• Odani Zgd
    223
    Bit će ovo "duga mračna noć"
  • Benito
    1.2k
    Oni se uopće ne trude. I tu sve kreće i završava
  • Ritam Ulice
    87
    Gasi sve, motaj kablove, kraj jedne ere. Njima se vise ne igra to je jasno ko dan.. mogli su dat juniorima da igraju, bar bi se trudili decki..
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Meni je najveci misterij kako neki imaju uopce jos samopouzdanja se sprdat sa pljuvacima jer jebiga ono. Od pocetka sezone doslovce sve kaj su pljuvaci najavljivali se na nasu zalost realiziralo. A nema nikakve naznake da ce bit bolje.
  • Bernard
    723
    Dali igrači buše Cannavara ili jednostavno neznaju neznam.
    Ovo je blago rečeno katastrofa.
    Dečki sramite se, ovako Dinamo predstavljati..
    Nešto je trulo u pm.
    Ajmo se malo srediti jbt i počnite igrati.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Igraci na terenu izgledaju kao da im se ne da i kao da ih boli kurac i to je jedina istina. Trazite krivce na krivim adresama, ovi na terenu imaju kvalitetu a bome su i dobro placeni.
  • Niko1986
    1.2k
    Bolja su gostovanja u Konferencijskoj. Daj mi tu Estoniju i Sloveniju.
  • Odani Zgd
    223
    Ovo je i meni palo na pamet da ga buše,al mi bilo glupo tu pisat da ne izazivam buru....
  • Jaro
    9.5k
    Kapi krvi nema ni u jednom igracu. Da napravi 5 zamjena na poluvremenu nemre fulat. Ova utakmica kao i cijela sezona - zesca sramota. Lova se sprzila, rezultat povijesno los, ugovori ovih poluigraca su cvrsti. Jebene godine nas cekaju... Iz ove perspektive, prolazak svih onih pretkola KL ce bit ravno svjetskom cudu jer dokazano tamo igraju klubovi ozbiljniji od ovih nasih HNL takmaca koji nas redovno ismijavaju...
    A vidjet cemo i kakav je covjek (kad je vec trener nikakav) ovaj nas zlatna lopta prevara...
  • rioda
    7.8k
    Dali igrači buše CannavaraBernard

To bušenje trenera mi je općenito jedna od većih gluposti u nogometu, a pogotovo ove sezone u našem kontekstu gdje ispada da se buše svi od trenera, pomoćnih trenera, uprave, navijača...
  • don
    12k
    ZLOCIN je bio odlucit se za marica i njegov izbor treneraGeneralNapoleon

čisto informativno, Cannavaro nije bia izbor Marića niti ga je on dovea.
  • Ere86
    147
    Tolike novce primat a zauzvrat isporučivati ovo na terenu. Gledam i ne vjerujem.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Ma je da, buse 5 trenera godisnje, svi su krivi samo ne oni.

Ocemo jos kriznih sastanaka!
  • San Lorenzo
    19.2k
    Zadnjih 4 trenera svi krivi hahahaha...

Dajte se jednom dotaknite svojih mezimcaca od igraca
    NitkoBitan

Najboljem treneru u tom rosteru se spičio otkaz nakon tri mjeseca i 8 osvojenih bodova u 5 utakmica LP samo da bi se netko igrao velikih menadžera i squad plannera.
  • tp1997
    1.1k
    Ne znam čitamo li ti i ja isti forum, ali ne čini mi se da su ljudi nešto blagi prema igračima.

Krivi su svi. Od svih koji su podržali dovođenje polutrenera iz Kine, do sportskog direktora i njegovih velebnih pojačanja, do spomenutog polutrenera i njegove genijalne taktike, pa do igrača koje očito boli neka krasna stvar za sve navijače koji za njih žive od vikenda do vikenda.

Ovo je noćna mora.

Cannavaro nije bia izbor Marića niti ga je on dovea.don

A čiji je bio? Tko je s njim kontaktirao mjesecima prije nego je imenovan? Tko je jedva čekao potjerati Bjelicu? Zajec? Manenica? Bruno Petković? Moja prabaka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.