• Ivdzo11
    6k
    pusti tog seronju medu, jedva je dočekao

Udaraju nasi bliski novinari protiv nas, kamoli nece ovo smece
  • E46
    1.3k
    to je samo odraz kakav imamo stav prema toj bandi, glumimo gospodu prema toj kopiladi kao i prema kopiladi sa juga. A realno postoji sansa da je to i istina i ne bi bilo prvi put da petko nekoga busi, talijan sada doviđenja a petko na ljeto adio i daleko kuca. Baturina ce se ionak prodat i postat cemo samo broj u europi.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Ocekivano, tko se danas rodio mozda i nije ocekivao. Cekaju se potezi uprave, ovo je sve posljedica kasnjenja u odlukama, dosta proglasa vise.
  • Peškaman
    6.6k
    Sasvim očekivano, koliko god loša situacija ovo je više lešinarenje i preuveličavanje određenih medija.
    Jebiga,što su sami sebi skuhali,to sada moraju i pojesti.
  • kajsitilud
    602
    ovaj Medo je najveće govno od svih novinara. U moru svih sranja koja se događaju, još izmišljaju i pudraju cijelu situaciju.

Inside s treninga prije Istre - baš se vidi kak je Baturina u sukobu sa senatorima. Evo sve iskre frcaju.

Baš vjerujem da će sva sranja ovih dana pokrenut neki inat u njima. Mi ako dobijemo Osijek u subotu i Hajduk kiksa s Lokomotivom (što je realan scenarij), bit će tu još svega. Ja ne znam jesam lud, ali i dalje vjerujem u naslov.
  • Toni90d
    1.5k

Da su od početka zauzeli stav mi smo ti koji su glavni i tako se nećete sa nama pričati, nebi sad imali ovakve članke svako sat vremena. Ali su izabrali taktiku nebum se nikom zamjeril. Da su imali čvrsti stav prema van, imali bi ga i u klubu pa nebi trpio lajkove poluamatera na nekim IG stranicama, gdje tjeraju trenera, nebi igrači imali predstave kao u Puli.
  • Noel
    10.7k

Svi ste vi sličnog mišljenja. Ne direktno al imate sindrom taj. Ti bi promjene nakon godine dana? Napravi svoju listu okupi ljude izađi prosvjeduj ispod zapada. Budi lider promjene nitko ti ne brani. Ako smo mi uspjeli smaknut iz Dinama po vama najsposobnijeg čovjeka na svijetu,tatu svemira,onda vama ne bude problem maknut najnesposobniju upravu svijeta.
  • cibona
    4.8k
    Senatori su rak rana kluba i uz kompletan sportski sektor glavni sukrivci za kompletni raspad Dinama. Nepoštivanje volje trenera, kakav god da on je, trebalo bi se drastično kažnjavati. Ako je trener odlučio da je Baturina taj koji će pucati slobodnjaka i penale, onda je njegova zadnja i točka! Tko su oni da se postave iznad kluba?

Ja među senatorima vidim isključivo egomanijake i razaratelje svlačionice koji imaju ozbiljne komplekse.
  • Jurki
    16.8k
    nebi igrači imali predstave kao u Puli.Toni90d

Kaj je Manenica trebal uletjeti u svlacionicu i ispljuskati sve balerine?
    Cemu onda sluze treneri, ako nisu sposobni uspostaviti red, rad i disciplinu?
    Disciplina se uspostavlja slanjem uvrijeđenih frajlica na tribinu, ako nastave srati - financijske kazne. A postoji i opcija treniranja sa juniorima.
    Niti jedna ta uvrijeđena frajlica nije veca od kluba.
    Takve predstave kao u Puli gledamo cijele sezone.. uz konstantna obecanja "popravit cemo igru, ovo se vise ne smije dogoditi" i ostala sranja koja su govorili tokom cijele sezone.
    Za koji mjesec, godinu.. nebu niti jedan u klubu.. al bu zato sramota koju su nam priredili ostala zauvijek.
  • Toni90d
    1.5k

Zato sam napisao, da su od početka isli jako na sve ne istine, uzimanje akreditacija novinarima, Deda-dedo ili kako se zove sa onaj debil sa balkanom, zabraniti pristup Maksimiru, tužbe na lažne navode. Zašto se nakon prvog derbija nije udarila ograda na jugu? Zašto nisu izašli sa jakim priopćenjem gdje bi im bilo objašnjeno da je ovo zadnji put, a ne da nam se agenti sa juga rugaju i dođu sa više ljudi nego što je bilo ulaznica, i sve to uz blagoslov policije.
    Sad sportski dio
    Zašto nakon prvih problema nije bilo reakcije? Zašto je Mmaee vraćen u momcad? Zašto on nije sa još nekim senatorom izbačen bar u juniore kao pokazni primjer?

