• don
    12.1k
    Smeta deckima sto je nosio grb Dinama, da su zvezda ili partizan u pitanju odveli bi ga na piceJay

druže Tito

IMG-9517.jpg
  • rokikaciga
    767
    Gledam onog Fetaja jučer. Čovjek je valjda ušao u 30 duela, stalno je u žvrnju, stalno se nešto događa oko njega u vlastitoj polovici. Nevjerojatno koliko je čovjek naporan protivnicima. Da ima 185 ili više čistog nogometnog znanja bio bi idealna šestica za Dinamo.
  • Carrasco
    5.8k

Dueli na tlu 7/8
    Zračni dueli 2/5
    5 oduzetih lopti
    2 presijecanja
    1 otklonjena opasnost
    1 blokiran udarac

19 godina, standardan u mladoj reprezentaciji Albanije, dobijao poziv i za A reprezentaciju

Puno bolja opcija da smo uzeli njega nego 4 godine starijeg Belcara.
  • Juznjak
    4.2k
    Rijekini igrači imaju 2 dana odmora nakon jučerašnje utakmice. Toliko o njihovim ambicijama…
    Ne znam, možda sam ja lud, ali imat 2 slobodna dana i onda dolazit na trening u srijedu popodne je smiješno, a pogotovo u ovoj situaciji u kojoj se oni nalaze.
  • Klenx
    7.2k
    Rijekini igrači imaju 2 dana odmora nakon jučerašnje utakmice. Toliko o njihovim ambicijama…Juznjak

Tovari, ako se ne varam, nakon subotnje utakmice prvi idući trening imaju u srijedu.
    Što ćemo s njihovim ambicijama onda?
  • Juznjak
    4.2k

Evo uredio sam svoj komentar, meni je to neshvatljivo ali dopuštam da nemam pravo i mi je mišljenje skroz pogrešno.
  • rioda
    7.8k

Valjda oni bolje znaju u kakvom stanju im je ekipa, postoji li zbog zamora rizik od ozljeda itd. Nekad ti ta dva dana odmora mogu puno više donijeti nego trening, kako fizički, tako i u smislu zadovoljstva igrača. Pogotovo u ovoj fazi sezone
  • rokikaciga
    767
    Ma znam, sve sam ja to vidio i bez statistika. Samo mi je malo tanak prema naprijed i u spajanju obrane i prednjih veznih/krila. Makar ima tu puno mjesta za napredak. Oduševio me sa trkom i reakcijama u defenzivnom djelu.
  • Zagi
    9.4k
    Feta? Preživio bi prvu prijateljsku tekmu na pripremama jer ajde, novi je. Već nakon poluvremena druge bi ga slali natrag u Albaniju uz 10-15 novih upisa na banovi podforumu.
    Takvi igrači tu ne uspjevaju.
    Ako Ljubičić nije mogao, sigurno ovaj nemre.
  • Dudu 9
    609

Koja bolest, u tvom mjestu te napadnu 3 degenerika koja su tu u prolazu, zbog klupskog grba na trenerici.
  • Ivdzo11
    5.9k
    Hajduk prvi, a mjesec dana nema pogotka iz igre

Splićani su u tri posljednje utakmice dvaput mrežu suparnika pogađali iz prekida, Rakitić iz slobodnog udarca i Livaja sa bijele točke, posljednji je zgoditak iz igre stigao početkom ožujka protiv Gorice na Poljudu.
  • gaTeDZG
    679
    Zato je petica lijepo tunirana.
  • prefontaine
    1.6k
    Zato je petica lijepo tuniranagaTeDZG
    šestica
  • Dudu 9
    609
    Je, ali bi više volio da su lokalci stigli prije murije. Ovakva govna su to zaslužila.
  • gaTeDZG
    679
    U pravu si, ćorav sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.