• Niko1986
    1.2k
    Soldo se uzima samo da se preproda, lako se može zaraditi milijun eura na tome.
  • Niko1986
    1.2k
    Samo da se Bati ne proda ispod cijene...Nolifer

Ima Eintracht dosta para pogledaj im zadnjih nekoliko prodaja.
  • Bosskovitz
    16.2k
    Kako ćeš zaraditi,ako si ga prodao za 400k,a platio milju.....već si 600k u minusu.Taj bude na kraju free završio u Rijeci...Odani Zgd

Vjerojatno je procjena ili informacija da ga možeš prodati za 1,5-2 milijuna pa se aktiviralo klauzulu prije no što preferirana cijena za nas poraste s milijun na milijun i pol. Doslovno ovo kaj je @austrijanac napisao, sad se sere zakaj se aktiviralo klauzulu, a da ga Osijek proda za milijun i pol na ljeto onda bi se sralo zakaj se nije aktiviralo klauzulu i zaradilo na njemu.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Baturina mi bude bio nekako najlakše prebrođeni odlazak. Ne zato što je loš, već zato što mislim da za našu igru odgovara bolje Stojković koji mi je puno srčaniji i uvijek ide na 100%.
  • Crni86
    9.2k
    Takve poteze bi valjda trebao raditi sportski direktor kojeg cekamo vec dva mjeseca.

Tko to trenutacno u klubu zna da mozemo zaradit na Soldi? Tko to ima dovoljno znanja i kontakata da donese takav zakljucak?

Na stranu da li je soldo los ili dobar potez, moze li se ili ne moze se zaradit. Meni je vise diskutabilno di je sd, a vide i ljudi u klubu da je vrijeme da se vuku potezi za iducu sezonu (mudrazija pa sad soldo). Da li nekome odgovara da tog sda nema sto duze? Ljudi znaju da je vrijeme da se zasucu rukavi, a mi i dalje nemamo sd-a ali se vuku potezi. Samim time koju poruku saljes potecijalnim kandidatim? Da ces im se mjesat u posao? Ne bu to dobro zavrsilo.
  • Papastrumf
    15.2k
    Nekakav xy SD stranac koji i da je dosao prije 2 tjedna bi zasigurno to znao, al eto nitko od sportskih djelatnika u klubu ne zna.
  • Batigol
    76
    Zar nisu rekli na skupstini(ili sta vec) da SD dolazi za 10dana?
  • sarenicvjetic
    64
    njegov agent..veliki Manager Matej Škegro
    Zadnjih mjeseci je svaki drugi clanak u germanijaku njegov,bulat ostaje soldo dolazi.
    Imaju istog menađera.
  • NKDZ86
    3.3k
    i do kad će stranac pohvatat sve da će moć odlučivat? koji je smisao toga?
  • Crni86
    9.2k
    Nekakav xy SD stranac koji i da je dosao prije 2 tjedna bi zasigurno to znao,Papastrumf

Znao bi da jer sigurno ima rasirenije kontakte po svijetu nego ti nasi sportski djelatnici. Sigurno za Soldu nece dat netko iz hrvatske 2 milijuna eura. Al eto dzemo, sokota i vukelic imaju bolje info nego neki svabo ili portugalac.

Uostalom ako to znaju nasi vrli sportski djelatnici, ne znam zasto uopce trazimo sd-a. Neka oni vode sportski sektor.

Kasni se sa sportskim direktorom i naravno da onda ljudi propitkuju. A u tu štalu smo se opet sami zavukli jer vec dva mjeseca trazimo sd-a.
  • Papastrumf
    15.2k
    Uostalom ako to znaju nasi vrli sportski djelatnici, ne znam zasto uopce trazimo sd-a. Neka oni vode sportski sektor.Crni86

Zato što posao novog SD-a nije odluka o tome je li nam isplativo dovesti Soldu ili ne. Mislim da ga očekuje puno veći i teži posao od toga.
  • Crni86
    9.2k
    slazem se da ga cekaju mnogo tezi zadaci u jako ogranicenom vremenu koje mu ga sve vise nestaje. Pricali smo o prvoj ekipi, b ekipi, filjali, omladinskoj skoli, skautingu itd. Tko god bio, nece mu biti lako.

Ali prijasnji sef tih sportskih djelatnika nije znao rjesit tako jednostavne zadatke pa ne razumijem onda na temelju cega imati vjeru u ljude koji su bili pod njim da oni imaju znamje/konekcije/iskustvo da donose takve zakljucke.

Sta ako mi preprodamo Soldu, a novi SD kaze a meni bas treba takav igrac zasto ste ga prodali? Ili koji vrag ste doveli Mudraziju, ja vidim tamo ispred njega Kacavendu i Vrbancica. Upravo zato je prijeko potrebno bilo da novi sd bude ukljucen u bilo kakvu kreaciju sportske politike za iducu sezonu, makar ti zadaci bili trivijalni kao sto kazes ili mnogo kompleksniji.
  • Olmic
    4.2k
    problem je sta ce ako ce bit stranac a sve vodi prema tome trebat 2 mjeseca da pohvata samo imena, a onda cemo vec vidim stavit mu pomocnog poput Fabijana ili Vlaovica koji imaju znanja kao sandro perkovic, ali jbg hrvati su i moraju tam bit i to ce onda bit cupavo… po meni strani sd sa sobom nosi jedino strance za pojacanja u ljetnom prijelaznom roku
  • DiddyGuela
    3k

Ovisi tko nudi. Ako je Frankfurt onda je 15M€ dobar posao a ako je npr. Inter onda bi i 11M€ trebalo biti dovoljno prihvatljivo za ovog apsolutnog dragulja Europskog nogometa. Sto se mene tice, daj sta das samo da ga vise nikad ne vidim u Dinamovom dresu. :scream:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.