• Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Od ovoga
    IMG-2543.jpg

Do ovoga
    IMG-2544.jpg
    Eh…
  • Crusades
    15.5k
    Ne znam ni ja točno, nisam nikad bio tamo, ali mislim da ima više veze sa tragičnim stradavanjem pripadnika 204. brigade 92' tamo.
  • gaTeDZG
    649
    Ne želim dodatno soliti ranu na ovu, meni osobno, najgoru nedjelju u životu no kad je već tako kako je, neka se zna kakav je Dinamo u usporedbi s proteklih 10 sezona u ovo vrijeme, dakle nakon odigranih 28 kola:

- 15/16. = 19 / 6 / 3, 53:19, 63 boda
    - 16/17. = 21 / 5 / 2, 49:17, 68 bodova
    - 17/18. = 19 / 6 / 3, 58:24, 63 boda
    - 18/19. = 23 / 4 / 1, 56:14, 73 boda
    - 19/20. = 22 / 2 / 4, 54:13, 68 bodova
    - 20/21. = 20 / 5 / 3, 67:24, 65 bodova
    - 21/22. = 17 / 6 / 5, 51:19, 57 bodova
    - 22/23. = 19 / 6 / 3, 65:26, 63 boda
    - 23/24. = 18 / 6 / 4, 50:23, 60 bodova
    - 24/25. = 13 / 7 / 8, 52:38, 46 bodova

Na ovo vrijedi dodati i to da je Dinamo primio gol više nego vodeći dvojac kombinirano, 40 je primio osmi Osijek, Gorica koja je deveta primila je 39 a posljednji Šibenik je primio samo 8 golova više od Dinama.
  • Noel
    10k

Nisam Hercegovac. Pjesma moj Ivane pjeva o prošlosti. Nekada u prošlosti je kupreško polje bilo drukčije i oralo se tada.
  • Time
    1k

Kupres je u Bosni ne u Hercegovini :razz:
  • Noel
    10k

E jebiga sad nisam znao kaj da napišem da ispadnem politički korektan. :sweat:
  • Time
    1k

Ne znam, razocaran sam pa pisem svasta...ali činjenica je da smo u zadnjih 20 godina imali 3-4 stranca koja su cinila neku razliku,meni uvijek Boban bude na pameti kad su ovakve stvari... mozda ga ponovno pokušati nagovoriti da dode
  • ZgDLions
    920

Hajduk i Rijeka zajedno sedam poraza, Dinamo samostalno osam.
    Samo da smo koji remi više odigrali još bi glava bila iznad vode.
  • kibic
    1.2k
    Ideale moje i naše boje, neću izdat ja.
  • NORTE
    14.5k
    onda su navijači Fiorentine, Chelseaja, Betisa, Ville i Ajaxa trebali pocinit harakiri?DrawTube

Njima konkurencija nije klub koji potjera SD-a jer ne može dovest napadača, klub koji nema nikakvu igru, nema za plaće, i čija aktualna ikona na +7 na polusezoni izjavi da nemaju kvalitetu za titulu.

Ja želim da budemo 3. i idemo u KL.
    Bildamo koeficijent i samopouzdanje momčadi.

EL me ne zanima 1%.
    Puno teža liga, porazi neminovni, a financijski nije puno profitablinija od KL.

Uostalom, što goru poziciju u hnlu osvojimo i više bodova zaostanemo to veća šamarčina odgovornima za ovu sramotu.
  • DrawTube
    6.6k
    tko visoko leti nisko pada očito

500 puta smo se opekli s ruganjem o njihovom raspada I 500 puta smo ih vratili u život i to ćemo valjda napraviti još 500 puta, to je rivalstvo ocito

Kažem, sramota hrvatskog nogometa nije da taj klub koji počiva na lijepim zeljama i prodaji dresova osvoji, nego sa klub koji je imao skoro 40 milja europske love ne osvoji
  • ZgDLions
    920
    Uostalom, što goru poziciju u hnlu osvojimo i više bodova zaostanemo to veća šamarčina odgovornima za ovu sramotu.

To sam i ja pomislio jučer kad sam vidio ta spustena ramena i gledanje po podu.
    Dva nula potonuće, tri nula mi bi doma sa suznim okicama.
    Nije vama ko malom djetetu netko uzeo bombone nego ste sami krivi kaj vas napucavaju ko kantu.
    Mi dolazimo po kiši i to plaćamo ko i preskupu robu u shopu, a vi plačete jer Istra nepravedno daj sve od sebe u tekmi umjesto da nakon kupa budu umorni i predaju bez borbe.
    Da su primili na kraju još par komada ne bi mi bilo žao jer su bodovi ionako otisli, a njima bi bila veča šamarčina, gol razlika je svakako katastrofa, pa počasti još malo da se domaći vesele.
    Ak ne bi večerama i mobitelima ili šopingom na benzinskoj daj bar golovima.
  • Zg123
    1.5k
    Al zamislite koliko su ovi igraci takticki nepismeni i glupi kad je trener procijenio da im ne moze pokazat taktiku koji je pimjenjivao u mrtvoj Kini?!
  • Jos-Optimus
    4.9k
    stvarno mislis da su takticki nepismeni? Ili gospodin Zlatna lopta nije baš neki trener
  • Zg123
    1.5k
    mislim da su takticki nepismeni kad vidim kako cuvaju povratne lopte, kako ostavljaju igrace same, kako ne znaju odraditi visoki presing itd itd.

Da se razumijemo poraz od Istre je sramotan, ali dajte najte nije nam ovo prvi trener ove sezone…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.