• OBIGB
    841

OK. Reci ko iz HR, ja griješim, nemam pojma (nije sarkazam, ironija kako god). Tko bi po tebi bio taj?

Napiši kako vidiš klub do kraja 2025e?
  • DrawTube
    6.6k
    Ne smeta mi to, ali upisi u rangu "odsad slavim svaki rijekin gol ko dinamov" i oni koji misle da bi im trebali pustit mi smetaju

Da, i meni je draže ako će oni osvojit, al da ću sad navijat za njih ili skakat na njihove golove?

Podrzat ću ih maksimalno na Poljudu doduse
  • Crni86
    9.2k
    Vice sa svojim clankom opet tocno pogada poantu. Dosta je skrivanja. Neka sad taj IO na celu s predsjednikom preuzme krivicu. Dosta je bilo skrivanja iza vecine u tom IO-u, svaka osoba pojedinacno mora odgovarat za ovu katastrogu u sportkom sektoru.

Isti taj IO je prije 6 mj proglasio ljetni prijelazni rok savrsenim. Izvolite gospodo, pokazite sad koliko volite dinamo ili sebe. Tko vam je vazniji?
  • rioda
    7.8k
    Ne smeta mi to, ali upisi u rangu "odsad slavim svaki rijekin gol ko dinamov" i oni koji misle da bi im trebali pustit mi smetaju

Da, i meni je draže ako će oni osvojit, al da ću sad navijat za njih ili skakat na njihove golove?

Podrzat ću ih maksimalno na Poljudu doduse
    DrawTube

Eto, onda se slažemo.
  • Ere86
    147
    Ova ekipa je se davno unutra raspala sto je uzrok tome pitanje je za nekog drugog. Sto trenera nemože tu pomoć, mozda bi netko drugi i izvukao koji kratkotrajni bljesak jer Canavaro je stvarno smiješan trener. Ali dok se ne izliječi rak unutar svlačionice nema nam pomoći, naravno izazvan kriminalnom sportskom politikom i masom loših odluka vodećeg kadra ..
  • rioda
    7.8k
    Meni je nejasno,ista sezona,isti igrači,osvojiš 8 bodova u LP,tučeš Monaco,RBS,Slovan,Milan....i onda gubiš od Istre,Osijeka itd..Odani Zgd

Mogu se stvari tu i malo drukčije sagledati. Ono što nama rade Istra, Osijek i ostali su brza tranzicija i kontre, isto što smo mi radili Monacu, Milanu i ostalima.

Ekipa nam je prilično stara, spora, 'izlizana', ove sezone opterećena i ozljedama najboljih igrača. Očito ne mogu igrati na kontrolu i posjed jer su šuplji u presingu i branjenju kontri. (Presing nam pušta u prvom ili drugom dodavanju, vezu nam pretrči svaka ekipa, a obrambeno puštanje povratnih lopti je tragično. Ispada da bi nam više odgovarao trener poput Gattusa koji će igrati negledljivo, koji zatvara utakmicu na 1:0, kao Grčka 2004.

Krivi su loši transferi prije svega, dovodimo velikom većinom samo poluigrače. Radije mi dajte dva igrača po roku za koje su velike šanse da će biti pojačanja, nego 6 potencijalnih pojačanja od kojih jedan ispadne polupojačanje, a za njih pet već gledamo kako ih se riješiti.
  • DiddyGuela
    3.1k
    Dinamu je potrebna otvorena operacija srca. Nesto na sto je Bjelica bio spreman tokom ove zime ali nije bio u mogucnosti ostvariti zbog smetala u upravi koji su odlucili stati uz Marica da bi on na sve to doveo Fabia i Kangu. Sada gledamo posljedice.

Mnogo je skarta u momcadi, od starih, mladih, domacih i stranih... potrebno je puno muda i znanja da se
    uvede red i vrati kvaliteta a nasa uprava je do sada pokazala izuzetno nesnalazenje,bezmudnosti i neznanje.

