• ElDorado
    3k
    a koji razuman lik ce doc na dva mjeseca bez garancija pitam se ja. Tko bi se zaposlio u nekoj firmi na dva mjeseca i onda bumo vidli….
  • austrijanac
    6.4k
    Vi koji mislite da je Ivankovic to rijesenje, upitajte se da li bi to napravio itko s dva grama mozga.

Ako je odgovor ne, onda znate da to neće ni Dinamo napravit.
  • ElDorado
    3k
    mozda kao neki savjetnik. SD zicer nebu
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Pa nisu valjda toliki lajbeki da potencijalnom kandidatu za SD-a kažu "buraz, dođi, platit ćemo te, ali nakon 2 mjeseca bye bye"?

Di su insajderi da bar malo umire situaciju na ovoj temi? :pray:
  • austrijanac
    6.4k
    treba samo pročitat članke kad je on bio trener i znat će se da on može bit savjetnik u Rozgi na turniru limača.
  • ElDorado
    3k
    al to je zeko rekao. Ili opet prica nebuloze. Mozda misli na sljedecu sezonu kaj ja znam
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Da neće Ivanković doći kao trener , to bi me manje bolilo ,a radije bi Jurčića vidio na toj funkciji . Iz goreg u gore ovo ide ,jbt juče pišem o pozitivi, ali već me opralo . :lol:
  • ElDorado
    3k
    jeote fakat si zaglibio
  • Olmic
    4.4k
    Sportski direktor pomoći će nam da kristaliziramo sportsku politiku, ali ne može računati na odriješene ruke. U ugovoru će imati klauzulu da je s nama do kraja sezone te kako ćemo onda procijeniti trebamo il nastaviti suradnju.

Kaze Zajec

Pa koji normalni sd bi potpisao na 2 mjeseca , kakvi amateri vode klub, bolesno
  • ElDorado
    3k
    mozda misli da ce ugovori biti po sezoni a ne na neodredjeno ovo na dva mjeseca mi je naprosto debilno.
  • GOAT
    2.4k
    U ugovoru će imati klauzulu da je s nama do kraja sezone te kako ćemo onda procijeniti trebamo il nastaviti suradnju.Olmic

Na koji nacin bi to procijenili ako covjek ne moze nista napraviti tokom sezone? Opet nista dugorocno..
  • Jaro
    9.6k
    Kaze ZajecOlmic

Piše Krušelj da kaže Zajec točnije...
  • fakin
    276
    ja sam tu jučer kritizirao odabir ovog španjolca za sd-a, nekoliko forumaša me napadalo, vrijeđalo, uspoređivalo s notornim balkan dedom i što se dogodi danas? Dinamo odustane od njega kao sd.
    nadam se da će mi se barem dotični forumaši ispričati.
  • nemapredaje
    4.8k
    Ako su Macii ponudili ugovor do kraja sezone onda nije čudno da je odustao.
  • Socrates
    213
    Klub je na nižim granama nego Hajduk u ovo vrijeme lani kad smo se svi naslađivali. Treba uspit srozati klub ovoliko u 365 dana i ne dovesti sportskog direktora 3 mjeseca.

Index je objavio da su kandidati ili Leo ili Giraldi. Ivanković i nije tako loša opcija kraj njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.