• Droljo
    14.3k
    U zadnjih 20 utakmica imaju 5 pobjeda, od toga 3 protiv Dinama.Krizy

Šta si u milanu tek misle :lol:
  • NVKOD
    4k
    1/1 da će se Osijek ubiti protiv nas. Svi će se bacati na glavu, netko će garant zabiti gol za kandidata gola sezone, Jurišić će se pretvoriti u Marcela, Ademi u Benzemu... nastavi niz.

A strašan jak mentalitet Šibenika. Mjesecima bez plaće, struje, vode i onda razbiju šarane. Tako se igra!
  • Krizy
    54.3k
    Santini ove sezone ima 6 golova u HNL-u.
    U Dinamu samo Kulenović ima više (10 golova), od čega je 8 zabio do 1.11.
  • Nema zaleđa Mikića
    2k
    Santini ove sezone ima 6 golova u HNL-u.Krizy

Idealan treci napadac za iducu sezonu. Nesto kao Budimir kod Bjelice.
  • Facke
    5.5k

Same pokazatelj kulke sme mi ispod nivoa ovu sezou....
  • Mihaljević
    12.3k
    Kad se zbroje naši porazi iz sezone 22/23 (3) i 23/24 (4) ima ih manje nego ove sezone 24/25 (8), tako da pričati da smo mi išta zaslužili su gluposti.
  • MarK
    929
    Možda bi valjalo probat ne davati plaću po 3 mjeseca, čini se dobra motivacija
  • Nema zaleđa Mikića
    2k
    Nakon 123 utakmice u HNLu prvi gol Mersinaja.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    4 komada. Svaka čast pravom licu Dalmacije. :cool:
  • Droljo
    14.3k
    Idealan treci napadac za iducu sezonu. Nesto kao Budimir kod Bjelice.Nema zaleđa Mikića

Radije bih ja nekog juniora za trećeg napadača.
  • dzis
    1k
    Tako se bori,a ni ne primaju place.
    Nase balerine Nadam se da gledaju
  • KtcGoat
    399
    Znam da smo i mi u raspadu, ali ako nas ovakav Osijek opet dobije, pocet cu imat suicidalne misli.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Santini ove sezone ima 6 golova u HNL-u.
    U Dinamu samo Kulenović ima više (10 golova), od čega je 8 zabio do 1.11
    Krizy

Santini da u gumenim čizmama istrči na travnjak bio bi korisniji od 3k Kange...a vjerojatno ga možeš dobiti za jednu ratu struje.
  • Nema zaleđa Mikića
    2k
    Radije bih ja nekog juniora za trećeg napadača.Droljo

Imali smo ovu sezonu juniora kao treceg napadaca pa se nismo proslavili.
  • Paggini
    42.9k
    Nazovite me ludim, nazovite me sumanutim, ali možda bi se moglo iskoristiti ovo kidanje koljena Matkovića i raspad u njihovom klubu da se mali dovede za neku diskontnu cijenu.

Meni se on strašno sviđa kao igrač i mislim da bi mogao biti jako solidan u Dinamu, a ako je cijena fkt ok, vrijedi riskirati s njegovim koljenom i razvojem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.