Strah me sto nam buducnost donosi.
  • kajjaznam
    126
    Provjetravanje svlačionice, očito s manjim buđetom, al Bože dragi kaj je tu je.
    Godine ne rada isplivale na površinu.
    Krucijalno je što će se sada napraviti, ko će bit novi sd, trener, koji će igrači ostati, a koji će otići.
    Isto tako očekujem preuzimanje odgovornosti od strane uprave, a posebice predsjednika Zajeca kojeg smatram jednim od većih krivaca za ovaj debakl.
    Igrače može biti sram, oni su najveći krivci. Tu nema želje ni volje, a bome ni hrabrosti.
    Izgubili su dinamovštinu koja se dugo gradila među njima i pitanje koliko je njima stalo do Dinama.
    Jedan Bernauer kiks igrač, limitiran na razne načine je više ginuo za ovaj dres nego Sučić, Batutina i da ne nabrajam.
    I za kraj, stojim uz tebe i kada ti ne ide.
    Vidimo se u subotu protiv Osijeka
  • bbb medimurje
    3.8k
    U ligi prvaka smo ispali s vjerojatnosti 1%, mozemo li unatoc svemu s 1% vjerojatnosti ipak osvojiti ligu?
  • kajjaznam
    126
    Strah postoji, ali i nada da ćemo gledati neki bolji Dinamo na ljeto.
    Nemojmo pognut glave
  • rkru
    14
    Nisam mamicevac ALI moja braca mamicevci ovdje su u pravu. Iskljucivi krivci su dobro znani i spasitelj(tip osobe) je isto dobro znan!

A navijaci dinama ludi. Ne vide nista ne cuju nista. deru se jucer Fabio uno di noi a on i sportska politika nas zakopali!

/s off
  • Filip 91
    1.3k
    Kladionicarski koeficijenti za osvajanje prvenstva su sljedeci: Dinamo - 5.00, hajduk - 1.85, Rijeka - 3.00
  • Olmic
    4.3k
    Nije tajna da je ‘Dinamovo proljeće’ imalo veliku podršku baš njih, najžešćih Dinamovih navijača čije strpljenje bi prije ili poslije trebalo nestati. Osim ako ideali nisu vječni, a rezultat samo trend…

Dobar tekst Mati na tportalu zavrsava ovim gore napisanim…nadam se da zadnja recenica nece postat istina
  • Crusades
    15.5k
    "Samo da ne postanemo ko hajduk" bojna jednostavno ne može ne uputit kritiku bez spominjanja hajduka ili torcidinih poruka

Ubit će vas ta ospjednust hajdukom.

Jel ima u tekstu članarina, jogurta, japanki ili sličnog?
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Mi već par sezona izvlačimo na individualizam i samoubojstva konkurencije. Neće se dovijeka živjet na starim zaslugama.

Od 2021. se živi na staroj slavi, par Bjeličinih igrača iz 2018. i slično.
    Crusades

Odlično datiranje naše jezgre problema,na to se nadovezali Perasica i Antolić sa upitnim domaćim "pojačanjima" ,pa je Jakir zasolio s još prosječnih hnl igraca, a šlag na tortu Marić sa poluinvalidima iz druge Francuske, kojeg je postavio Šimić što treba također jasno reći.

I na to nadovežeš da je trulo nešto među igračima,što je očito a ne neka floskula.

Sad se neki pitaju zašto još nije imenovan SD, pa koga ljudi moji,pogotovo da je domaći čovjek, a stranac ce biti dočekan na nož,eventualno ako se ne zove Klopp?

Sportska struka je jako veliki problem u našem nogometu,to sam pisao već prije 2-3 sezone.

Ne podcjenjujem nikoga, ali dovoljno govori da je najveći hype oko Kovačevića, jer je Belupo zabio 3-4 eurogola u 3 kola. Ili Sopić... dajte, nemojte me zajebavat...

Neko je fantastično napisao jedini grijeh zasad ovog vodstva što odmah fokus nije bio sportski segment,tu se podcjenilo da klub iza sebe ima vec promašenih 4,5 transfer rokova i da M.M. moze to izvuć uz samoubilačku konkurenciju, ali konkurencija koja je naučila igrat obranu.

Idući SD je majka i otac ovog kluba, zato podrška da se i pričeka ako trenutno nema pravog rješenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.