• zg041
    307

kruselj,jutarnji
  • Crni86
    9.3k
    Ne zelim se uplitat da li je clanak istinit. Ali ljudi koji ce nakon ovakvog debakla podrzat zajeca koji je kreirao sportsku politiku i cuvao marica, trebaju se zapitat za koji , opeostite, k… sjede tamo di sjede. I ciji interes gledaju, kluba ili svoje masne guzice.
  • tp1997
    1.1k
    Cordobu mozemo prodat kad ocemo i povratit ulaganjeNitkoBitan

Kome to? Na osnovu kojih igara?

Bolje smo, ili bar eksponiranije, igrače prodavali za manje nego za novac koji je potrošen na Cordobu.
  • Time
    1k

Pa sta ako je dinamovac,svi smo ovdje dinamovci pa ne radimo svi u Dinamu
  • Praskaton
    4.1k
    Sto je Sanjin kriv? Veci Dinamovac od 99% piskarala na drustvenim mrezama i forumima.NitkoBitan

Dinamovac sam i ja pa to nije referenca za dobit posao.Nemojmo se lagat znamo svi zašto je čovjek dobio posao.I nemam problema s tim,Zeko kao predsjednik ima pravo birati bar jednog svog najbližeg suradnika.Al ako leti Zeko po meni je jasno da leti i on.

Njegov posao je jako teško ocjeniti,bar nekome tko nije "unutra" jer je taj posao teško vidljiv.Ne znam jesu se obveze koje su ovdje nekad davno spomenute da ima, promjenile sa novom pozicijom.

Ako je on direktor komunikacija,obavlja lako loš posao jer nam je komunikacija jako loša.Od otkaza Jakiru,Bjelici(ona nadrealna presica sa lažima oko razloga,gdje je izašlo online priopćenje a novinari čekali i čekali,pa ih ona sa nove oprala da su se zacrvenili) pa nadalje sve da ne nabrajam.

Naravno velika je mogućnost da nisam u pravu jer nemam dovoljno informacija al na van mi se ovako čini.

Edit:javit će se odvjetnici uprave koji štancaju i štancaju postove ovih dana.Ne moje mišljenje nije formirano na osnovu što je rekao Blažicko ili Mamic(nisam siguran koji al nekog se spominjalo).
    Čisto moje osobno mišljenje.Ne poznajem čovjeka osim sa pisanja tu na forumu gdje je stvarno bio ok,dok nije pobjegao.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Kome to? Na osnovu kojih igara?tp1997

Pa bila je vijest da je netko iz MLSa zainteresiran i da se radilo o cifri 2-3 milijuna eura, zar ne? Eto ako netko nade clanak neka slobodno zalijepi. Pa onda price kao da ce mu se dat prilika pa zato nista od transfera, a i financijski smo bili komotni.

Pa sta ako je dinamovac,svi smo ovdje dinamovci pa ne radimo svi u DinamuTime

Kao prvo kompetentan je za tu poziciju. Kao drugo znas onu ljubav se mjeri kilometrima... Kao trece vjerujem da je svasta prosao i svakakve uvrede primio kao istaknutiji clan borbe za pravedniji i transparentniji Dinamo, stvarno mislim da ne zasluzuje da ga svaka susa provlaci kroz svoja usta.
  • Noel
    10k
    Ovaj članak od Krušelja su ozbiljne konstrukcije i optužbe. Nadam se da će na predstavljanju novog SDa obojica bit na konferenciji i demantirat ovakve stvari.
  • The Undertaker
    7.5k
    Kako vi to zamišljate da Zeko odleti? Tko će ga i kako smjeniti? On može samo dati ostavku pa da Skender preuzme tu ulogu do izbora. Vjerovatniji je scenarij da on posmijeni Upravu i tko zna koga još.
  • Papastrumf
    15.3k
    Ovaj clanak nema veze s vezom. Covjek je doslovno promasio sve sto je mogao.
  • Praskaton
    4.1k
    Kako vi to zamišljate da Zeko odleti? Tko će ga i kako smjeniti? On može samo dati ostavkuThe Undertaker

Sam si odgovorio na pitanje.Nadam se tome.Kao da će i Fabio sam otići.
    Naivan sam pa mislim da takve veličine same vide kad ne ide.Znam da se to neće dogoditi al moje je da se nadam.
  • Toni90d
    1.5k

Jedina osoba kojoj još ovdje vjerujem u vezi informacija iz kluba. I vjerojatno jedini koji nije podvio rep i pobjegao kao miš kad je krenulo nizbrdo u klubu.
  • austrijanac
    6.2k
    Ako je Krušelj u pitanju, onda članak ili naručen ili kulminacija crijevnih problema.

Što se Zeke tiče, isto mišljenje kao i kad je najavljen. Savršena osoba za mahanje, gemište i slikanje.

Za sve više od toga je u više navrata dokazao da nije.
  • ElDorado
    2.8k
    Kruselj je uvijek maliciozan i pretjeruje kao da pise detektivski roman. Zeko je pacificiran.
  • Jaro
    9.5k
    Ali vi se kacite na nesto sto je ovaj klosar Kruselj napisao? Istina, ne pomazu potpredsjednik lajkovima i ova dvojica piskaranjem po fejsu, ali Kruselj???
  • sport
    4.4k
    Dražen Krušelj je pokušao složiti neke frakcije ali je fulao cijeli sport.Svrstava ljude u tabore prema kojem kriteriju?Nabaca ljude nasumično u frakcije i onda čeka da se isti međusobno pokolju.
    Sve više imam osjećaj da našim vrlim novinarima nedostaje bjegunac i njegovi sljedbenici koji šire okolo razne laži jer ne mogu preboliti da njihovi velebni nogometni umovi više ne stanuju u Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.