• Jaro
    9.6k
    Inace ovo s Petkom provjerenoElDorado

Bio si s Petkom kad je to rekao ili?
  • mlinchica
    2.7k

Dečki, pošto ste mi se odlučili narugati, mogli ste bar onda priložiti moje originalne upise pa napisati nekakav odgovor.

Ovak nije baš neš ali ak vas veseli, samo dajte.
    Ali kako ste si zapamtili moje postove stare više mjeseci… neka opaka fiksacija. :eyes:

Love, mlinchi, 7.c :hearts:
  • Navijač Dinama
    9.6k

opaka fiksacija je zapamtit nečiji upis i ismijavanje, a nije brojat dane na klupi trofejnog trenera.

Druga stvar, u sretnoj vezi sam vec par godina, tako da nisam baš podložan flertuoznosti drugih dama osim svoje osobne.

Lijep pozdrav.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Nema fiksacije, za ozbiljno ti velim sad.

To nam bivši trener plaća da udaramo na ove kontra njega. Znaš ga, onaj sa 396 dana staža na našoj klupi. Ma onaaaj, kaj mu je Zeko sufliral da metne 2 špice na Poljudu i okrene sezonu.
  • mlinchica
    2.7k

Ja ne znam tko je i kaj je vas uznemirilo danas.
    Velim, sam dajte ali budite originalni pa nakačite te moje upise i sprdajte se.
    Kaj da vam velim :lol:

I nije svaka konverzacija s osobom suprotnog spola flert. :monkey:
  • vlatkomarkovic
    760

Dobro nije ovo ni Tinder ni iskrica, a ni Grindr...

Cannavaro je passe, možemo slobodno dodati ovome bivši trener u naslov, samo je pitanje danas, sutra ili na kraju sezone. Došao dobio Milan svaka čast, sve ostalo katastrofa. Hvala lijepa i doviđenja.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Ja ne znam tko je i kaj je vas uznemirilo danas.mlinchica

Uznemiran sam otkako je Fabio dosao sa ovom rasadom za papriku koju zove frizura, džemperom koji mu stoji ko zmiji kopačke, i ovim totalnim antinogometom koji nista nije uradio(upozoravalo se i dobro predviđalo tu od određenih forumaša koji su u početku bili skeptični) i koji neki nazivaju automatizmima i mehanizmima, koji nisam vidio još od Željka fucking Kopića.

Velim, sam dajte ali budite originalni pa nakačite te moje upise i sprdajte se.
    Kaj da vam velim :lol:
    mlinchica

Kaj, kuiš to ti tak ide i to ti je tak, bum klik klak, kaj ne jbt...

I nije svaka konverzacija s osobom suprotnog spola flert.mlinchica

Reci to mojoj gospođi, a šta ako se ja osjećam kao žena i moji pronounce su she/her
  • E46
    1.3k
    pa znalo se to jos davno da covjek nema blage veze o trenerskom poslu. A i kako moze ista znat i bit dobar kad ga je doveo naš palikuća marko maric.
  • BBB Mataa998
    2.3k
    @Niko1986
    Kad ce vise objava?
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Otac jednog naseg bitnog prvotimca jebe mater Cannavaru u pola kafica. Kaze da trening ne zna da vodi. Buse ga 100%Os doc do sta

Jakira buše, Bjelicu buše, Cannavara buše, a njih buši na terenu tko stigne.

Kako bi bilo da se bave onim za što su plaćeni i isprate jebene igrače Istre pa ne bi morali bušiti nikoga.
  • ElDorado
    3k
    Ne mislim nista osobito pozitivno o Cannavaru vise, dugo sam vjerovao. Ali ovi igraci bi i bez trenera trebali pomest sve u hnlu. Kada bi htjeli i ne bi glumatali budale na terenu.
  • Brusa
    2.7k
    Uznemiran sam otkako je Fabio dosao sa ovom rasadom za papriku koju zove frizura, džemperom koji mu stoji ko zmiji kopačke,Navijač Dinama

Ko da je @Majki2111 pisao post... :eyes:
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Ko da je Majki2111 pisao post... :eyes:Brusa

Ja i jesam majki, a i zdravko, antolic, tomurad, čović, četnik, tifusar, ustaša, jugozomboid i sve ostale osobnosti i fikcije svih ostalih likova koji se vrte po televiziji i nternet kutevima, po potrebi traženoga.

zapravo u stvari, kad malo bolje razmislim, cijeli sam fikcija kao i moj život, u stvarnosti ne postojim, a možda sam i nekakav infantilni sarkastični udbaški metodičar Joža Manolić. :smile:
  • IceMan
    2.7k
    Krkija do kraja sezone, a onda u ljeti nova mašina, getriba, veliki servis i mali naravno, a i lamela i zamašnjak…
  • IvanS
    270
    Sramotno da igrači odlučuju koga će bušiti, kada hoće i kada neće igrati!!! Koji k??

Plaćeni su da igraju i da rade što im se kaže.
    Ukoliko takav pristup ne daje ploda onda se može reći da je kriv trener.

Inače, dobijemo kaos gdje ne znaš tko pije a tko plaća!

Jednostavno je nemoguće da je kriv sportski direktor, predsjednik, igrači, trener, čistačice, suci, vjetar...

Nešto gadno ne valja, a glavom će prvo izgleda platiti trener i za njim pojedini igrači.

Nadam se da će već od sutra situacija krenuti na bolje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.