• Jos-Optimus
    4.9k
    to je očigledno, ali baš dobro dođe dežurnim dušebriznicima
  • Crusades
    15.2k
    Ovaj tjedan očekujem (kako bi se skrenula pažnja sa sportske blamaže i propasti sportskih ambicija u nekonkurentnoj i polubankrotiranoj ligi):

1. Imenovanje SD-a što će 2 dana uzet pažnju svih
    2. Intervju Manenice/Puhala/Skendera kod Olivarija
    3. Gostovanje nekog iz vrhuške na Novoj ili kod mojmire gdje će izvalit neku pizdariju
    4. Žaljenje na suce
    5. Postavljanje bagera u Kranjču da se o tome piše 3 dana
    6. Nešto o članstvu
    7. Onda dolazi Istra, molimo Boga svi na Kamenitima da jogurt kiksa protiv Slavena, nama da se sveci i smiluju na izmorenoj Istri nakon kupa s Rijekom i opet smo na konju. Narednih 7 dana IMAMO DINAMO :)
    emilperska

Kak stojimo s ovim? Za sad si na 0/7, a petak je.

Što bi se reklo, emilperska u ništa.
  • emilperska
    9.3k

1. Žalosno da ga nemamo i dalje
    2. Izdali smo priopćenje gdje je naš PR demantirao jer je on svemoguć i sve zna da se igrači nisu sastajali ni u svlačionici ni privatno
    3. Za točku 3 ima vremena da se neko ukaže na TVu, manje bitno
    5. Bit ce prilika za ovo ako se bude u svibnju slavio prijevremeni naslov na rivi.
    6. Šokeran sam. Absolutne šokeran.
    7. Za ovo se molimo i dalje

Neka si ti mene ispratio.. isprati i Mbukua, Cordobu, Kangu, Mmae i Mistera s istim žarom kad budu bježali iz ZGa na ljeto :wink:
  • Noel
    9.8k

Znači samo zbog Emila su odgodili imenovanje sportskog direktora za sljedeći tjedan..
  • Crusades
    15.2k
    Neka si ti mene ispratio.. isprati i Mbukua, Cordobu, Kangu, Mmae i Mistera s istim žarom kad budu bježali iz ZGa na ljeto :wink:emilperska

Nisam ih ni dočekivao, Bogme ih neću ni ispraćivat :wink:
  • NitkoBitan
    24.6k
    Perska je sutra sa Demonima na sjeveru, pa vikend iza sa Kohortom na jugu...
  • ElDorado
    2.7k
    čovječe bez uvrede al ti si bez konkurencije najnegativniji lik ovdje a konkurencija zna bit žestoka
  • emilperska
    9.3k
    Perska je sutra sa Demonima ma sjeveru, pa vikend iza sa Kohortom na jugu...NitkoBitan

Ovo je vrijeđanje na osobnoj razini. Gore od tog da nekog prozoveš mamićevcem. Moderatori su za toprije bili ažurniji. To je kao da ja tebe nazovem zajecovim sendvičarem jer i dalje vjeruješ će Mmae i Mbuku preokrenuti tijek utakmica. Ali neka tebe.. jesi plaćen od PRa da plješćeš na svaku objavu?

Ja svoju dinamovštinu ne moram dokazivati nikom. Ako dođe do dramatičnog preokreta, naslov cu proslaviti kao sto sam ga i prošle godine. A vama sta vidite pozitivu u svemu pa i u ovom epohalnom sportskom neuspjehu u HNLu svaka čast..

Sta da ovaj talijan na privremenom radu u ZGu i osvoji naslov? Hocemo mu spomenik dić jer je to uspio sa budzetom od 77 milijuna EUR kraj rasporadane Rijeke i bankrotitanog Hajduka..

Ali plješći ti i dalje, neka te..
  • austrijanac
    6.1k
    Čovjek je kulminacija svih naših kvazi novinara.
    Kao da čitam Germanijak, gdje se Ničota natječe kako više hračnut po Fabiu.

Kao da nije dovoljno što svi sportski novinari očigledno su se nakanili na Dinamo i njegove trenere i njegove igrače, nego se još tu na Zonu dođe srat u neumjerenim količinama.
  • Captain America
    19.6k
    čovječe bez uvrede al ti si bez konkurencije najnegativniji likElDorado

giphy.gif

Za zainteresirane, pratim sve, evaluiram i analiziram sve što se događa s klubom i čekam pravi trenutak za "urbi et orbi".
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    Vjerojatno čekaš loš trenutak ili neki flop?

Slobodno se ti odmah ispucaj, tu se ionako zadnjih dana piše što treba i ne treba.
  • vlatkomarkovic
    617
    Perska je sutra sa Demonima na sjeveru, pa vikend iza sa Kohortom na jugu...NitkoBitan

Ovo je odvratno. Čovjeka ovako napasti jer kritizira vlast i jer mu je pun kurac ovakve sezone. To što nije zadovoljan sa situacijom vezanom uz klub trenutno ga bacati među protivnicke navijače, puj. Ima i onih koji su htjeli poraze Dinama javno dok je ZM bio na vlasti pa opet se njih nije tretiralo ovako. Ispod svake razine.

Jedna stvar je sprdati nekoga, svađati se zbog tuđe vizije kluba, raspravljati pa i pretjerano i histerizirati. Čovjeka koji ima skoro 10 tisuća lajkova ovdje prozvati na ovaj način je najniži čin ikada.
  • Tongo Doumbia
    6.2k

Tako je Vlaja!

S Perškom sam se osobno posvađao 150 puta tu, ali nazvati ga dezerterom je jedna od većih forumskih uvreda. Uvijek je svoju viziju kluba ispoljavao kroz poluhisteriju, no ako sam siguran u nešto, to je njegova simpatija prema klubu.
  • Pacho
    385

A u tome prednjaci ekipa koja je proslo ljeto sarkasticno pisala "nisam znao da je prijelazni rok gotov" kada se isticalo da vafl ne zna sta radi, "ima jos XX kola" kada se upozoravalo da se igramo s vatrom, itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.