• emilperska
    9.6k
    Zanimljivo kako branis to milicajca koji veze sa nogometom nema.NitkoBitan

Gdje sam ga točno branio? Izjavio sam da je imao godišnju par sezona ranije i da je viđen. Gdje sam ga ja točno branio?
    Odjavljujem se
  • Crle
    901
    Kak da ja znam tko je aktivno igrao nogomet i tko ga prati kada i koliko? Ili tko ga kuži? Između ostalog kakve veze ima igranje nogometa sa tim? Igrao sam ga i ja pa nije da kužim dovoljno za neku poziciju, a znam ljude koji su bili antitalenti pa gledaju i više kuže.

Da li oni dižu ruke za transfer po kvaliteti igrača i sportskoj strani ili da ne bi bilo nekih mogućih financijskih malverzacija oko transfera?

A i između ostalog što imamo sa tom krivnjom? Što ti treba netko za uperit prst? Iskreno živo me zaboli tko je točno kriv i hoće li se, pazi, nama netko ispričati. Želim da oni znaju gdje su pogriješili i naprave najbolje moguće u budućnosti da tu grešku ne ponove.
  • Droljo
    14.7k
    Izjavio sam da je imao godišnju par sezona ranije i da je viđenemilperska

Jel rado viđen?

A i između ostalog što imamo sa tom krivnjom?Crle

Tako je jakir nakon svakog poraza preuzeo odgovornost sa riječima 'preuzimam odgovornost' i to je to...
  • The Undertaker
    7.6k
    Meni se čini da si kontradiktoran sam sebi. Kažeš da IO ne zna ništa o nogometu a očekuješ da propitkuju odluke Zajeca, Marića i Uprave. Točno je da IO, generalno, o nogometu zna vrlo malo i onda je logično da odluke u sportskoj domeni donose Zajec i Marić, ako su im već dali taj mandat. Stvari su tu bile postavljene smisleno osim činjenice da to nije, po Statutu, posao Zajeca. Ali ajde, recimo da je to bilo prijelazno rješenje.
    Kao što sam već pisao, uopće nije pitanje tko je odgovoran za sportski segment. To su Zajec i Marić. Pitanje je što sad? Marić je smijenjen, Zajeca se smjeniti ne može. Ako Zajec ne podržava Manenicu onda netko mora otići, ili Zajec ili Manenica. Pat situacija znači da smo vjerovatno upropastili i sljedeću sezonu ako ne i dalje.
  • Crusades
    15.7k
    Tomurad je bio "godišnjak" i to je relevantno za napomenuti, a Omazić je samo profesor na fakultetu pa je tu crv sumnje da li je sposoban i relevantan za bit u IO. :ok:
  • emilperska
    9.6k
    Meni se čini da si kontradiktoran sam sebi. Kažeš da IO ne zna ništa o nogometu a očekuješ da propitkuju odluke Zajeca, Marića i UpraveThe Undertaker

Nisam kontradiktoran sam sebi, pošto su pjongjangovski digli ruke za svaki ulazni i izlazni transfer u ovoj godini, kao i za svaki potpis/raskid/ugovora za otpremninu i da je sezona ispala kao jedna od najgorih u povijesti s najvećim budžetom ikad, očekujem da prihvate odgovornost i časno odstupe i da se imenuje novi (prijelazni) IO do novog statuta jer ovaj IO ne služi ničemu i neće služiti očito u budućnosti ničemu budući da se radi o potkapacitiranim ljudima za funkciju koju obnašaju.

Sramotno je da nema imalo časti u krivcima za ovu sramotu i da sami odu i kažu pokret kao pokret je bio dobra ideja, mi smo zeznuli sve što smo mogli i povlačimo se da imenujete nekog boljeg, agilnijeg i stručnijeg.
  • Crle
    901
    Tu se traži neka odgovornost a dobar dio nije u stanju razlučiti najednostavniju funkciju demokracije i što ona znači. No bitno je da se napada ljude o sposobnosti i osobnim stvarima na temelju osobnih zaključaka.

Da su zajebali očito jesu. Da li će ispraviti i da li su sposobni ćemo vidjeti. Zato i imamo izbore. No ove priče sa isprikama i nekakvom javnom preuzimanju odgovornosti pred nekime, samo zato jer je uplatio članarinu (ili kupio još nešto) za klub koji voli pa su mu povrijeđeni osjećaji je smiješno. Ili čak ostavke, kao da ti sposobni samo čekaju u redu.
  • The Undertaker
    7.6k
    IO je dizao ruke jer mu je to i posao. Zamišljen je kao kontrola a ne kao vođenje kluba. Nije njihovo da donose operativne odluke o poslovanju kluba odnosno da se bave time da li je Mmae igrač za Dinamo i da li je jeftin ili skup. Njihovo je da kontroliraju da li Uprava radi u skladu sa dogovorenim smjernicama.
    Ako oni odstupe, nove članove bira Zajec pa ne vidim što bi se bitno promijenilo osim dodatnog nereda.
  • sport
    4.5k
    čemu je služio bivši I.O.????
  • emilperska
    9.6k
    No ove priče sa isprikama i nekakvom javnom preuzimanju odgovornosti pred nekime, samo zato jer je uplatio članarinu (ili kupio još nešto) za klub koji voli pa su mu povrijeđeni osjećaji je smiješno. Ili čak ostavke, kao da ti sposobni samo čekaju u redu.Crle

Ma da jasno, zakaj bi netko odstupio sa svoje (većinom volonterske) pozicije zato što smo sa 77 milijuna EUR budžeta, osvojilo treće mjesto u HNLu s 1,5 bodom po utakmici. Tko je to vidio? Kakva odgovornost.
    Ovo je Zajecov klub, a navijači neka si osnuju svoje hehe..
  • Danko
    1.9k

"ove priče sa isprikama i nekakvom javnom preuzimanju odgovornosti pred nekime, samo zato jer je uplatio članarinu (ili kupio još nešto) za klub koji voli pa su mu povrijeđeni osjećaji je smiješno"

Halo , pa zbog koga postoji klub? Zbog navijača ili IO i uprave!?
  • Peškaman
    6.5k
    Ako Zajec ne podržava Manenicu onda netko mora otići, ili Zajec ili Manenica.The Undertaker

Živo me zanima kada bi došlo do toga kakav bi omjer bio, nakon izlaženja u javnost i jednog i drugog, vjerujem da Zajec ne bi prešao 10%.
  • Tradicija bunta
    7.6k

Najjaci su ovi kad krenu propitkivat koje su cije reference, a doslovno prije godinu dana su iste te ljude birali da budu tu gdje jesu.

Mogu se stvari tom analogijom postavit pa da ispadne kriv onaj koji je birao nekog ko je krivo izabrao.

Ako je kriv Maric sto je lose birao roster, pa onda je kriv i onaj koji je birao Marica.

Ali jel kriv i onaj koji je izabrao tog koji je birao Marica?

Vracamo se na to da su ovi dramaticari u 9.mjesecu bili u djiru, prvaci do Bozica he he hi hi, fritula i tako to.
  • Crle
    901
    Ajde jednom napiši točno tko je kriv i zašto. I zašto su oni baš krivi. Al daj konkretno?

Da li ti uopće kužiš kako odgovornost funkcionira? Na razinama? Ozbiljno pitam?

A postoji da svakom od 43 000 čalnova šalje osobno ispriku kada se god netko sjeti ili osjeti potrebu za tim?

Ja ozbiljno počinjem sumnjati da smo postali klub papaka i plačipika gorih od tovara. Neka naprave što trebaju napraviti a ne da šalju okolo isprike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.