• ElDorado
    2.8k
    Iskreno rađe bi da Cannavaro ostane do kraja nego da faking Perković vodi momčad.
  • Jay
    876
    Podrzavam smjenu zlatne prevare, ali jedino pod uvjetom da dode drugo rjesenje. Kakav Perkovic, to bi znacilo da smo se vec sada predali. Covjek je bio pomocnik svim trenerima ove sezone i da je imao neku viziju/znanje kako promijeniti stvari odavno bi se to pokazalo. On je medu prvima koji moraju otici, a ne sjesti na klupu do kraja sezone da se ima sto upisati u CV
  • Droljo
    14.3k
    Štinca uzet za šok terapiju. Bar bi tovare dobili na poljudu...
    A i mogli bi srat za koju godinu: vratite štinca slipci!
  • Crni86
    9.2k
    Nek se fabio crveni do kraja. Ja iskreno ne vidim razliku da li nas vodi perkovic ili cannavaro ako je prvenstvo ionako gorovo. Druga je stvar ukoliko je svlacionica nezadovoljna trenerom i atmosfera nije bas najbolja.

Sacekat sd-a pa neka on prelomi.
  • rioda
    7.8k
    Potpuno mi je svejedno tko će voditi momčad do kraja sezone, više me zanima hoćemo li u idućim utakmicama probati nekako ispremiješati ekipu.

Npr. Franjić na zadnjem veznom uz Mišića, Mbuku od početka na desnom krilu, više minuta za Kačavendu, možda 3-5-2, bilo što... Očito je da ovo ne funkcionira.
  • Paggini
    42.8k

I ima iskustva u osvajanju prvenstava u zadnjih par kola.

Doduše, zaboravlja platiti ta prvenstva jer se previse taktikom bavi
  • Odani Zgd
    229
    Prvenstvo je izgubljeno,al ne treba sada do kraja prosipati ugled i čast....nije isto ako završimo na kraju s -5 ili -15
  • Jaro
    9.5k
    Druga je stvar ukoliko je svlacionica nezadovoljna trenerom i atmosfera nije bas najboljaCrni86

A bome onda bi im bas kontrirao... placipicke razmazene umisljene
  • Vratite nam Istok
    502
    Prvenstvo je izgubljeno,al ne treba sada do kraja prosipati ugled i čast....nije isto ako završimo na kraju s -5 ili -15Odani Zgd

Apsolutno je isto i svejedno s kojom bodovnom razlikom izgubimo prvenstvo. Eventualno možemo pričati o tome na kojem smo mjestu, drugom, trećem il četvrtom, ali bodovna razlika u ovakvoj sezoni ništa ne znači.
  • Efes Pilsen
    10.5k
    Treba sad izgurat Kacavendu, Belcara, Mikica, Cordobu da se vidi jel ima materijala ili nema. Mislim, Fabiju to ne znaci nista jer ce letit, zato mora doci novi SD i njegov trener i krenut radit selekciju
  • Odani Zgd
    229
    Kako će bit isto s psihološke strane da ostaneš iza tovara 20 bodova,ili 3 recimo?
  • Droljo
    14.3k
    Kako će bit isto s psihološke strane da ostaneš iza tovara 20 bodova,ili 3 recimo?Odani Zgd

Ako budu 20 bodova iza tovara neće im biti psihički ništa jer ni jedan neće biti u klubu sljedeće sezone. Ak treba i sa juniorima idemo u toj situaciji.
  • Vratite nam Istok
    502
    Kako će bit isto s psihološke strane da ostaneš iza tovara 20 bodova,ili 3 recimo?Odani Zgd

Pa iskreno gore s 3 jer znas da si mogao uzet naslov s iščupanim bodom u Koprivnici ili Puli umjesto debakla i jednom pobjedom u derbiju. Na -20 si barem miran sa sobom jer si očito bio previše loš da uzmeš titulu.
  • Fabercaster
    102
    Drago mi je vidjeti da bar Zona ne štedi igrače. Pripreme su odradili za neku stvar pod trenerom kojeg su si sami ostavili.

Dobro da nisu Belcara poslali pred kamere nakon Istre.
  • Odani Zgd
    229
    Pa ne čine Dinamo samo igrači,kako bi navijači reagirali na -20 ili na -3 na kraju?Misliš li da je ljudima u upravi isto tako svejedno ako završimo na -20?Realno,mislim da nije....ili si mislio da na ovo tvoje "ni jedan više neće biti u klubu sljedeće sezone"i na upravu i na igrače?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.