• DiddyGuela
    3k

Ljubo udara ko navijac Cardiff Citya :blush:
  • Fan
    884
    Sve ovo što čitam od vas, zapravo se sve svodi na dvije stvari:
    1. Ili je loš igrač
    2. Ili je besmisleno njegovo dovođenje jer uopće ne igramo na način gdje bi on bio koristan

Što god izaberete, jedno je sigurno, a to je da je transfer - promašen.
  • Brusa
    2.6k
    A da se dečku da vremena da uđe u ritam?Droljo

Već godinu i pol nije ušao u ritam...
  • Droljo
    14.2k
    Lakše je pljuvati, srati, negodovati da ne kažem mrziti nego nadati se da bude bolje i dati podršku. Shvaćam.
  • Praskaton
    4.1k
    Koliko njemu to treba da uđe u ritam? Ajmo ne bit ljuti što čovjek koji je dobro plaćen ne isporučuje ono što se očekiva.Ajmo svu krivnju prebacit na Marića.

Brojke ne lažu Kanga nam (za sad) nije od nikakve pomoći.Daj Bože da u nastavku krene igrat i zabijat al itekako miriše na još jedan promašaj kojemu nećemo naći klub u kojeg ga uvalit do kraja njegovog ugovora.
    Ljubo ništa nije falio čovjek je šeprtlja na terenu to se odmah vidjelo al ajde očekuješ možda je golgeter koji u dva poteza zabije i riješi utakmicu.

Na klupu pa nek tamo tražit ritam.I Kule je ispao iz ritma pa smo ga bez problema maknuli iz početne postave.
  • DiddyGuela
    3k

Ako ova skupina igraca tokom sezone nije dobila dovoljno podrske onda jebemu sve. Samo, treba nesto vratit i na terenu, a tu stekamo.
  • Cif
    300
    isto se može reći za Perkovića Kulenoviča i podosta naših igrača uključujući i baturinu koji odigra jednu super pa 5 preko k...ca
  • Brusa
    2.6k
    prijatelju, da lakše je, slažem se. Ali, sve imade svoje granice. Gle, naša virtualna podrška i optimizam ovdje ne znače u stvarnosti ništa. A kako se vidjelo protiv Varaždina , ni stvarna podrška i optimizam ne znače baš puno, da ne kažem nešto gore. A Kanga , konkretno, gle, lik nema pojma i koliko god mi se nadali i željeli, to se neće dogoditi. Meni se smuči pred svaku utakmicu kad vidim da on počinje. Jebiga. Mnogi tu imaju takav stav o Kuletu i dobro. Svatko ima svoje neke. Al imao je dovoljno prilika da razuvjeri "nevjerne Tome" i što je napravio? Više - manje ništa. Zabio slučajni gol kako ga ovdje vole nazvati "najgorem golmanu lige" Šubariću i to fora proslavio sa tim famoznim gaćicama. A trener koji njega stavlja u prvih 11 je neznalica. I ne samo radi toga. Ja osobno se dosta suzdržavam od pisanja u zadnje vrijeme, jer ne želim "širiti negativu" i sratii, toga ima dovoljno i bez mene, a pozitivno nažalost nemam što puno napisati. Pisati stvari koje se temelje samo na željama, nadama i ludoj vjeri, a koje ove sezone nemaju nikakvog temelja u stvarnosti i dosadašnjem tijeku sezone, također mi nema smisla.
    Da zaključio, i dalje se nadam. Svemu.
  • Marc
    362
    Gledajte, ovaj lik je prevara, mačak u vreći s puštenim gaćama, prilike je dobio i možemo ga opravdavat kolko hoćemo, al nije niš pokazal.. tak smo mogli i Drmića vratit, ili Gavru iz penzije, još bi Gavro bio od svih njih najbolji…
  • Paggini
    42.4k
    Mišić, koji je 4 godine u Dinamu ima 32 stranice na svojoj temi, Kanga koji je 3 mjeseca ima 54 stranice.

Smorili ste stvarno nemilo s Kangom, stvarno nije toliko loš
  • Orc123
    11.1k
    Koji ste vi e......mah reko izbjegavat cu komentiranje ali kad vidim i citam ljude neke covjek bi zakljucio da problem u pojedincu a ne u momcadi.....moze, stavite Kangu na tapetu ali prije njega krenite od onih koji bi trebali vrijediti milijune ili od onih koji su tu godinama....od tih koji su tu godinama ima puno koji ne donose nista, nit ce donositi ali ima tu i onih koji bi trebali biti ti koji ce preuzeti odgovornost a nema ih na mapi......
    Ako je Kanga problem mi problema nemamo a nasa krila i vezne priupitati jel su zaboravili kako se centrira lopta u 16m?
    Nije odvec tesko, bolje to nego 100 000 puta okrenut stranu s lijeve na desnu pa izgubit loptu za kontru...
  • vlatkomarkovic
    599
    koji su tu godinama ima puno koji ne donose nista,Orc123

Tko točno? Mišić?

Slažem se da se previše pljuje po Kangi, jer se ne treba trošiti riječi toliko, jer po meni on nije dovoljno dobar za prvu spicu Dinama, a sad pilati po tome nema smisla...
  • NKDZ86
    3.3k
    ljudi će pisat dokle god on igra kao prva i jedina špica jer i vrapci na grani vide da je antitalenat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet