• austrijanac
    6.4k
    Nitko nek ne bude SD.
  • Dinamovapriča
    167
    Neću ja ništa reć što ne znam. Ja sam samo čuo da je 50-50, a jeli se šta promjenilo od jučer stvarno ne znam. Nadam se da je dogovoreno sve i da NAPOKON dođe kraj ovoj sapunici oko SD.
  • Ijayi Atiemwen
    2.4k
    Eduardo Macia je.Niko1986

Macia nebu SD.Facke

Insajderi, dogovorite se :lol:
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Jbt na kraju će se još više pogubiti , svi nas odjebali,postavljali uvjete nemoguće ,na kraju smo se svi skupa složili da je najbolje da tu funkciju obavlja Brankec koji ima nogomet u malom prstu ,o majko i muke moje
  • Dani Olmić
    1.3k
    Ni jedan ti nece doc dobrovoljno u ovaj kaos.
  • Olmic
    4.4k
    napisao je facke ujutro 50/50 i sad je napisao da nece bit

Procitao sam na drugom forumu da je 50/50 izmedu Macije i giraldia
  • Olmic
    4.4k
    @Niko1986 bi mogao imat 0/2 u zadnjih 24 sata dovoljno da ga se smatra…
  • NitkoBitan
    25.1k
    Ni jedan ti nece doc dobrovoljno u ovaj kaosDani Olmić

Daliban je navodno rekao da nikad ne bi odbio Dinamo.
  • Kruno
    798
    Sigurno Vlatka nije odobrila novog SD na sastanku.
  • tp1997
    1.2k
    giraldiaOlmic

Naravno, pitanje što je istina, ali nikako ne bih Giraldija.

Čovjek nakon Watforda dvije godine nije ništa radio i onda po kratkom postupku dobio nogu u Forestu. Macia je zvučao kao puno bolja opcija.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Raspali Osijek je mogao u relativno kratkom roku bez problema dovesti SD-a i skauta koji je radio u Paoku, Benfici i Šahtaru, a mi ovdje već 2 mjeseca baratamo sa raznim imenima, a sve mi se čini da ćemo na kraju za SD-a imati neku domaću facu, čisto iz razloga jer su ovi silni stranci propali/odbili. Magarad isto, dovela čovjeka koji je radio u Francuskim prvoligašima, i to večer prije tekme na Maksimiru, do koje su bili u totalnom kurcu, od rezultata do krize upravljanja. Čovjek koji je radio u jednom Lilleu, njemu nije bio problem doći u cirkus koji se tada dešavao dolje, a ovdje neki pišu da nijedan SD ne bi došao u ovaj kaos u kojem smo sad. Njima bi, a nama ne bi? Zanimljivo.

Nadam se da je istina da je Macia taj.
    Iako, sve mi je tu malo čudno. Ona vijest jučer da je SD sletio u Zagreb, ali ne zna se o kome je riječ?
    Pa jebemu kakvo je to novinarstvo? Misli da je rekao sve, a nije rekao ništa. Ne znaš ime, ali znaš da je SD sletio? Svašta...
  • Dudu 9
    616
    Ne znam jeste li već vidjeli izjavu Bobana maloprije, na RTL-u .

Izgleda da je promjenio priču.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    O čemu je riječ? Nisam vidio.
  • Dudu 9
    616

Na pitanje novinara postoji li mogućnost da se vrati u Dinamo, rekao je nešto u stilu "sve je počelo u plavom pa je red da tu i završi ". Bio je to kratki prilog kao najava intervjua koji će pustiti u večernjim vijestima, pa ne znam kolko je izvučeno iz konteksta, ali zvučalo je puno konkretnije nego njegovi raniji odgovori na isto pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.