• Brusa
    2.7k
    zašto bi izvor bio upitan? Oni su špije, premreženi sa svim i svakim. I obično budu u pravu.
  • Danko
    1.9k

Ak je istina , odmah mu raskinut ugovor , nek ide plakat vlatki i mumiji
    Zbog takvog ponašanja njegovog i ostalih mu kompanjona i jesmo tu gdje jesmo.
  • Crle
    900
    Ja stvarno ne kužim što se sve piše. Od traženja tih referenci, odgovornosti, smjena svih i svakoga... I to ljudi koji ne mogu shvatiti osnovni pojam demokracije i članstva u klubu.

No slažem se sa tvojom analogijom da smo mi krivi. Što zapravo i jesmo.

Ja još priznajem da sam totalno kriv i neznalica jer sam mislio da su Marić i Cannavaro dobri. Udrite na mene. :rofl:
  • Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    Ako je ovo istina onda nas čeka deratizacija na ljeto, prekurčeviti su nam senatori za ono što već duže vrijeme pokazuju na terenu. Pazi on neće dolaziti na trening dok mu trener ne odgovara. Nitko ne smije biti iznad kluba.
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    "Petković nije jedini koji je ustao protiv Cannavara, njegove treninge, kao da se radi o pripremama, u kojima “ubija” igrače, ne voli nitko od starijih igrača, pa se stoga, može očekivati da će mu današnji dan biti doista posljednji u Maksimiru."

Meni je upitan izvor, ali ako je istina letili bi mi i oni van skupa sa Cannevarom. Pazi ovo, sve je bilo ok dok nije pritisnuo senatore i ovi mu odma vratili sabotažom... Gori smo od Hajduka ako je istina i vidjelo se gdje je prošle godine završio Hajduk dok se odlučilo "podilazit senatorima.
  • Ere86
    160
    Nezz jeli to istina ali poslje svog manifesta na trgu prošle godine taj čovjek je meni nebitan
  • Crusades
    15.7k
    Čuj ti njega, pola godine ne igra zbog svojih drkica sa liječenjem na vlastitu ruku i sad bi on dolazio ili ne dolazi na treninge kak mu se digne ona stvar.

Malo velike novce imaš da bi postavljao ili ne postavljao trenere.

Ako je istina, naravno.
  • The Undertaker
    7.6k
    I ja mislim isto ali ne odlučuje javnost.
  • flexXy
    2.8k
    Ne znam kako uvijek ljudi padaju na mentalne proljeve tih piskarala. Isto tako su iz pouzdanih policijskih izvora saznali da je dobio batine od kamatara u Dubravi pa se ispostavilo da je cista laz. Najveci problem drustva je sta ta govna ne odgovaraju za sranja i lazi koje pisu.
  • dzg7
    397
    Ništa, momentalni raskid ugovora nema druge ako je istina

Prva točka od koje se treba krenut za novu sezonu raskinut ugovore senatorima i krenut iz nova, ovo nema smisla, banda već 4,5 trenera minira jer njima ne pase nešto, uzdigli su se iznad kluba, sramota, kakva nezahvalnost
  • The Undertaker
    7.6k
    Nedolazak na trening (opetovano) je teža povreda radne obveze. Čisto sumnjam da je ovo istina.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Ljudi davno sam ja napisao, senatori grobari Dinama. Zbog njih smo izgubili titulu i 3 trenera.

Treba razbucat taj klan sto prije.
  • nemapredaje
    4.8k
    Ako si oni dopuštaju bušiti trenera u odlučujućim utakmicama prvenstva onda ih sve treba goniti tamo odkud su došli.

Nekak si ne mogu dozvoliti da povjerujem u to.
  • The Octopus
    251
    Tocka na i cijele sezone i zapravo kraj svih prica o tome tko je i sto sjebo. Primadone koje ne zele trenirat, onda ovaj genije koji se zbog svoje nediscipline nije zaljecio cijelu sezonu. Dali su ovu godinu apsolutno nista, a podmetali noge svima oko sebe. Sve redom kapetani koji su prosipali pamet kako ce stisnut i sve rijesit. Sad treba napisat jos 150 stranica sto i kako ove godine nije valjalo, a ovi idioti koji igraju utakmicu svaki vikend bi preko tjedna odmarali i sefovali da bude kako se njima sprdne.
    Hvala i dovidenja
  • Jurki
    16.8k
    ako je Petko odbil trenirati.. kazna i šut karta.
    K njemu pridodati sve kapetane.
    I trener mora letjeti.
    Od starijih igraca bi ostavil KTC-a i Miska.

Ostalima vritnjak bez obzira na minuli rad (za koji su bili jako lijepo placeni).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.