• ElDorado
    2.8k
    Ko je ovaj neimenovani Sportski odbor u sjeni neki kovacevic i jos dvojica??!!
  • OBIGB
    841

Jer uprava nije zasrala ovo.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Ma i meni, ali to bi bilo samo u grupnoj fazi. Što dalje ideš to dolaze respektabilniji klubovi.
    Na kraju krajeva Europa liga koju bi mnogi puno radije nego Konferencijsku, je nekoć bila puna raznih škartova iz Bugarske, Azerbajdžana, Moldavije i slično. Sjetimo se nekih naših protivnika u tom natjecanju (Ludogorec. Chrnomorets, Astra, Beveren, Brann, NEC, Temišvar). Sve "velikan do velikana".
    Radije bih osvojio Konferencijsku, nego bio samo prolaznik u Europa ligi/ Ligi prvaka.
  • SAS1987
    16.8k
    Ljepo je dan nakon sto smo izgubili prvenstvo na Zoni citati da borba za osvajanje konferencijske lige nije dovoljno dobra za nas :lol:

Da mogu birati, odabrao bi KL prije EL :wink:
  • IvanKupres
    18
    Srž problema, svlačionica nema good guy naivnu budalu. Kaneko, Bernauer, Ogiwara, znači potjerani su pod pritiskom balkan deda fejs bojne, i tu je naš vrli SD išo bit populist, ali se zainatio oko MMAea. Mi i dalje primamo golove, ali zadnje dvije utakmice bi bile totalno drukčije sa Kanekom, Bernauerom i Ogiwarom na terenu. Bernauer nije imao ni približno kikseva kao Mae, a toliko je toga dobroga donio prema naprijed. Franjić jučer nevidljiv, a Ogiwara nije odigrao utakmicu od 90 minuta u kojoj nije nešto pridonio prema naprijed. S ta 3 igrača mi bi imali barem 3 boda više unazad 2 utakmice, a da ne pričam koliko bi imali više kroz cijelu sezonu.

Uz to oni su likovi koji nisu sebični gadovi, i barem bi malo dobrote unijeli ovu svlačionicu pomahnitalih narcisa. Od 25 igrača, imaš možda 5 kvalitetnih osoba u toj svlačionici. Nama se ovo vraća na duhovnoj razini. Onog trenutka kada je Ristovski naočigled svih praktički gazio Kanekov prostor na desnoj strani, i time ponižavao svog suigrača, a da svlačionica i nitko iz kluba nije reagirao na to, mi smo si otvorili vrata da iz svakog igrača izađu najgore karakterne crte na površinu.
  • IvanKupres
    18
    To je veći poraz za europski i ozbiljan Dinamo više od bilo čega. Trebaš baš imat želudca gledat konferencijsku ligu.Noel

Netočno, nama paše da svake prijestupne igramo LP. Mi smo koeficijent gradili na temelju nastupa u EL i KL, a ne LP. Ako dođe do kvalitetnog remonta, pretkola KL i sama KL se otvaraju kao veliki potencijal za berbu bodova. Prošlu sezonu su nas koštali Balkani i te utakmice, ali npr i prošle godine smo uzeli veći koeficijent(9), nego sezonu prije u LP(7). Ova sezona je iznimka, jer prvo imaš 2 utakmice više, i potrefio nas je ždrijeb. Uzeli smo 14 bodova ove sezone, a uvjeren sam da bi u KL uzeli barem 20. Jedini problem u ovoj situaciji jest što eto nemamo zagarantirano mjestu u KL, koliko ja znam. Mi da svake godine igramo LP, sunovratio bi nam se koeficijent.
  • El Madrigal
    236
    osvojiš 8 bodova uOdani Zgd

11
  • KristijanHR
    93
    doslovno sve za zone prepisano
  • IvanKupres
    18

Pa svjedočim tome da se bilo kakva kritika upravi etiketira kao da dolazi od mamićevca. Normalno da ćete bit fini prema adminu. Što se tiče kritike, prvi na udaru kritika treba biti sam Zajec koji se hvalisao da je sukreator sportske politike. Ne znam kakvi su novi mehanizmi smjene predsjednika, ali on mora otići iz kluba. Čovjek se direktno hvalio time da je sukreator sportske politike sa SD Marićem, isprike na ponavljanju.
  • Crusades
    15.5k
    Frende, ja sam jučer sasuo po upravi pa mi nitko nije napisao da sam Mamićevac. Kako to?
  • IvanKupres
    18

Frende čitam forum i moš reć da ljudi nisu ušutkavani i defamirani radi bilo kakve kritike, ali jesu. Pazi jučer si kritizirao upravu? Jučer? Mislim da su problemi bili jasniji puno ranije, sad nema smisla kritizirat jer je stvar izgubljena, i za to NEKI ljudi trebaju platit svojim ostavkama ili otkazima.

Npr, Šokota nije direktni krivac za ovo, ali je simptom loših sportskih politika, i makar na simboličkoj razini njemu bi se trebalo zahvaliti na suradnji. Pogledaš jedan intervju s njim, i jasno ti je da čovjek nema neku inteligenciju. I to nije uvreda nego realnost. Ne postoji kvalitetan sportski djelatnik u svijetu koji nije iznadprosječno inteligentan, Šokota to nije, i nejasno mi je kako to neki ne vide. Eto pogledajte bilo koji njegov javni istup.

edit: Želimo li meritokraciju ili ne? Pričamo o ljudima iz korporativnog sektora, a svako tko je prošao ikakav kvalitetan selekcijski proces u nekoj firmi, zna da se prolazi test inteligencije, samo što HR to tako ne nazove.
  • Crusades
    15.5k
    moš reć da ljudi nisu ušutkavani i defamirani radi bilo kakve kritike, ali jesu.IvanKupres

I sad si nam ti došao svima otvoriti oči i raširiti uši. Hvala ti na tome!
  • IvanKupres
    18

Eto ja nisam neko ime na forumu, odma me se sprda. Doslovce si dokazao moju tezu. Ja prema tebi neću biti takav, niti ikome.
  • Crusades
    15.5k
    jel Kupreško polje uzorano?
  • IvanKupres
    18

Nikada nisam shvaćao taj stih, pošto se zemlja oko Kupresa više koristi za ispašu krava i ovaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.