• ZrnTSCHeZ
    1k
    Kad se sjetim kak sam bil sretan nakon prvog kola ljetos jer smo prvi igrali u petak i po onom potopu natankali Istru 5-0...bil sam uvjeren te večeri da bumo vodeći na vrhu apsolutno od prvog do zadnjeg kola.

Da mi je netko tada pokazal današnju tablicu, osobno bih ga odvel u žutu ustanovu na zapadu grada.

Fala svima zaslužnima
  • Vratite nam Istok
    498
    Sram nek ih bude sve, toliko nas dođe tamo podrska i sve i ovako za qurac odigrat... fuj.M94

Jesu dosli do tribine pozdravit na kraju?
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    zal mi je ko pesu kad vidim da je 2 puta otisao na ruzan nacin, mislim da se vise nikad nece vratiti sto je i razumljivo.
  • ShanKu
    1.5k
    jesu, i izvrijedani i izžviždani bili.. Petko stal hrabro pred tribinu ali eto :)
  • Gelipter
    4k
    nomen est omen!

A sad ćemo do kraja sezone bojim se vidjeti i dobiti odgovor na pitanje koji je "glavni razlog slabe posjete" - navijači koji navijaju za rezultat, a ne za Dinamo i kad je teško. Tu mislim na one koji će se sami prepoznati u tome.

Tek se u ovakvim trenucima vidi tko je uz Klub. Na muci se poznaju junaci! Nema predaje!
  • Mr Anderson
    11.1k
    Uopće nije problem izgubiti titulu, dogodilo bi se prije ili kasnije. Ali izgubiti je ovako, ko zadnje pičke je sramotno. A daleko najplaćeniji u ligi. Nešto je trulo, jeli samo u svlačionici ili cijelom klubu, ne znam. Ali da su sutra izbori, letjeli bi svi po redu.
  • hb1
    54
    Trulo nego kakvo je 3 trenera promijeniš u jednoj sezoni, najveća neznalica vidi da ne može na dobro, tko ih mijenja, tko vuče te poteze, nitko nije kriv nizašta, nitko ne preuzima odgovornost. Ne daj Bože reći nešto protiv uprave AAAA odma si Mamićev i njega zazivaš, a demokracija, je al u kurcu.
  • El Madrigal
    231
    Svaka sljedeca utakmica nam je finaleKaJJe

Nažalost više ih nemamo!
    Tako da ovu floskulu više ne trebamo!
    I mišljenja sam da se sa sportskim direktorom čekalo upravo zbog rezultata. Jer ako je realno da cemo u LP onda će doći vrlo dobar, a ako nije, kao što sad sigurno nije, očekujte Miku ili nekoga razine Vitalis!
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Ne daj Bože reći nešto protiv uprave AAAA odma si Mamićev i njega zazivaš, a demokracija, je al u kurcu.hb1

Nije problem kritizirati upravu. Drugo nisu ni zaslužili. Problem je kaj nemali broj "navijača" Dinama po društvenim mrežama i portalima sipaju uvrede na račun trenutne garniture kakve nikad nisu uputili onoj staroj garnituri sa krimosom na čelu. Bilo je i u njegovo vrijeme sramoćenja i kod kuće i vani, ali nikad baš nikad nisam vidio komentare upučene njemu i ekipi, kakvi su upućeni trenutnoj garnituri. Ponavljam, kritike su apsolutno zaslužene i netko mora odgovarati za ovaj debakl, ali jebote, gdje su svi ti ljudi koji "žele dobro Dinamu" bili kad se u prošlosti sramotilo na svim frontovima, i onim domaćim i europskim? Dan danas se sjećam komentara ljudi u kafiću nakon Skenderbeua, bilo je očito razočarenje u zraku, ali nigdje komentara u stilu "grobari Dinama, marš van iz kluba". Vrlo zanimljivo...
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Uopće nije problem izgubiti titulu, dogodilo bi se prije ili kasnije. Ali izgubiti je ovako, ko zadnje pičke je sramotnoMr Anderson

Upravo ovo, izgubiti utakmicu na ovakav sramotan način, a ujedno i prvenstvo je uznemirujuće, i to nakon što si prošlo kolo odigrao kukavički.
  • Gelipter
    4k
    problem je kaj tu mnogi spominju demokraciju stalno, a uopće ne kuže kaj taj pojam znači. Upravo demokracija u Klubu za koju se borilo znači da se na demokratskim izborima može izabrati novo vodstvo Kluba.
    Ipak, demokraciji se često i zamjera da dva glupana mogu nadglasati jednog pametnog, a često gluplji imaju potrebu biti glasniji od pametnijih.

Miševi sad izlaze iz rupa i nadam se da će barem to donijeti neku katarzu.
  • IstokKa96
    842
    Stalno se uspoređuju bivša i sadašnja vremena i to je legitimno, ali uz veliku razliku.
    Za bivša je velika većina znala, slutila da nisu dobra i da neće dobro završiti, a za sadašnja je bilo suprotno mišljenje, stoga je ogorčenost očekivano jače izražena.

Najgore je kad te 'tvoj' sjebe.
  • Fan
    896
    gdje su svi ti ljudi koji "žele dobro Dinamu" bili kad se u prošlosti sramotilo na svim frontovima, i onim domaćim i europskim?Sibirski plavac

Gdje su svi ti ljudi? Možda nisi primijetio, ali svi ljudi kojima je bio bitan Dinamo su skoro pa odustali od Dinama, pa tako i komentiranja o njemu, zbog tog čovjeka. Tko će ti biti protiv Mamića i komentirati Dinamo kad su ga gledali samo njegove pristaše i obitelji nogometaša?
    Tako da je ovo što si napisao običan mit, kao, nisu bili toliko protiv Mamića, a sad sipaju grozote po ovoj upravi.
    Evo ja ću ti prvi reć za sebe, gledao sam Dinamo svaku utakmicu, navijao za njega, slavio pobjede, ali nisam se osjećao kao dio njega i nisam osjećao kao da je moj glas uopće bitan. A i kome ću pisat? Duhovima?
    Sad kad imamo naš Dinamo, kad se imam kome požalit, kad mislim da moj glas ima neku ulogu, jasno da ću i reći što mislim da ne valja jer bi to moglo nešto i promijeniti.
    Ponavljam, ja sam prosječan navijač, nisam bio dio onih koji su se borili za Dinamo, eto, neka moj glas zbog toga i manje vrijedi, ali sada bar osjećam da se za nešto isplati borit.
  • NKDZ86
    3.3k
    Problem je kaj je bivši sd potjerao Bjelicu, postavio mistera, uprava njega potjerala i ostao nam ovaj trener. Bjelica je trebao ostat, ovo se sve zapetljalo i evo sranja... Igračima sankcije!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.