• Zagi
    9.4k
    MatkovićPaggini
    Ma samo Mierez.
    Iza njega Stojković i još par takvih koji gonjaju.
    Dosta mi je ovog veteranskog Ciceron nogometa.
  • plavi72
    1.3k
    Hajduk +8,Rijeka +7(čitaj po bod više jer su bolji u međusobnom),maše šanse su "teorija"(čitaj 1%) ,početak travnja mi izbačeni iz utrke,najveća pogrješka je bila vraćanje 'korporacije",a Fabio još gori izbor,ali manje stresa nama koji svoj klub volimo onako iskreno,Rijeci čestitke na naslovu,Šibeniku na ostanku,bez pisanja do iduće sezone :heart:
    (akoBogda).
  • NORTE
    14.5k
    Poruka prije utakmice Slaven-Hajduk
    nadvoznjak-hajduk-2.jpg

Slaven-Hajduk 0:1 - iz nepostojećeg VAR penala

https://www.nacional.hr/skomina-jasan-nije-bio-penal-za-hajduk-niti-se-var-trebao-ukljuciti/

"Nećemo strane suce! Hoćemo NAŠE suce!"

HnsŽV!
  • Keyser Soze
    13.1k
    iz nepostojećeg VAR penalaNORTE

Postali ste ko tovari.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Za kakve smo mi igrace bili zainteresirani...

Situacija jucer. Jurisic ide radit ofside zamku i trazi zalede zbog pasa igracu Sibenika koji je bio na SVOJOJ POLOVICI i to dobranih nekoliko metara. Kakva inteligencija svaka cast :rofl:

Ne bih se zacudio da neki igraci ne znaju kompletna nogometna pravila.
  • Peškaman
    6.5k
    Mi smo zadnji koji bi se trebali smijati obrambenim reakcijama drugih klubova. Dovoljno je sjetiti se naših masterclassova i pojedinaca koji su višestruko plaćeni u odnosu na druge.
  • Jay
    876
    Svaka cast Rajku Vidovicu. Da se odmah ogradim, ne mislim da je neka trenercina, vizionar ni kapacitet, ali covjek je u groznoj situaciji dolje. Suti i radi, ne kmeci, ne trazi apsolutno nista. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko bi trenera "puklo" dolje s tako limitiranim kadrom, neisplatom placa i nedostatka osnovnih uvjeta za rad
  • Paggini
    42.9k
    Kum Vidović se tušira u hladnoj vodi, udara i šuti, a onaj talijanski gnom laje cijelu sezonu kako nemaju novaca kad mu to odgovara
  • Jay
    876
    Pretucen navijac Dinama
    Smeta deckima sto je nosio grb Dinama, da su zvezda ili partizan u pitanju odveli bi ga na pice.
  • bbb medimurje
    3.8k
    Evo tovara kojima je odjednom komisija sudaca dobra i postena a skomina potplaceno govno korporacije :lol:
  • Droljo
    14.3k

Lipo im se vratilo :lol:
    Neka, neka. Pa nek napadaju 3 na 1. Kilavci...
  • Paggini
    42.9k
    SIHumsf.jpeg

A šta ćemo s ovim, tovari?
  • Filip 91
    1.3k
    "Samo" 5 bodova im je poklonjeno u utakmicama protiv Slavena.
  • zg041
    307

pa vidiš da je objavljeno na 1 april..fake news
  • Ivdzo11
    5.9k
    Novi udarac za Osijek! Šimun Mikolčić, nepravedno zapostavljen od strane Coppitellija i veznjak kojem je Rožman bio spreman dati kontinuitet - teško se ozlijedio u Šibeniku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.