• Zg123
    1.5k
    Dno dna od clanka, ali nista ne iznenadjuje kad je Nacional u pitanju
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Jedva si dočekao, ha?

Ni nemoj brisat, neka stoji i neka se svi dive ruganju i tvojim nazivima…
  • Jay
    957
    Arsenal- bez udarca u okvir, 9 dodira u protivnickih 16 m
    Istra doma 3:1 prelomili brzim golom za 2:1 na pocetku drugog dijela
    Milan doma svaka cast
    Osijek tamo dominirali, poraz
    Sibenik doma 3 udarca u okvir, 3 gola
    Bjelovar jedva dobili
    Gorica doma dobili iako smo gubili
    Blamaza na Rujevici
    Doma ispali iz Kupa
    Doma derbi 2:2 hvala Rile
    Slaven i Lokomotiva pobjede
    Varazdin 1:1 bez udarca u okvir
    Blamaza protiv Istre

14 utakmica, 0 pobjeda u derbijima, ucinak s kojim bi bila zadovoljna recimo Lokomotiva trenutno.

Necemo proigrati preko noci s novim trenerom makar za svako preostalo kolo imali novog, svlacionica jede trenere i oni su veci krivci nego svi treneri skupa. Neka sami sebe vode do kraja genijalci, ali Fabio je zakazao i nitko nece pustit suzu kad ode.
  • ElDorado
    3k
    Ako je ovo iz Nacionala tocno onda mislim da su one pripreme u stanki bile okidač da počnu bušit trenera. Štagod bilo trebali bi po redu letit iz kluba.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ili buse trenera ili ocito dosta tog ne stima u ekipi i od strane trenera
  • Paggini
    44k
    Miči i Fabia, miči i igrače.

Nijedno ni drugo nije vrijedno ovog jebenog cirkusa u koji smo bačeni.

Niti mislim da je Fabio dobar trener, niti mislim da bi oni bez razloga napravili OVAKVO sranje. Mislim da nije do treninga i da tu ima nečeg puno zajebanijeg. Vratit ću se na onaj odlazak u Italiju na snimanje reklame, na forumu se dosta to relativiziralo i da se bavimo glupostima, ali mislim da je to dobar pokazatelj gdje je Fabiova glava i predanost Dinamu, a vjerujem da i igrači znaju još bolje.

S druge strane, igrači koji su su vođe ove ekipe rade ovakve jebene cirkuse, treći smo na ljestvici, a prvenstvo nije ni blizu odlučeno i sad oni odluče napraviti ovakav eksces. Stari moj, pobjeđuj, budi prvi na ljestvici, pa reci šta ti smeta.

Neka izađe sve, neka se svi pokolju, neka sve izgori pa neka se sve izgradi ponovno jer ovo je očito trulo do temelja.
  • ElDorado
    3k
    zaboravlja se kae ljetos na pripremama kod Jakira bilo. Da im se nije bas dalo trcati pogotovo Petku. Nije slucajno da su bas svi pusaci fizicki u komi i potpunom sunovratu forme. Pusaci koristim jer mi senatori vec fakat ide na kua.
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Ako je ovo istina Fabio svakako treba dobiti otkaz ali i Petko je zasluzio masnu kaznu.
    Jos na pripremama kod Jakira bilo je slika sa treninga gdje igraci trce a Petko sa trenerom stoji i razgovara
  • Paggini
    44k

Ma sve jasno, ali nekako ne vjerujem da bi napravili ovakvo javno iskazivanje protiv Cannavara zbog puno trčanja na treninzima. Jesu oni ovakvi, onakvi i vjerujem da Bruno nije pretjerani fan teskih treninga, ali ne mogu zamisliti da Bruno koji zna u kojoj smo situaciji ovako nesto napravi jer mu se ne trči.
  • don
    12.2k
    ako su igrači i ikad bušili trenera, ne želin da itko od njih više ikad obuče dres na sebe.

balerine, Dinamo je puno više od običnog kluba kojeg bi vi bušili kad van nešto ne paše. Profesionalci ste i trpite.
  • NKDZ86
    3.4k
    kreni gardo, bandu gazi!!

edit:
    Kaze da trening ne zna da vodi. Buse ga 100%Os doc do sta

buše oni dinamo i nas, a ne trenera! konj... !
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Mislim da je i jedan od glavnih razloga sto ekipa za razliku od prosle sezone ne dise kao jedno. Ocito je jako trula atmosfera, bilo sad do igraca ili do trenera, a najvjerojatnije do oboje.

Cinjenica je da je Jakir imao dobre odnose sa igracima prosle sezone. Ne znam kad je puklo. Dal vec pod njim ili tek kasnije. Ali to je od svega vjerojatno nasa najveca mana ove sezone.

Mislim da je primarno do maricevog kadroviranja i da se propustila prilika na zimu to sa Bjelicom odradit pa se uzeo manje "bolan" put bacanja "malicioznog" Nene pod vlak i dovodenje "vizionara" Fabija koji ce sve dovest u red sa postojecim kadrom a ubiti je vjerojatno bio kap koja je prelila casu.
  • Os doc do sta
    110
    Otac jednog naseg bitnog prvotimca jebe mater Cannavaru u pola kafica. Kaze da trening ne zna da vodi. Buse ga 100%
  • sport
    4.5k
    "Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže svoj trag",
    Tako i kod lošeg rezultata se pokaže tko je tko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.