• Paggini
    44k

• Treba klupu preuzeti naš domaći stručnjak koji razumije Dinamo, dok ne preuzme neki drugi trener iz HNLa
    • Domaći sportski direktor koji razumije HNL (znam samo Boromisu jer je bio u podcastu i jer pisu o njemu mediji koje vidim dok skrolam FB)
    • Trener nek bude zadnji koji nas je pobijedio, oni igraju dobar nogomet (gledam ih samo protiv Dinama i Hajduka)
    • Treba se riješiti višaka (crni stranci)
    • Treba dati priliku našim mladim igračima iz naše lige, ne gledam ih inače al sigurno ih ima i svi su izvrsni

Bome, 5/5 imaju, svaka čast.
  • nemapredaje
    4.8k

Da na to misli, al to se ne bi baš tak javno trebalo pokazivati.

Samo još čekam da Petković, Ristovski i Bočkaj budu gosti u Otvorenom na temu “Cannavaro nas je pretrenirao i ne da nam jesti”
  • austrijanac
    6.4k
    Inače Peru Bočkaja se pitat nekog kurca.

Neprofesionalnijeg lika ne znam da li je ikad bilo u Dinamu, te se odavno trebao primit malog nogometa ili nekog kurca.

Ovo je samo dokaz da inteligencija nije jača strana.
  • Jurki
    16.8k
    Petko kao kapetan i ostatak ekipe budu uvek dobili podrsku ako preoru teren.
    A nakon ovakvih igara u Varazdinu gde imas domacinsku atmosferu ili u Puli de te dojde podrzati 1000 ljudi igraci se vuku po terenu.. pregazi ih jedna Istra koja je igrala 3 dana prije tesku utakmicu protiv Rijeke.. zbusili su 3 trenera, napravili rezultatsku kataklizmu.
    Posrali su se po nama, pljunuli nam u lice, sprda nas cijela drzava.
    Kaj su oni tocno zasluzili? Kakvu podrsku?

Od aktualnog kadra podrsku jedino zasluzuje KTC jer je on jedini grizel cijele sezone.
  • Noel
    10.6k

A di si zaboravio legendarnu: "Treba nam jedan čovjek koji odlučuje o svemu" ili za prijatelje i poznanike "OĆEMO TATU ZDRAVKAAAA!".
  • OsamŠest
    4.8k
    te se odavno trebao primit malog nogometa ili nekog kurca.austrijanac

Primio se čaše, isto odavno..
  • BBB Mataa998
    2.3k
    I tako prolazi vec i utorak nista se ne dogadja a svi su svjesni onoga sto se dogoditi mora. Ajde malo pokazite muda i donesite neke odluke!
  • LaznjakProsineckog
    875
    Upravo došao iz kladionice, 1000€ da osvajamo, čista dobit 5000€ (koef. je 6). Taman za ljetovanje meni, ženi i djeci i par gostovanja u Ligi Prvaka/Europskoj Ligi. Šta se tresete, ovakav Hajduk ne može osvojiti, a Rijeku ćemo doma razvaliti kao i uvijek. Ne mogu vjerovati da su dole uvjereni da smo ispali iz kombinacija, a imamo prelagan raspored. Osvajamo!
  • OsamŠest
    4.8k

Bit ću mirniji ak @Droljo podijeli svoj ulog na Rijeku i Hajduk.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Upravo došao iz kladionice, 1000€ da osvajamo, čista dobit 5000€ (koef. je 6). Taman za ljetovanje meni, ženi i djeci i par gostovanja u Ligi Prvaka/Europskoj LigiLaznjakProsineckog

Ili to ili centar za socijalnu skrb kuca na vrata :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    3k
    Možemo mi srat ovdje i ovak i onak, srat po novinarima koji jesu govna ali ne treba nam bas puno pameti i inteligencije da iz igre i ponasanja zakljucimo definitivno da pušači jebu sve nas od trenera do navijača. Mogu sto puta biti legende ali glumatanje odanosti plavom dresu dokazuje se na terenu. Eto bas slucajnosti da svi oni ove godine imaju niz ozljeda, da im je igra u slobodnom padu, fizikalije u kurcu a da ih se jos uvijek dozivljava kao spasitelje. Od Skenderve ‘tako je kapetane’ do Petkove potresenosti u izjavi i spiki o situaciji. Nemojmo se zajebavati, ti igraci trebali bi i bez trenera izać na teren i pomest sve klubove hnla kad bi bilo volje, energije i truda na 100%.
    Sve je trulo u nasoj momcadi i dok kancerogena ekipa ne bude eliminirana nece biti nikakvih pomaka.
  • Crni86
    9.4k
    Tuzno da pod demokratskim vodstvom dozivljavamo slicne sramote u javnosti kao i prosle godine kada su nas vodili kriminalci.

Pokazite vise jebena muda i zasto smo glasali za vas.
  • ElDorado
    3k
    ali frende kaj ti sad ocekujes konkretno od Uprave? Kak da zaustavi trenutno slobodni pad?
  • vlatkomarkovic
    760

Dobro dajte fkt prestanite ljude prozivati Taticevcima i Zdravkovim ljubimcima. Ljudi su frustrirani i slažem se i ja koji sam podosta kritičan da seru bezveze i neargumentirano neki. No fkt prestanite s time nije isto biti frustriran sa sadašnjom sportskom politikom jednako biti Mamicevac to je uvreda i to velika.

Ima ljudi koji želi drugačiji tip izbora i ustroj kluba (ja), ima ljudi koji žele privatizaciju, ima ljudi koji žele jednostavno promjene jer su frustrirani.

Bome, 5/5 imaju, svaka čast.Paggini

Ljudi ne razumiju tko i što je Boromisa, jer da znaju ne bi ga nikada zazivali, neka samo odu na bilokoji forum Olimpije ili na X (twitter) na današnji dan prije godinu dana.

No ovo za Garciju, mislim čovjeku ovo nije prvi put da radi dobar posao s Istrom. Ne bi pakao da nam on bude idući trener, doduše bio je neuspješan svugdje van Istre.

Ljudi također ne kuže da je trenutno HNL dosta siromašan talentima, vjerojatno najsiromašniji u zadnjih 10ak godina, moja mokra želja je Krivak iako je polomio prednje križne i oporavlja se, pogodili smo sa Stojkovicem, iako s Kacavendom ne ide po planu. Ali radi se po meni o najvećem talentu Lokomotive od Pjace, i to govorim znajući tko je sve prošao kroz Loksu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.