• Vratite nam Istok
    502
    Jedini imao muda suprostavit se trulim dešavanjima u klubu, pokazao što misli o nekim smiješnim transferima i dovođenim igračima. No, iz kluba se tjeralo one koji nisu htjeli šutjet na sve smiješne stvari koje su oni poput sportskog direktora radili i bili podržavani od upraveDZGIS

Udaljio Mmaeea iz momčadi i odletio, kasnije se pokazalo i zasto ga je udaljio.
    Htio ohladiti Baturinu na klupi i odletio, kasnije se pokazalo i zasto je htio.

Nastavi niz.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    jasam to shvatio odnosi među igračima kaj drugoElDorado

Ne znam, ne želim ništa prejudicirati.
    Međutim, ne mogu reći da nisam čuo izjavu.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Gore se osjećam nakon ovog večeras nego nakon porcija na Rujevici i Allianz Areni. :cry:
  • Zagi
    9.4k
    Garcia po meni najbolji trener hnl-a.Kovačević je simpa i dobro je to posložio al Istra mi izgleda puno opasnije.Praskaton

Sjeti se Slaven-Dinamo prije par mjeseci.
  • Jos-Optimus
    4.9k
    Jbg, dešava se i jačima i bogatijima. Sad trebamo dobro upiti naslađivanja protivnika i iduće sezone se znati vratiti na mjesto koje nam pripada. Bit će tim slađe. Treba istaknuti što ne valja, ali ljudi dragi, nekad treba prihvatiti da nismo dovoljno dobri i to je to, nadajmo se ozbiljnom remontu.
  • Jay
    877
    Zanimljiva je izjava Petkovica, znaci da svi oni natpisi i demantirani clanci o kaosu i svlacionici imaju smisla. Znaci kokosinjac koji svoje osobne probleme, ugovore i nedostatak simpatija prema odredenim igracima rjesavaju na nacin evo sad cu vam pokazati da se bez mene/nas nista ne moze. Jedini koji u svemu tome ispasta je Dinamo.
  • tp1997
    1.1k
    A brate, stvarno te cijenim kao kolegu forumaša, ali u ovom trenutku uspoređivati Bjelicu i ovog mačka u vreći je potpuno deplasirano.

One tri točke koje sam ranije iznio i dalje stoje.
  • Mr Anderson
    11.1k
    Jel dosta zazivanja trenera koji je imao i gori skor od Fabia?Paggini

Barem je skužio da u svlačionici ima hrpu igračkog smeća koje je doveo trust mozgova na čelu kluba.
  • Paggini
    42.9k

Ne mislim ja da je Bjelica ista bolji ili losiji od Fabia, ali u ovom trenutku idealizirati Bjelkana je smijesno s obzirom na ceg smo licili pod njim.

Jakira s druge strane, to je druga priča.

Barem je skužio da u svlačionici ima hrpu igračkog smeća koje je doveo trust mozgova na čelu kluba.Mr Anderson

Dobro da je to skužio tek nakon što je preuzeo, jadan nije znao gdje dolazi
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Upravo to. Nije da umanjujem ovaj neuspjeh, ali i Bayern ima uvjerljivo veći budžet od svih klubova u ligi, a lani ostao bez oba domaća trofeja i u Europi podbacio. A gle ih sada, osigurat će titulu, nekoliko kola prije kraja. Možda nama i treba neki remont da se vratimo tamo di smo nekad bili. Još se sjećam očaja u ljeto 2017., a samo godinu dana kasnije oduševljenje...
  • Probirštift
    874
    Da Miach nema koncert danas pao bi u depresiju
  • tp1997
    1.1k
    Ne idealiziram Bjelicu. Samo tvrdim da je čovjek imao neopisivu, gotovo statistički nezamislivu, nesreću u minimalno tri utakmice, s kojima bismo i dalje bili u igri.

I opet, tvrdim da je imao daleko najgoru kombinaciju problema s kadrom i rasporeda.

Može se i o Jakiru pričati, slažem se.

Ali Cannavaro je od te trojice daleko najgori, lakrdija i sramota. Dovođenje polutrenera iz linglong lige da spasi sezonu je tovarski potez par excellence.
  • austrijanac
    6.2k

Cijepljeni od realnosti.
  • M94
    1.6k
    Sram nek ih bude sve, toliko nas dođe tamo podrska i sve i ovako za qurac odigrat... fuj.
  • Nolifer
    10.3k
    Da Miach nema koncert danas pao bi u depresijuProbirštift

IMG-5334.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.