo vidjeti hocemo li produziti suradnju? Odjebali su nas svi pa sada Zajec mulja. Ekipa slažete li se s ovom lakrdijom?
  • NVKOD
    4.3k
    Ovo je san, nije stvarnost. Ovo je san, nije stvarnost. Ovo je san, nije stvarnost.
  • NORTE
    14.8k
    Zeko nas je svojim grobarskim odlukama od početka sezone direktno koštao TITULE i 20+ milijuna eura prihoda od LP za koju bismo bili nositelji!
    Či-nje-ni-ca!

Indirektno je to vjerojatno i puuuno više...

Neka samo nastavi gdje je stao.

Htjeli smo budućnost bez granica, imamo sadašnjost bez uspjeha (trofeja) i bez milijuna s kojima klub raste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.