• Crni86
    9.2k
    cjelokupna situacija je smjesna ne samo to postavljanje rokova- to je samo dobro ogledalo kako nam klub trenutacno izgleda. Momcad nam izgleda lose i izgubljeno, trener se svada sa novinarima i snima reklame, a ne zna ispravno ni iscitati tablicu, sportskog direktora nemamo…

Ja sam prvi bio za smjenu marka marica, ali sam isto tako vjerovao da imamo vec zamjenu. Nevjerojatno je da nasa potraznja traje vec skoro 2 i pol mjeseca. Naravno treba proces trajati, razgovori odraditi, ali ti u svako doba dana moras imat spreman popis 10 kandidata za novog sd-a za svaki slucaj makar si ga postavio jucer. Smjesno je ovo sve vise, konstantno se nadas kako napokon stvari idu na bolje, a svaki put dobimo jedno veliko nista i bolno razocaranje. Ja iskreno vise ne vidim svjetlo na kraju tunela i napustio me optimizam za nasu sportsku politiku.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Ubiti je dobro da ce objavit sljedeci tjedan.
    Ukoliko kiksamo protiv Istre cemo se prvo moc zalit na izgubljenu titulu a onda na izbor SDa kao slag na tortu.
    Ukoliko dobijemo Istru cemo se barem moc zalit na izbor novog SDa.
  • gledatelj
    789
    Hoćemo prije dobit novi Maksimir ili SD-a?
  • mali M
    7.3k
    konstantno se nadas kako napokon stvari idu na boljeCrni86

pa po meni stvari i idu napokon na puno bolje, zato me ovakve stvari i živciraju.
    Ko prva momčad, roknu Milan, a izgube od Osijeka. Tak i u vodstvu kluba roknu financije, članstvo, marketing, a kiksaju za imenovanje sd-a.. a kaj ćeš.. kad ide predobro onda ovdje imamo ljude koji se žale što nismo došli do polufinala lige prvaka jer je baš eto bila najbolja prilika...
  • Crni86
    9.2k
    gdje idu na bolje? Situacija je konfuznija i gora nego na zimu. Imali smo 3 trenera ove sezone, smjenili smo jednog sportskog direktora, treci smo u prvenstvu, ispali smo iz kupa, momci na terenu igraju kak se probude ocito taj dan. Svaka cast na clanovima, financijama, ali kljucan je sportski sektor, uzalud je sve ako sportski sektor i rezultat nisu na razini.

kiksaju za imenovanje sd-a.mali M

Al se zato sami volie igrat sd-a dogovarmjem transfera umjesto da istog imenuju. Cijela sportska politika unazad zadnjih godinu dana je nazalost jedna velika lakrdija i komedija.
  • dmil
    573
    pa da Maric sam trazi svoju zamjenu ovo bi brze islo

i usput svima iz kluba koji su javno najavljivali rokove kad se ocekuje novi SD, pa onda pregazili te rokove (vise puta), treba tecaj krizne komunikacije u javnosti, sreca pa imamo direktora komunikacija za to..
  • ElDorado
    2.7k
    Ajmo 3,2,1 kreni….
  • Doktor Kunić
    4.5k
    "Iz (ponovno) neslužbenih izvora, ali jako dobro upućenih u klupska zbivanja prije odlaska momčadi u Pulu na utakmicu s Istrom dobili smo informaciju da će novi sportski direktor Dinama biti imenovan sljedećeg tjedna. No, ti dobro upućeni izvori nikako ne žele izaći s imenom u javnost, ali očito se ta nagađanja završiti za koji dan."

A majku ti milu jel ima dalje od ovog :rofl: :rofl: novinarska legenda!
  • GOAT
    2.3k
    U članku im fali jos "bit će te zadovoljni" ali zao mi je sto je Šćera propao :lol:
  • ElDorado
    2.7k
    mozda je Do Vuzem, brazilac
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Novi sd je gospodin Đido Mova ,provjerena :strong:
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Razjebali smo upravu, oni dodali gas i novi SD je Boško Balaban!
  • Zagi
    9.4k
    Cijela sportska politika unazad zadnjih godinu dana je nazalost jedna velika lakrdija i komedija.Crni86

Pet. Zato smo i tu gdje jesmo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.