• Noel
    10.6k
    Boban je rekao da se nada da će završit u Dinamu. Ali je napomenuo da treba vidjet oce se stvari posložit.. Navečer u RTL sportu je cijeli intervju.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Sad kad propadne dolazak Macie, a osvane Zvone kao novi SD. :cool:

Jel ima netko konkretnu informaciju jel stvarno dolazak Macie propao?
  • austrijanac
    6.4k
    Realno dovođenje Bobana na bilo koju funkciju bi smirilo nezadovoljnu masu koja se širi poput virusa.

Znaju to jako dobro vladajući...
  • Odani Zgd
    352
    Sportske pišu da je Macia sam odustao od kandidature.Koliko ima istine,ne znam
  • Jurki
    16.8k
    Boban je rekao da se nada da će završit u Dinamu. Ali je napomenuo da treba vidjet oce se stvari posložit..Noel

Znaci svaki put on treba vidjeti dal ce se u klubu stvari posloziti ili ne?
    Nek se odluci jel zeli pomoci ili ne.
  • Zagi
    9.5k
    Znaci svaki put on treba vidjeti dal ce se u klubu stvari posloziti ili ne?
    Nek se odluci jel zeli pomoci ili ne.
    Jurki

Na stranu sada Šimićeve kvalitete za ulogu koju je preuzeo, bi li rekao da je u tom trenutku klub bio dobro posložen da on (a time i dinamo) uspije?
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Bobana kao novog predsjednika uprave i clana za sport i Boromisu za sportskog direktora. Mislim da je klubu potrebna figura kao sto je on, koja je toliko veliko ime u Hrvatskoj da bi (mozda) bilo dovoljno da se smanje napadi na vodstvo kluba od strane "nostalgicara". A ujedno i smiri situacija unutar ostalih navijaca.

Smatram da trebamo jednog glavnog covjeka. I s time na zazivam diktatorsku vladavinu kao prije. Nego trebamo jednog frontmena. Kao sto je u hajduki bio Jakobusic, kao sto je u Barceloni Laporta i u Realu Perez. Covjek koji ce odlucivat ali i odgovarat za svoje poteze. A mislim da je za tu poziciju idealan Boban. Uz to mu dodat mladog potentnog SDa kao Boromisu i mislim da ne mozemo puno bolje od toga.

Ali vjerojatno od toga nece biti nikad nista.
  • miro
    6.2k
    Sad kad dođu Macia i Vlaović, ali bez Macie
  • Jurki
    16.8k
    bi li rekao da je u tom trenutku klub bio dobro posložen da on (a time i dinamo) uspije?Zagi

Dinamo nije dobro poslozen klub godinama. To je valjda svakome jasno.
    U Europi su poceli dobri rezultati reformom lige prvaka i Euro kupova.
    U Hnlu zadnjih 20 godina nema konkurencije.. (ukljucujuci i ovu sezonu) jer ce naslov odnesti najmanje katastrofalna i najs(p)retnija momcad.

Daleko smo mi bili do dobro poslozenog kluba.. onda pa i sada.
  • ElDorado
    3k
    Macia odjebaus. Zeko negira bilo kakav sukob sa Manenicom. Ostala su dva kandidata i pojavio se fakat Tanac.

- Znam da novinama uvijek nedostaje vrućih naslova, ali zaista promašujete metu s pričama o strujama i frakcijama. Nas dvojica zajedno svaki dan najnormalnije komuniciramo, po pola sata razgovaramo o potencijalnim rješenjima. I ne samo nas dvojica, sudjeluju u tim razgovorima i naši suradnici. Evo, večeras (utorak, nap.n.) ćemo zajedno na večeru. Znaš da sam iskren te kako sam u svojim stavovima jak kao stup, nemam potrebu kititi stvarnost niti se bilo kome dodvoravati. U nezahvalnoj smo situaciji, ali nitko ovdje ne pomišlja na predaju. Sve dok postoje matematički izgledi, ne odričemo se borbe za titulu. Složni smo i imamo podršku navijača - dodaje Zajec.

- Sportski direktor pomoći će nam da kristaliziramo sportsku politiku, ali ne može računati na odriješene ruke. U ugovoru će imati klauzulu da je s nama do kraja sezone te kako ćemo onda procijeniti trebamo il nastaviti suradnju.

Ne kužim kaj bilo tko može dokazati i pokazati u dva mjeseca
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Odustajem majke mi. Znači mene je stvarno sram više uopće.
  • Jurki
    16.8k
    Sportski direktor pomoći će nam da kristaliziramo sportsku politiku, ali ne može računati na odriješene ruke. U ugovoru će imati klauzulu da je s nama do kraja sezoneElDorado

Koji ce nam kurac sportski direktor samo do kraja sezone?
    Sportski direktor nam treba da najde novog trenera i da pocisti kumer u svlacionici.
    Kaj jel se ovo neko zajebava s nama ili koja picka materina?
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Zar smo toliko nepoželjni svima? :rofl:
    Ponovit ću, kako Osijek i magarad uspiju dovuć likove koji su radili u ozbiljnim klubovima i to relativno brzo riješit, a mi već 2 mjeseca tragamo za tim misterioznim SD-om, i nikako ga nać? Pa nije valjda da koga god kontaktiraju taj ih odjebe?
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Valjda misli da se nakon svake sezone evaluira njegov rad. Znamo da se Zeko nespretno izražava, pa nis valjda glupi da ga dovedu za 2 mjeseca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.