• Krizy
    57.6k
    Osijek bi mogao osvojiti naslov sljedeće sezone.
  • ZgDLions
    1.1k
    Ni Mađarima nije lako, za kaj su oni novi stadion radili, pa u drugoj bi i Gradski vrt bio dobar.
  • Infinity
    18.6k
    S obzirom da nece biti nas u drugoj ligi, ne znam koga ce pobijediti.
  • wolfgang14
    2.3k
    Narednih 5 kola za osijek. Ja bi rekao da su šanse od ispadanja poprilično postojeće, naravno ako gorica i šibenik budu grizli kao i do sad i otimali bodove tu i tamo. Svakako igraju bolje od Osijeka, a Osijek realno u ovih 5 kola možda uzme 1-2 boda. Ja navijam za goricu ili osijek da ispadnu.

Untitled.png
  • DrawTube
    7k
    Ako Osijek ispadne bit će mi samo žao Pampasa

Takvo zdanje a da je u 2. ligi. Možda da ga se rastavi i dostavi u Šibenik
  • Ivanmtk
    1.4k
    u sljedeće dvi utakmice uzmu četiri boda, što je realno, i sigurni su
  • miro
    6.6k
    Sljedece kolo 0, a poslije toga nadam se 12 bodova u 4 kola
  • wolfgang14
    2.3k
    u sljedeće dvi utakmice uzmu četiri boda, što je realno, i sigurni suIvanmtk

mislim da će gorica dobit to, šibenik joj diše za vratom, ići će na glavu i pobjedit
  • NitkoBitan
    27.1k
    Osijek je nas X faktor. Mi pobjedimo Osijek, Hajduk izgubi od Lokse a Rijeka od Varazdina. Tucemo i Rijeku i Hajduk kao sto ih Osijek bude namazao i mi prvaci :cool:
  • FelceAzzurro
    425
    Gorica,Dinamo, 23.04. Srijeda u 15.00 sati. Je li to konačno? Može li se napraviti kakav pritisak klubova da se ne ugra u toj satnici. Ako klub nije u stanju to izgurati da se promjenio, to mi je poraz kao i jučer. Gadi mi se i i MaxTV i T-com i ta sva šugava liga gdje je najbitnija gledanost na TV-u.
  • Crusades
    16.3k
    Ali ne razumijem ni njihovu logiku... ko ce im gledat i na TV-u utakmicu u 15h?
  • FelceAzzurro
    425

Hvala Bogu pa nemam MaxTv niti cu ga ikada uzeti. Umjesto da se igra radi navijača i napune stadioni oni programsku shemu sebi pune. Propali skupa s HNS-om!
  • Neron53
    1.6k

Kakvo plakanje? Uzeti slobodni dan, godisnji, bolovanje, placeni dopust......pa na tekmu :)
  • Crusades
    16.3k
    Već je slobodan... :smile:

Kažem, njima je u interesu da im je gledanost što veća. To neće postić stavljajući utakmicu u 15h...
  • Paggini
    52k

Zamisli imat posao a dinamovac si... a svašta, nama je isto subota u 20 i srijeda u 15 jer svaki dan je subota realno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.