• ZgDLions
    925
    Ni Mađarima nije lako, za kaj su oni novi stadion radili, pa u drugoj bi i Gradski vrt bio dobar.
  • Infinity
    17.7k
    S obzirom da nece biti nas u drugoj ligi, ne znam koga ce pobijediti.
  • wolfgang14
    2.2k
    Narednih 5 kola za osijek. Ja bi rekao da su šanse od ispadanja poprilično postojeće, naravno ako gorica i šibenik budu grizli kao i do sad i otimali bodove tu i tamo. Svakako igraju bolje od Osijeka, a Osijek realno u ovih 5 kola možda uzme 1-2 boda. Ja navijam za goricu ili osijek da ispadnu.

Untitled.png
  • DrawTube
    6.6k
    Ako Osijek ispadne bit će mi samo žao Pampasa

Takvo zdanje a da je u 2. ligi. Možda da ga se rastavi i dostavi u Šibenik
  • Ivanmtk
    1.3k
    u sljedeće dvi utakmice uzmu četiri boda, što je realno, i sigurni su
  • miro
    6.1k
    Sljedece kolo 0, a poslije toga nadam se 12 bodova u 4 kola
  • wolfgang14
    2.2k
    u sljedeće dvi utakmice uzmu četiri boda, što je realno, i sigurni suIvanmtk

mislim da će gorica dobit to, šibenik joj diše za vratom, ići će na glavu i pobjedit
  • NitkoBitan
    24.8k
    Osijek je nas X faktor. Mi pobjedimo Osijek, Hajduk izgubi od Lokse a Rijeka od Varazdina. Tucemo i Rijeku i Hajduk kao sto ih Osijek bude namazao i mi prvaci :cool:
  • FelceAzzurro
    304
    Gorica,Dinamo, 23.04. Srijeda u 15.00 sati. Je li to konačno? Može li se napraviti kakav pritisak klubova da se ne ugra u toj satnici. Ako klub nije u stanju to izgurati da se promjenio, to mi je poraz kao i jučer. Gadi mi se i i MaxTV i T-com i ta sva šugava liga gdje je najbitnija gledanost na TV-u.
  • Crusades
    15.5k
    Ali ne razumijem ni njihovu logiku... ko ce im gledat i na TV-u utakmicu u 15h?
  • FelceAzzurro
    304

Hvala Bogu pa nemam MaxTv niti cu ga ikada uzeti. Umjesto da se igra radi navijača i napune stadioni oni programsku shemu sebi pune. Propali skupa s HNS-om!
  • Neron53
    1.4k

Kakvo plakanje? Uzeti slobodni dan, godisnji, bolovanje, placeni dopust......pa na tekmu :)
  • Crusades
    15.5k
    Već je slobodan... :smile:

Kažem, njima je u interesu da im je gledanost što veća. To neće postić stavljajući utakmicu u 15h...
  • Paggini
    42.9k

Zamisli imat posao a dinamovac si... a svašta, nama je isto subota u 20 i srijeda u 15 jer svaki dan je subota realno
  • SAS1987
    16.8k
    Da nema Dinama bi Osijek bio na putu u drugu ligu, da nema Osijeka bi Dinamo bio na putu u ligu prvaka :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.