Ali ne, lakše je imati taktiku šutnje, ne zamjeranja, pa imamo sezonu kakvu imamo i rezultat kao takav. Kakav klub iznutra takvi rezultati na terenu!
  • Crni86
    9.5k
    ja ne pricam o upravi, pricam svim ljudima u svim tijelima. Ponasanje je na razini vrtica. Nije problem zgubit, nije problem biti los, pa to se svima desi ali ovakvo ponasanje je doslovce razina vrtica.
  • GOAT
    2.4k
    Ja među senatorima vidim isključivo egomanijake i razaratelje svlačionice koji imaju ozbiljne komplekse. Oni su odgovorni za razdor u svlačionici.cibona

Slavimo ih kad donesu uspjeh i kritiziramo kad ga ne donesu, meni je to okej jer imamo neki standard a oni kao igrači i predstavnici naseg kluba nose veliku odgovornost predstavljati ga u najboljem svjetlu.

Ne znam zašto se uvijek sa tim senatorima rastajemo u nekoj svađi? KTC je otišao, vratio se i igra kako se od njega traži bez ikakvog problema ili tračeva. Tako to radi legenda i treba im svima bit primjer i recimo Olmo koji jos uvijek pokazuje poštovanje prema klubu, gradu i navijacima. Mogao je reći da ga boli kurac i on sad igra za Barcu ali je pokazao kakav je čovjek

Zašto onda nasi bivsi domaci igrači cim zavrse karijeru jedva cekaju poziv u neki podrumski podcast da se poseru po klubu ili kazu kako je negdje bolje? Ne trpam ih sve u isti koš ali sa uzitkom možeš slusati Maru i njegove price iz igrackih dana ili kako danas doživljava Dinamo i onda kad to usporedim sa drugima meh..

Najgore mi je kad si netko umisli da je veći od kluba. Real Madrid je Ronalda pustio da ide jer se njemu nije svidjelo kako ne žele rušiti strukturu place zbog njegovog novog ugovora ali je covjek jos uvijek u dobrim odnosima s klubom, a mi tu trpimo svakojake ugovore i pripisujemo im svakakve zasluge godinama.
  • Juznjak
    4.2k
    Niti jedna ta uvrijeđena frajlica nije veca od klubaJurki

To samo mi ovdje mislimo. S druge strane imaš kapetana koji se svojim govorom na trgu prošle godine piša u usta svim Dinamovcima i imaš menadžera tog istog igrača koji najavljuje u jebenom podcastu transfer na ljeto pod svaku cijenu i kao da se klub tu ništa ne pita. Da ništa od svega ostalog što se piše nije istina ove dvije stvari su previše.
    Znači da kapetana kluba boli kurac hoće li Dinamo osvojit naslov, njegov cilj na ljeto je ići iz kluba. Kapetan kluba alo!! Nema onog da će odvest Dinamo do još jednog naslova pa ić niti išta sličnog.
    Drugi su puno više zaslužili titulu, tko god da je osvoji. Da se dogodi takva priča bilo gdje na svijetu pisali bi o lijepoj sportskoj priči i ljepoti nogometa. Klub koji je duplo bogatiji od prvog konkurenta koji je u minusu 10 milijuna eura gubi od koga god stigne iz ove smiješne lige i uvjerljivo gubi naslov. Naša ogromna bruka i sramota, ništa drugo.
    E i da, boli me kurac tko je odgovoran. Svi su zasrali. Dinamo kao klub uvijek ima moju podršku, apsolutno svi u klubu bez iznimke imaju moju podršku nakon što smo prošle godine uspjeli učinit ono za što smo se toliko dugo borili. Ja navijam za njihove dobre poteze, ali me boli što u svakom segmentu kluba ove sezone mogu naći velike greške koje su isključivo plod odvratnog odnosa prema klubu.
  • Odani Zgd
    359
    Jebena 24 boda su još u igri,a mi se ovako rano predali i raspali.Sramota!!
  • chago13
    153
    Sa osam pobjeda smo sigurno prvaci!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.